14 Οκτωβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον ηλιακό 9ο οίκο σου, σε καλεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή έργα που κρατούσες «στο συρτάρι», γνωρίζοντας ενδεχομένως μια αναπάντεχη ανταπόκριση. Σε αυτό μπορεί να συμβάλλει κι ένα άτομο ή ένας συνεργάτης που διαθέτει τις κατάλληλες «άκρες».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Άρης στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια ημέρα γεμάτη από εντάσεις, δράσεις αλλά και διεκδικήσεις, με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου να είναι άλλοτε νικηφόρο κι άλλοτε όχι. Σε πρώτη φάση πάντως, φαίνεται να είσαι στα πρόθυρα μιας κατάκτησης, το πρόβλημα όμως είναι το για πόσο θα την διατηρήσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον 7ο ηλιακό οίκο σου, αναδεικνύει το επικοινωνιακό σου «δαιμόνιο» και ιδιαίτερα την ικανότητά σου να συνομιλείς με «κάθε καρυδιάς καρύδι», καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς, διαφορετικά μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από τις απόψεις τρίτων, που ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να ξεκουραστείς, αφήνοντας τα δύσκολα στους άλλους, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να εξαντληθούν οι αντοχές σου και να δοκιμαστεί η υγεία σου. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να διεκδικήσεις διευκολύνσεις στα εργασιακά σου, κάνοντας τις πιο «καίριες» επαφές σου μετά τις 9 το βράδυ, που η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με την Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, πέρα από τις… χαρές και τα πανηγύρια, καλό είναι να συζητήσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο για όλα εκείνα που χαρακτηρίζουν την σχέση σας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που γίνεται σε άλλο χώρο. Κι αν θεωρείς πώς όλα αυτά θα σε κουράσουν λόγω της… πολυκοσμίας, να ξέρεις ότι μετά τις 9 το βράδυ τα πράγματα θα αποκτήσουν έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα για σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον 3ο ηλιακό οίκο σου καλύπτει και με το παραπάνω τις επικοινωνιακές ανάγκες σου και κατά την διάρκεια της ημέρας θα γνωρίσεις… κόσμο και κοσμάκη! Όλοι αυτοί μάλιστα μπορεί να καταλήξουν και στο σπίτι σου μετά τις 9 το βράδυ, όταν πια η Σελήνη θα βρεθεί στον Αιγόκερω, χωρίς να αποκλείεται το να φιλοξενηθείς κι εσύ σε έναν άλλο χώρο αν βρίσκεσαι «εκτός έδρας».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου αναμένεται να «ταράξει τα νερά» στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ιδιαίτερα αν υπάρξουν επισκέψεις και παρεμβάσεις ατόμων που είναι στον… δικό τους κόσμο  ή θέλουν να γίνουν το αφεντικό στην ζωή σου με το έτσι θέλω. Εδώ βέβαια «παίζει» κι ένα ερωτικό κίνητρο…

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, είναι ότι… καλύτερο θα μπορούσες να ζητήσεις για μια χαρούμενη Κυριακή, πολύ περισσότερο επειδή ξέρεις πώς να γίνεσαι η «ψυχή» της παρέας! Να ξέρεις όμως ότι όσο βραδιάζει το κλίμα θα γίνεται ολοένα και πιο σοβαρό, με τις αναγκαιότητές της… Δευτέρας να «παίρνουν κεφάλι».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου, μπορεί να έχει για σένα μια «ενοχλητική» πλευρά, το να δημοσιοποιηθούν δηλαδή κάποια «προσωπικά δεδομένα» σου. Έτσι δεν αποκλείεται να αναλώσεις τον χρόνο σου δίνοντας διαρκώς εξηγήσεις για τα πεπραγμένα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να ενεργοποιηθείς, ίσως μάλιστα να καταφέρεις πολλά μέσα σε σύντομο χρόνο. Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να γίνεις πιο… συγκαταβατικός/η αλλά και να μην «φορτσάρεις» σε τομείς που δεν γνωρίζεις καλά, αφού το πιθανότερο είναι να τα κάνεις… θάλασσα ή ακόμη και να ταλαιπωρηθείς με μυοσκελετικά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον 10ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να «εξαργυρώσεις» τους κόπους σου, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που σου αξίζει και το μόνο που σου απομένει είναι να δικαιωθείς… εκ νέου ασκώντας αποτελεσματικά τα καθήκοντα σου. Αν μάλιστα οι δραστηριότητές σου απευθύνονται στο κοινό, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω να νιώσεις ευτυχής από το αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss