16 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να επικεντρωθείς στην επιμόρφωσή σου, είτε διαβάζοντας και μαθαίνοντας νέα πράγματα είτε εντρυφώντας σε μια διαφορετική κουλτούρα. Επιπλέον, υπάρχει το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού, όχι απαραίτητα με κάποιο πρακτικό σκοπό, αλλά κυρίως για να «ξεφύγεις» και να αλλάξεις παραστάσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου και σε κάνει σχετικά πιο δοτικό/η και γαλαντόμο/α, κάτι που σίγουρα είναι… εκμεταλλεύσιμο από άτομα που ξέρουν καλά τον τρόπο να ζητούν περισσότερα, όσα κι αν έχουν! Κάνε το καλό, λοιπόν, αλλά εκεί που θα πιάσει πραγματικά τόπο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και με αρωγό το θετικό κλίμα μπορεί να «ξανοιχτείς» περισσότερο, κερδίζοντας σε υποστήριξη και αναγνώριση. Επιπλέον, «παίζει» δυνατά το ενδεχόμενο μιας επωφελούς συμφωνίας. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Δίας στον 6ο ηλιακό οίκο σου ευνοούν τα εργασιακά σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ασχοληθείς με τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας, βάζοντας «φρένο» σε διατροφικές υπερβολές. Επιπλέον, φαίνεται πως σε περιμένουν έξτρα εργασίες, δεν αποκλείεται όμως να παράσχεις βοήθειες ή υπηρεσίες σε ένα άτομο που έχει την ανάγκη σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περισσότερες συγκινήσεις και διασκεδαστικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, το πιθανότερο είναι να «καμαρώσεις» για μια επιτυχία τους. Και τα καλά δεν τελειώνουν εδώ, αφού παράλληλα, θα υπάρξουν αλλαγές και ανανεώσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε σχέση με τη φροντίδα ατόμων που φιλοξενείς ή σε… φιλοξενούν! Επιπλέον όμως, φαίνεται να αλλάζουν προς το καλύτερο τα δεδομένα στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως, μάλιστα, δημιουργηθεί ένα αρκετά γιορτινό κλίμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να βάλεις στην άκρη ό,τι σε αγχώνει ή σε στενοχωρεί, εκφράζοντας τις πιο χαλαρές πτυχές του εαυτού σου. Επιπλέον, ίσως έχεις τα «τυχερά» σου στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, που σίγουρα θα είναι περισσότερες από όσο συνηθίζεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση των οικονομικών σου και κατ’ επέκταση στην κάλυψη πολλών αναγκών ή την εκπλήρωση επιθυμιών σου, αλλά ποτέ μην ξεχνάς τη βασική φιλοσοφία που διέπει τα υλικά αγαθά: Μοιράσου τα με τους ανθρώπους που αγαπάς για να νιώσεις ευτυχέστερος/η!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει ίσως να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου, αλλά πάντα υπάρχει χώρος για ένα μικρό… θαύμα! Πιθανόν, μάλιστα, να ευνοηθείς, παρά τα «λαθάκια» ή τις επιπολαιότητες που θα κάνεις. Επιπλέον, διεγείρει τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, αλλά να στραφείς και προς τις εσωτερικές ανάγκες σου, αφού είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή η υπερβολική εξωστρέφεια θα σε κουράσει. Επιπλέον, καλό είναι να ασχοληθείς και με την υγεία ή τη διατροφή σου, περιορίζοντας τις καταχρήσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η, αφού στις φιλίες και τις συλλογικότητες θα βρεις τη χαρά και την ικανοποίηση που αναζητάς. Κι αν, βέβαια, αποφασίσεις να συμπορευτείς με άλλους/ες, στη συνέχεια θα διαπιστώσεις ότι σου ανοίγονται δρόμοι, που δε φαίνονται με μια πρώτη ματιά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αφήσεις πίσω σου έγνοιες και σκοτούρες, ζώντας το «σήμερα» και δε θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η αισιοδοξία σου «παράγει» από μόνη της θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Επιπλέον, μπορεί να γνωρίσεις ένα διακεκριμένο άτομο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss