16 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ένας θαυμαστός καινούριος κόσμος!

Κριός

Με τον Άρη να βρίσκεται πλέον στον Υδροχόο, η δυναμική μετατοπίζεται στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου αναμένονται ενδιαφέρουσες καταστάσεις, ανεξάρτητα με το αν σου αρέσουν ή… όχι! Επιπλέον, ίσως νιώσεις την επιθυμία να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, σήμερα όμως ενδέχεται να προκύψει μια ξαφνική ρήξη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η είδηση βέβαια για σένα είναι η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιό σου, αφού σηματοδοτεί μια επταετή περίοδο σημαντικών αλλαγών στη ζωή σου. Άμεσα πάντως, το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο δίνει νέα ώθηση στις φιλοδοξίες σου, καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα ταλέντα σου, αποκαλύπτει ωστόσο και κάποιες από τις αδυναμίες σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, πολλαπλασιάζει τις διασυνδέσεις σου και κατ’ επέκταση τις διαθέσιμες λύσεις σε πολλά θέματα που αδυνατούσες να διεκπεραιώσεις από μόνος/η σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης στον Υδροχόο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σου και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις ραγδαία το εισόδημά σου, έστω κι αν, μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου, υπάρξουν απώλειες ή ζημιές που θα σε προβληματίσουν. Επιπλέον, αναμένεται μια στροφή στην καριέρα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο μπορεί να συνδυαστεί με «αναταράξεις» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου είναι μάλιστα εύκολο η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο! Στον αντίποδα βέβαια, είναι πιθανό να συνάψεις μια αποτελεσματική συνεργασία μικρής διάρκειας, αλλά και να αλλάξει υπέρ σου το νομικό πλαίσιο μιας συμφωνίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να προσανατολιστείς στην διάδοση του έργου και των στόχων σου, προσεγγίζοντας άτομα που κατέχουν υψηλές θέσεις κι εδώ βέβαια δε χρειάζεται να είσαι αμετακίνητος/η στις θέσεις σου, αλλά πολύ πιο ευέλικτος/η. Παράλληλα, ο Άρης πλέον στον Υδροχόο δεν επιτρέπει αμέλειες ή επιπολαιότητες

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Zυγός

Ο Άρης στον Υδροχόο, ανεξάρτητα από τα συναισθηματικά «πάνω- κάτω», που θα σου φέρει το επόμενο διάστημα, θα συμβάλλει στην εντατική ενασχόλησή σου με κάτι που σε «γεμίζει». Στα πλην πάντως της υπόθεσης είναι τα προβλήματα με αγαπημένα σου πρόσωπα, που σε πρώτη φάση μπορεί να έχουν οικονομικά αίτια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με Άρη στον Υδροχόο καλείσαι πλέον να επικεντρωθείς στα του οίκου σου, αφού ενδέχεται να προκύψουν ποικίλες εντάσεις και επείγοντα περιστατικά. Σήμερα, μάλιστα, είναι πιθανό να υπάρξει μια ρήξη με έναν δικό σου άνθρωπο, κάτι που θα αλλάξει τις ισορροπίες στη ζωή σου, προαναγγέλλοντας μια νέα πορεία!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη απέναντί σου μπορεί να συμβάλλει σε μια επωφελή συνεργασία, έστω κι αν χρειαστεί να «κάνεις σκόντο» σε μερικά από τα προαπαιτούμενά σου. Επιπλέον, είναι μια κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείς τις σκέψεις και τα σχέδιά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωσή σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Υδροχόο τείνει να αλλάξει το «τοπίο» στα οικονομικά σου, μέσα από διαδοχικές διεκδικήσεις ή πρωτοβουλίες. Σήμερα, μάλιστα, θα έχεις την ευκαιρία να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος, ύστερα από ένα ρίσκο που θα πάρεις, στον αντίποδα όμως, αν θεωρείς κάτι ως δεδομένο, ενδέχεται να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου αναμένεται να σε ρίξει ακόμη πιο εμφατικά στον «στίβο» της ζωής, προκειμένου να πετύχεις άμεσα και γρήγορα τους στόχους σου. Ίσως, μάλιστα, έχεις και μια «καταπληκτική» έμπνευση της στιγμής! Από την άλλη πλευρά όμως, να θυμάσαι ότι γίνεσαι πιο επιρρεπής στα ατυχήματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους δίνει το έναυσμα για την διευθέτηση θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να προβείς σε μια περιουσιακή ρύθμιση. Επιπλέον, φαίνεται πως κόσμος πάει κι έρχεται στον χώρο σου, αλλά δεν αποκλείεται να βρεθείς κι εσύ σε έναν άλλο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss