17 Σεπτεμβρίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο αισθηματία κι… έτοιμο να «αποκατασταθείς»! Επιπλέον φέρνει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, δίνοντας σου μια δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσεις οτιδήποτε δεν πήγε καλά, ξεκινώντας από τα προσωπικά και οικογενειακά θέματα. Ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια συνεργασία ή να συναντηθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σας συνδέουν κοινές εμπειρίες. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνουν περισσότερες πιέσεις στην καριέρα σου και προβλήματα που δεν λύνονται εύκολα και απαιτούν χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα δημιουργεί ένα οικογενειακό κλίμα στην δουλειά σου ενώ σε καλεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό ή εξοπλισμό. Επιπλέον είναι πιθανό να εντρυφήσεις σε παραδοσιακές συνταγές και θεραπείες. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλούν να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή την τεχνική σου κατάρτιση, αφού θα χρειαστεί να αποδείξεις έμπρακτα τις ικανότητές σου. Επιπλέον τα ταξίδια «επιτρέπονται» μόνον αν είναι επαγγελματικά  ενώ σε κάθε περίπτωση φρόντισε να είσαι τυπικά «εντάξει», αφού παραμονεύει η «τσιμπίδα» του νόμου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Φαίνεται πως βρίσκεσαι εν μέσω μιας έντονης συναισθηματικής φόρτισης, που σε κάνει επιρρεπή σε συγκινήσεις αλλά και συναισθηματικές αδυναμίες, μην… σκας όμως αφού η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να γίνει το «όχημά» σου προς την δική σου ευτυχία αλλά και εκείνη των αγαπημένων σου προσώπων. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε πιέζουν να… πληρώσεις αυτά που οφείλεις, ενώ δεν αποκλείεται να «σκάσει» και μια έκτακτη οικονομική υποχρέωση, γι’ αυτό ξέχνα για λίγο τα περιττά ή μη επείγοντα έξοδα και βεβαίως μην δανείσεις χρήματα πουθενά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Σήμερα προηγούνται θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενδέχεται μάλιστα να φτιάξεις μια «κόζι» ατμόσφαιρα ή να «χαθείς» σε όμορφες αναμνήσεις. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα είναι ότι χρειάζεσαι για να δρομολογήσεις την προσωπική… αποκατάστασή σου! Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας απέναντί σου μπορεί να σε επιβαρύνουν με την επίλυση προβλημάτων άλλων, μην νομίσεις όμως ότι με αυτόν τον τρόπο θα «δέσεις» κι ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού μάλλον θα σε χρησιμοποιήσει. Όσο για συμφωνίες και συνεργασίες… ούτε να το σκέφτεσαι!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Κάποιες επαφές και συναντήσεις με πρεσβύτερους, αλλά και η διάθεσή σου να μάθεις περισσότερα για το παρελθόν, θα σου προσφέρουν επιπλέον πληροφορίες και γνώσεις, ίσως μάλιστα να μυηθείς σε μια παραδοσιακή τεχνική. Από την άλλη πλευρά όμως, με την αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα είναι εύκολο να σε «τουμπάρουν», εκμεταλλευόμενοι τις ευαισθησίες σου. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε… ιδρώνουν με βαριές ή κοπιαστικές δουλειές, ενώ είναι σκόπιμο να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις αλλά και το να εκτεθείς σε ένα ανθυγιεινό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά να καλύψεις ανάγκες τροφοδοσίας και να «σενιάρεις» το σπιτικό σου, Επιπλέον είναι πιθανό να «ξεθάψεις» και κάτι που θεωρούσες χαμένο ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας, ενώ μια οικονομική υπόθεσή που «κρατάει» από παλιά μπορεί να βρει πλέον τον δρόμο της.. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αυξάνουν τις απαιτήσεις σου σε προσωπικά θέματα, το πιθανότερο όμως είναι να… μην γίνουν αποδεκτές και να νοιώσεις κάπως άσχημα. Επιπλέον θα χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει ακόμη πιο… έτοιμο για γάμο ή συμβίωση!  Επιπλέον, σε στρέφει σε οικογενειακές-περιουσιακές υποθέσεις ενώ είναι πιθανό να ασχοληθείς με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Κι όσο πιθανό είναι να «πνιγείς» στις αναμνήσεις και τις… αγκαλιές, άλλο τόσο είναι το να εντρυφήσεις στην Παράδοση και να αναβιώσεις παλιές καλές στιγμές. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε πιέζουν να τακτοποιήσεις όσες εκκρεμότητες υπάρχουν, βάζοντας τέλος σε έναν κύκλο «ανωμαλίας», όσο στενόχωρο κι αν είναι αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ένα παλιό προσωπικό μυστικό  βγαίνει στην επιφάνεια, με συνέπεια να αναστατωθείς και να «καταρρεύσουν» οι συναισθηματικές άμυνες σου, καιρός ήταν όμως να… βγάλεις και το πιο ευαίσθητο κομμάτι σου, «σπάζοντας» το σκληρό «προσωπείο» σου. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να σε μυήσει σε μια παραδοσιακή θεραπεία. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω προσδίδουν έναν αναγκαστικό χαρακτήρα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ καλό είναι να προνοήσεις για κάθε πιθανή «αναποδιά», είτε σε τεχνικά ζητήματα, είτε σε σχέση με τα χαρτιά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει φιλίες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, κι ίσως το πιο ιδανικό για την περίσταση θα ήταν το να συμμετάσχεις σε ένα reunion, αφού εκεί θα έχεις σίγουρα και τα… τυχερά σου! Επιπλέον, είναι πιθανή η συμμετοχή σου σε έναν σύλλογο με παραδοσιακό «χρώμα». Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω καλείσαι να καλύψεις πιεστικές ανάγκες, ίσως μάλιστα χρειαστεί να πάρεις μια συνολική απόφαση για την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσεις από τούδε και στο εξής. Όσο για τις αγορές σου, μπορούν να περιμένουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα κάνει λίγο πιο «ρετρό» την καθημερινότητά σου, ενώ σε καλεί να επενδύσεις με… μπόλικο συναίσθημα κάθε σημαντικό εγχείρημά σου. Φαίνεται μάλιστα πως έχεις να ωφεληθείς πολλά από την ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας. Επιπλέον, είναι πιθανό να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε θέλουν υπεύθυνο/η και «to the point» απέναντι σε κάθε είδους πρόκληση που θα αντιμετωπίσεις, δεν είναι σκόπιμο όμως να πάρεις όλες τις ευθύνες επάνω σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα είναι πιθανό να ταξιδέψεις για… ερωτικούς λόγους και καλά θα κάνεις! Κατά τα άλλα μπορεί να ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, που άπτεται των περιουσιακών σου, ενώ ως προς τις πνευματικές αναζητήσεις σου, θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε μια παραδοσιακή γνώση. Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλούν να μην υπερβείς τις αντοχές σου και να προσέξεις την διατροφή σου, ενώ αν τύχει και αντιληφθείς κάποιο σύμπτωμα, μην αδιαφορήσεις, μήπως και προλάβεις την «ζημιά» που πάει να γίνει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα, αφού έχεις να… λαμβάνεις, ίσως μάλιστα να έχεις την δεύτερη ευκαιρία σου σε σχέση με μια υπόθεση που στο παρελθόν «κόλλησε». Μπορείς βέβαια να προσφέρεις κι εσύ κάτι σε κάποιον/α, συσφίγγοντας τους δεσμούς της αγάπης σας. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνουν μια κρίση σχέσεων στο φιλικό σου περιβάλλον ή σε μια συλλογικότητα που συμμετέχεις κι επειδή «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες», πρόσεξε που πας και μπλέκεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss