15 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, με τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή να οδηγούνται στα άκρα, είτε για καλό είτε… όχι! Ωστόσο, παρά την αρχική σου αίσθηση πως σήμερα κρίνονται τα πάντα, ό,τι κι αν συμβεί δεν θα είναι αμετάκλητο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Σήμερα οι απωθημένες επιθυμίες σου «κλέβουν την παράσταση» και πάνω στην «κάψα» σου είναι εύκολο να παρασυρθείς σε καταστάσεις, που τα όρια μεταξύ «παράδεισου» και «κόλασης» είναι… ασαφή, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά! Επιπλέον,  το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη βγάζει στην φόρα μυστικά και ντοκουμέντα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, ο ερωτισμός που εκπέμπεις μπορεί να ανοίξει όλες τις «πόρτες», από την άλλη πλευρά όμως θα σου ζητηθεί να πάρεις μια «απόλυτη» θέση στις φιλίες σου ή σε ένα συλλογικό εγχείρημα, «χαλώντας» τελικά κάποιες… καρδιές! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας είναι πιθανό να προκαλέσει πρακτικά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου, αρκεί να αποφύγεις τα ημίμετρα και να δοθείς απόλυτα σε έναν στόχο, που σε εκφράζει ή ένα άτομο που σε στηρίζει, ίσως μάλιστα να προκύψει και κάτι πολύ πιο… προσωπικό με αυτό! Ακόμα, ο τρόπος ζωής σου γίνεται πιο έντονος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να σου φέρει μια είδηση που θα σε «ξεσηκώσει» και πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να πετύχεις και πράγματα που μέχρι χθες σου φάνταζαν περίπου αδύνατα, έχοντας όμως το κατάλληλο κίνητρο θα δεις πως… όλα γίνονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σου προσδίδει ένα σεξαπίλ, που δείχνει ανίκητο και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά με αυτό, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! Επειδή όμως ουδέν… καλόν αμιγές κακού ίσως και να πέσεις θύμα μιας έντονης παρενόχλησης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Σήμερα, είσαι σε θέση να πετύχεις πολλά ασκώντας την προσωπική σου γοητεία, ενώ είναι πιθανό να σου τύχει κάτι «σούπερ» σε μια έξοδο ή ένα ταξίδι σου. Επιπλέον βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη «απαιτεί» να δοθείς απόλυτα σε έναν σκοπό, ενώ θα σε αναγκάσει να πάρεις θέση σε μια υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Σήμερα, είναι πιθανό να προκύψουν πολλές έκτακτες εργασίες, γι’ αυτό φύλαξε τις δυνάμεις σου και μην τις σπαταλάς από εδώ κι από εκεί. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη «απαιτεί» μια αποτοξίνωση κι όχι βέβαια… κραιπάλες, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στο σπίτι, φρόντισε και για την δική τους ευεξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πολύ πιο παθιασμένο/η στις ενασχολήσεις σου, ίσως όμως και να βρεις και ανάλογα φορτισμένα άτομα στο διάβα σου. Επιπλέον, η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο περνάει από έντονες μεταπτώσεις, γι’ αυτό μην βιαστείς να «εκστασιαστείς», ούτε όμως και να «τα βάψεις μαύρα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πιο «φανατισμένο/η» σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, κάτι που μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά με αυτούς που συμφωνείς απόλυτα αλλά και να δημιουργήσει έντονες αντιζηλίες στους υπόλοιπους οικείους σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε  να πιστέψεις πράγματα που δεν ισχύουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη να «βάζει φωτιά» στην επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε μια σειρά από ευχάριστες και ενδιαφέρουσες δράσεις, όπου το ερωτικό στοιχείο θα είναι διάχυτο, θα υπάρξουν ωστόσο και οι… αμιγώς «κουτσομπολίστικες» στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να ενισχύσει τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα κάτι τέτοιο να προκύψει ύστερα από την ζημιά κάποιου άλλου προσώπου ή ως μια αποζημίωση ή κληρονομιά. Δεν πρέπει ωστόσο να ξοδέψεις μονομιάς το περίσσευμά σου, προκειμένου να ικανοποιήσεις όλα σου τα απωθημένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss