19 Μαρτίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινάει να μη ξέρουμε πως θα ξεκινήσει;
Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες!

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου έχει κι αυτή τις φάσεις της -μία πάνω, μια κάτω- και βέβαια έχει σημασία που θα σε πετύχει ή θα την πετύχεις! Γιατί εκεί που «φορτσάρει» μπορείς να καταφέρεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο και να «κάψεις» προοπτικές που σου πήρε πολύ κόπο να «χτίσεις».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό παραπέμπει σε κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, είτε στα προσωπικά είτε στα εργασιακά σου, που θα πρέπει να διαλευκάνεις άμεσα, ώστε να μην «πέσεις από τα σύννεφα»! Παράλληλα, βέβαια, σου δίνει την ώθηση να ξεμπερδεύεις μια και καλή με δουλειές που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Κριό «ανακατεύει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις και συγκρούσεις με «κολλητούς», που ίσως να μη συμμερίζονται τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα ή να μη συμφωνείς εσύ με την «πλαδαρή» στάση που κρατάνε!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο ενεργός Ουρανός και η Σελήνη στον Κριό αναδεικνύουν τις αρετές, μα και τα ελαττώματά σου, σε κάθε περίπτωση όμως σε καλούν να αναλάβεις πρωτοβουλίες και ευθύνες σε καθεστώς έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Δοκίμασε, πάντως, να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική, αν η παλιά δεν πιάνει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις τις ιδέες και τις γνώσεις σου κι από ό,τι φαίνεται αυτό μπορεί να ξεκινήσει από την ανταλλαγή απόψεων με γνωστούς/ες, που πάντα θα έχουν κάτι «πικάντικο» να σου πουν! Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σου ζητά να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ρυθμίσεις «μια κι έξω» τις οικονομικές εκκρεμότητές σου, προετοιμάζοντας μια νέα αρχή. Αλλά και ο ενεργός Ουρανός τείνει να αλλάξει το οικονομικό σου πλαίσιο, απελευθερώνοντάς σε από δεσμεύσεις και κάθε είδους αρνητική «κληρονομιά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως αξίζει να ρισκάρεις, ακολουθώντας το ένστικτό σου κι όχι κάποιους κανόνες. Και επειδή «ο τροχός της τύχης» γυρίζει πολύ γρήγορα, σε περίπτωση που βρεις μια «αδελφή ψυχή», προχώρησε την επαφή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις τις εργασιακές σχέσεις σου, δίνοντας έμφαση σε εκείνες που διακρίνονται για την ειλικρίνειά τους, ανεξάρτητα με το αν κάποιες φορές δεν αντέχεις την αλήθεια τους! Επιπλέον, καλείσαι να συνάψεις μια πρόσκαιρη, αλλά αποτελεσματική συμμαχία, για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό βάζει «αέρα στα πανιά σου» και σίγουρα μπορείς να πετύχεις μια μεγάλη επίδοση ή πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» από όλα αυτά που κουβαλάς και σε κάνουν να μην είσαι ο εαυτός σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να αναδείξει ένα οικογενειακό ζήτημα που θεωρούσες ληγμένο, αλλά τελικά είχε και «ουρά». Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ίσως σε «σοκάρει» με μια σειρά ανατροπών ή αποκαλύψεων, μη βιαστείς, ωστόσο, να βγάλεις συμπεράσματα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις επιλογές ή τη συμπεριφορά ενός οικείου σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο ενεργός Ουρανός είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να «περάσεις» ιδέες και αντιλήψεις που διαφέρουν από εκείνες του «μέσου όρου» και προκαλούν το θετικό ή αρνητικό ενδιαφέρον των γύρω σου. Ωστόσο, όστις θέλει οπίσω σου ελθείν! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να «τρέξεις» θέματα σχετικά με την επιμόρφωσή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε φέρει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που δεν αντιμετωπίζονται με την «συνήθη» λογική και σε μια τέτοια περίπτωση καλείσαι να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική προσέγγισης. Επιπλέον, καλό είναι να είσαι ανοικτός/η στους πειραματισμούς και στη διαφορετικότητα που σε αυτήν τη φάση αντί να χωρίζει, ενώνει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss