16 Οκτωβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε βοηθά να πετύχεις μια επαγγελματική συμφωνία από την οποία μπορείς να κερδίσεις, αν κινηθείς ρεαλιστικά και βάλεις στην άκρη τους… περιττούς συναισθηματισμούς! Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς με όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που «κάνουν τη διαφορά». Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς επηρεάζει τα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα με την μεσολάβηση κάποιων ειδικών, στην περίπτωση που δεν… κατέχεις το αντικείμενο! Μπορεί βέβαια και να ξοδευτείς για ένα θέμα που αφορά στην υγεία σου -είτε πρόκειται για επίσκεψη, είτε για εξετάσεις- ή για να προμηθευτείς εργαλεία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με χρήσιμα άτομα κι αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις ως προς την διασκέδασή σου, όλα θα κυλήσουν ομαλά. Αν όμως… ονειρεύεσαι ξέφρενα γλέντια, τότε μια «ασήμαντη λεπτομέρεια» μπορεί να τα χαλάσει όλα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Με την αντίθεση Ήλιου-Έριδας, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διευθετήσεις λεπτομέρειες και αρμοδιότητες σχετικές με την δουλειά σου, ενώ είναι πιθανό να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, βάζοντας σε μια τάξη τα πράγματα, ίσως, μάλιστα, βρεις κάτι κρυμμένο, που «σου λύνει τα χέρια»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Μια γνωριμία μπορεί να συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά σχέδιά σου, οπότε μη διστάσεις να «μπεις στο ψητό». Επιπλέον, η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε παραπέμπει σε εργασίες τακτοποίησης και εξονυχιστικού ελέγχου, είτε αυτό αναφέρεται στον εξοπλισμό σου είτε στα αρχεία σου στον υπολογιστή και το διαδίκτυο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με την αντίθεση Ήλιου-Έριδας να σε… πριμοδοτεί, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποθέσεις σου, αλλά και να συναντηθείς με πρόσωπα που μπορεί να σου φανούν χρήσιμα σε μια προσωπική ή επαγγελματική σου υπόθεση. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ασχοληθείς περισσότερο με οικονομικά ζητήματα, πλαισιωμένος/η από ειδικούς γνώστες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας αναδεικνύει τις πιο χρήσιμες και πρακτικές πλευρές σου, κάτι που θα παίξει τον ρόλο του στη διευθέτηση θεμάτων στα οποία η λεπτομέρεια «μετράει», είτε πρόκειται για το ντύσιμο και το φέρσιμό σου είτε για εργασιακά ζητήματα. Επιπλέον, πιθανόν να έρθεις σε επαφή με ειδικούς επιστήμονες ή τεχνικούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Μια συμφωνία ή συνεννόηση στο παρασκήνιο μπορεί να σε ωφελήσει τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά. Επιπλέον όμως, η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σε παραπέμπει είτε σε ένα «τσεκ απ» για την υγεία σου είτε σε ένα σέρβις στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ώστε να είσαι καθ’ όλα έτοιμος/η!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας σου «κόβει» κάπως τον ενθουσιασμό και τα πολλά… λόγια, αφού θα χρειαστεί να δείξεις την εκτίμηση και το ενδιαφέρον σου με πρακτικό τρόπο. Το ανάλογο ωστόσο θα συμβεί και από την πλευρά των φίλων σου, ίσως, μάλιστα, οργανώσετε από κοινού ένα συλλογικό εγχείρημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας συμβάλλει στην επαγγελματική δικτύωση σου, ίσως, μάλιστα, υιοθετήσεις κάποιες πρακτικές συμβουλές που θα σου απλουστεύσουν την ζωή. Επιπλέον, η συνδρομή της σύγχρονης τεχνολογίας στις υποθέσεις σου μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική. Παράλληλα, ο Χείρωνας στους Ιχθύς σε ωθεί να κάνεις ένα ταξίδι για να βρεις τις ρίζες σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Εναρμονισμένη… πλήρως με την εγκεφαλικότητά σου, η αντίθεση Ήλιου-Έριδας «δουλεύει» για σένα κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις που μπορεί να σε ωφελήσουν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η απόκτηση σύγχρονου εξοπλισμού και μια επαφή με άτομο ή φορέα του εξωτερικού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η αντίθεση Ήλιου-Έριδας θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τις ανάγκες και συνολικά τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να χρειαστεί η συνδρομή και κάποιων ειδικών επί του θέματος. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσαρμοστείς σε μια πραγματικότητα όπου «μετράνε» κυρίως οι λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss