17 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λογική και ευαισθησία

Κριός

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να ξαναθυμηθείς πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Μπορεί βέβαια με αυτήν την αναδρομή να ανασύρεις και πράγματα που σε πλήγωσαν, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να «σε πάρει από κάτω» ή να εγκλωβιστείς σε συναισθηματισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο σου ζητά να ζήσεις την κάθε στιγμή σου ή να αφοσιωθείς ολόψυχα σε ένα ενδιαφέρον σου, ίσως, μάλιστα, έχεις δίπλα σου και αγαπημένα πρόσωπα, που θα σε στηρίξουν και θα τα στηρίξεις. Παράλληλα βέβαια, ένα προσωπικό μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια, με συνέπεια να αναστατωθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να ασχοληθείς με ζητήματα του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, τακτοποιώντας όσες εκκρεμότητες υπάρχουν. Ίσως, μάλιστα, δεχθείς έκτακτες επισκέψεις ή μεταβείς εσύ σε έναν άλλο χώρο με αφορμή κι αιτία ένα επαγγελματικό θέμα. Επιπλέον, θα βρεις μια λειτουργική λύση σε ένα περιουσιακό ζήτημα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, έστω κι αν χρειαστεί να «ξύσεις πληγές». Από την άλλη πλευρά όμως, έχεις να ωφεληθείς πολλά από πρότερες προσπάθειές σου, αφού το «έτοιμο υλικό» που βρίσκεται στη διάθεσή σου αρκεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με την Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο σου, οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου αλλάζουν κάθε… τρις και λίγο και καλό είναι να ελέγξεις την καταναλωτική σου συμπεριφορά! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό αυξάνει την ευαισθησία σου απέναντι στον πόνο των άλλων και σε ωθεί να αναλάβεις βοηθητικές πρωτοβουλίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού μπορεί να αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις, σίγουρα όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναδείξεις το πρακτικό και αναλυτικό πνεύμα σου σε κατασκευές και εργασιακά ζητήματα. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Χείρωνας στον Κριό ενδέχεται να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσεις οτιδήποτε δεν πήγε καλά. Ακόμα, είναι πιθανό να αναβιώσει μια συνεργασία ή να συναντηθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σας συνδέουν κοινές εμπειρίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να προκαλέσει ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον κι όσο πιθανό είναι να απογοητευτείς από την «ρηχή» ή… ξινή στάση κάποιου/ας απέναντί σου, άλλο τόσο είναι να κάνεις μια εξαιρετικά χρήσιμη γνωριμία, ιδιαίτερα ως προς τις δουλειές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την Σελήνη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, είναι… λογικό να υπάρξουν κάποιες αμφιταλαντεύσεις ως προς τα σχέδια και την καριέρα σου, το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο, θα σε ικανοποιήσει. Παράλληλα, φαίνεται πως βρίσκεσαι εν μέσω έντονης συναισθηματικής φόρτισης, καλό είναι, ωστόσο, να μην εγκλωβιστείς σε «πνιγηρές» καταστάσεις.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Σήμερα, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενδέχεται, μάλιστα, να ανακαλύψεις κάτι πολύτιμο στον χώρο σου ή να μάθεις πολλά από διηγήσεις, παλιές φωτογραφίες κλπ. Επιπλέον, ο Χείρωνας στον Κριό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τα «πώς» και τα «γιατί».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει έξτρα έσοδα ή παροχές, ενδέχεται όμως να σου δημιουργήσει και κάποιες έντονες επιθυμίες που θα «πρέπει» να εκπληρώσεις, με συνέπεια να έρθεις «ίσα βάρκα, ίσα νερά». Από την άλλη, φαίνεται πως κάποιος/α στο περιβάλλον σου προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις συναισθηματικές αδυναμίες σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη απέναντί σου «ανακατεύει» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως προς στιγμή να προκύψει μια διάσταση ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική σου, η οποία θα καθρεφτιστεί στις επιλογές σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 2ο οίκο σου σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα τροφοδοσίας ή οικονομικής διαχείρισης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss