17 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε θέλει λιγότερο καλοπροαίρετο/η στα εργασιακά σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθείς άθελά σου ως «πιόνι» ή να πέσεις θύμα του φιλότιμού σου! Ίσως, μάλιστα, κλείσει οριστικά ένας κύκλος εργασιών, με μόνο κέρδος το ξεκαθάρισμα των σχέσεών σου με τους «κακούς».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Ήλιος στην Παρθένο σου ζητά να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ώστε να μη νιώσει μόνο σε μια δύσκολη στιγμή που περνά. Επιπλέον, καλό είναι να είσαι προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου με αγνώστους, αφού ποτέ δεν ξέρεις με ποιον/α έχεις να κάνεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να επικεντρώνεται σε μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση, η οποία όμως μάλλον έχει και κάποιες κρυφές πτυχές, που καλό είναι να εντοπίσεις, πριν «την πατήσεις»! Επιπλέον, ο Ήλιος στην Παρθένο και κάτω από την «καθοδήγηση» του Πλούτωνα, μπορεί να συμβάλλει σε κάποιες εκμυστηρεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Ήλιος στην Παρθένο «σκοτεινιάζει» τη διάθεσή σου και σε κάνει πιο απαισιόδοξο/η, ίσως, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ημέρας να εμφανιστούν και κάποιες μηδενιστικές τάσεις, με αφορμή κι αιτία την εξέλιξη μιας προσωπικής υπόθεσής σου. Όλα αυτά όμως μπορεί να… ξεχαστούν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Ήλιος στην Παρθένο επηρεάζεται από τον Πλούτωνα και μπορεί να σε στριμώξει οικονομικά, ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να εγκαταλείψεις μια προοπτική σου, κάτω από το βάρος ενός εκβιασμού, κάτι όμως που είναι χίλιες φορές προτιμότερο από το να υποκύψεις, υποθηκεύοντας το μέλλον σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Παρότι οι οιωνοί γύρω σου δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικοί, οι δεξιότητες και ο επαγγελματισμός σου μπορεί να σε σηκώσουν ψηλότερα από τα όποια προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να «ξεβρομίσεις» τον τόπο και ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε θέλει αποφασισμένο/η για όλα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Ήλιος στην Παρθένο σου επισημαίνει ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο που καλό είναι να μην αγνοήσεις, είτε αυτό αφορά στη δουλειά σου είτε σε μια προσωπική σου υπόθεση, χωρίς βέβαια να υιοθετήσεις μεθόδους που δεν σου αρμόζουν από ηθικής και πνευματικής άποψης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε ωθεί να «αλιεύσεις» πληροφορίες για τη δράση και τις πραγματικές προθέσεις φίλων και γνωστών, προκειμένου να εξασφαλίσεις τα νώτα σου από δόλιες προσβολές. Επιπλέον, οι «άκρες» σου σε έναν συλλογικό φορέα, θα συμβάλλουν στο να πετύχεις τους στόχους σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Ήλιος στην Παρθένο σε καλεί να διερευνήσεις μια σημαντική υπόθεση καριέρας, ώστε να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως «σωτήρες», αλλά στην πραγματικότητα στοχεύουν στη χειραγώγηση ή την πλήρη εξουδετέρωσή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να βιώσεις κάτι δυσάρεστο και να ξεκαθαρίσεις μια εστία βρωμιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στην Παρθένο «χρωματίζεται» από τον Πλούτωνα και μπορεί να φέρει ποικίλες αναποδιές στην καθημερινότητά σου και βλάβες ή ζημιές. Επιπλέον, καλείσαι να διερευνήσεις κάποιες υπόγειες κινήσεις που γίνονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αλλά και να καταπολεμήσεις την τάση σου να μεταχειριστείς κι εσύ μεθόδους και μέσα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Ήλιος στην Παρθένο κινείται σε Πλουτώνιους ρυθμούς και δεν προσφέρεται για μια νέα αρχή στα οικονομικά σου, αντίθετα σε καλεί να «ξεμπερδέψεις» μια και καλή με όλα εκείνα που σε μπλοκάρουν κι ύστερα… βλέπεις! Όσον αφορά, δε, μια τρέχουσα υπόθεσή σου, καλό είναι να είσαι και λίγο δύσπιστος/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Ήλιος απέναντί σου έχει τις… μαύρες του, κάτι που μπορεί να κάνει κι εσένα πιο μελαγχολικό/η, πρωτίστως όμως σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, αφού κάποιες «ατυχίες» σου δεν είναι τελικά και τόσο… τυχαίες! Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια υπόθεση που δεν είναι δική σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss