15 nail art για να απολαύσεις με το πρωινό σου… τσάι!

Δεν πίνουμε όλες καφέ! 

Μία ακόμα Κυριακή ξημέρωσε και νομίζουμε πως ο καιρός περνά τόσο γρήγορα που αύριο θα ξυπνήσουμε και θα είναι ήδη Χριστούγεννα! Εντάξει, υπερβάλλουμε αλλά πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός; Σαν χθες μας φαίνεται που σου δείχναμε νύχια για να χαζέψεις με τον καφέ της Κυριακής! Και μιας που το έφερε η κουβέντα… είχαμε παράπονα! Δεν πίνουμε όλες καφέ!

Πιστές στο καθημερινό μας ραντεβού και κυρίως αυτό της Κυριακής που έκανε το nailspiration τόσο δημοφιλές, αποφασίσαμε να βρούμε 15 μανικιούρ που μπορείς να απολαύσεις με το… τσάι σου. Όχι, προφανώς δεν έχουν κάτι διαφορετικό από εκείνα που απολάμβανες με τον καφέ σου αλλά θέλουμε να είμαστε inclusive ΚΑΙ στα ροφήματα.

Ενώ εμείς πίναμε τον καφέ μας, κρατούσαμε screenshots με σχέδια νυχιών που ξέρουμε πως θα λατρέψεις και πριν φτιάξουμε τον δεύτερο (ναι, ξυπνάμε νωρίς) τα βάλαμε όλα σε μία gallery για να απολαύσεις όταν ξυπνήσεις και εσύ με το καλό. Δεν είναι μόνο δέκα, είναι δεκαπέντε γιατί τις Κυριακές έχουμε και έχεις χρόνο.

Κάνε λοιπόν ένα scroll παρακάτω, πιες μία γουλιά και απόλαυσε την σημερινή daily nailspiration gallery πριν κανονίσεις την βόλτα της Κυριακής! Καλημέρα beautiful…

Διάβασε ακόμα: Το σκούρο μπλε είναι καλύτερο από το μαύρο και θα σου το αποδείξουμε

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss