18 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κάνε τη διαφορά!

Κριός

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιό σου σε καλεί να «φρεσκάρεις» τις αντιλήψεις σου και να είσαι πιο ανοικτός/η στη διαφορετικότητα, αφού μόνο έτσι θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Αντίθετα, μια συντηρητική γραμμή πλεύσης δεν έχει πιθανότητες επιτυχίας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού θα συμβάλλει σε αποκαλύψεις, που ναι μεν θα σε σοκάρουν, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσουν μια καθαρή εικόνα για τις εξελίξεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια μυστική βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 11ο ηλιακό οίκο σου προάγει το φιλελεύθερο πνεύμα σου και σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που δεν έχουν κολλήματα και μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι συνοδοιπόροι στη ζωή σου, ακόμη κι αν αρχικά δεν «σου γεμίζουν το μάτι»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 10ο ηλιακό σου οίκο σου συνιστά να αλλάξεις κάποια πράγματα στον χώρο σου, αλλά και να μη θεωρείς τίποτα δεδομένο στην καριέρα ή την κοινωνική σου ζωή σου, αφού όλα τα ενδιαφέροντα θα προκύψουν από τις… εξαιρέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 9ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωσή σου σε ειδικά θέματα για λίγους και ίσως έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν ιδιαίτερο κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτισή σου. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει ένα έκτακτο ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να βελτιώσει με μάλλον απροσδόκητο τρόπο τις οικονομικές σου προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή πολύ ιδιαίτερο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο τονίζει τόσο τις εξωστρεφείς δραστηριότητες σου, όσο και τις πιο πνευματικές αναζητήσεις ή τις σπουδές σου

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να αναδείξεις, αλλά και να εξαργυρώσεις τη διαφορετικότητά σου, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που πραγματικά σου αξίζει και επιπλέον σε «εξιτάρει». Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να διαταράξει μια τρέχουσα συνεργασία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Αφροδίτη απέναντί σου αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου και σου δίνει βοήθειες από τους άλλους, ίσως, μάλιστα, συνειδητοποιήσεις τον θετικό ρόλο που παίζει στη ζωή σου ένας συνεργάτης ή ο/η σύντροφός σου. Καλό είναι όμως να αφήσεις περισσότερο «χώρο» και να μην επιμείνεις σε προδιαγεγραμμένα σχήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει πιο κοντά σε «περίεργους» τύπους, που ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα ταλέντα τους, αλλά και τις παραξενιές τους. Σε σχέση όμως με τις υπάρχουσες γνωριμίες σου, το πιθανότερο είναι να συμβούν πράγματα που θα σε εκπλήξουν αρνητικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να είσαι πιο ανοικτός/η στη διαφορετικότητα αλλά και πιο πρόθυμος/η να προβείς σε αλλαγές, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά σου. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επιδιώξεις μια συμφωνία ή συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να δημοσιοποιήσεις τις «αιρετικές» ιδέες σου, ίσως, μάλιστα, έρθεις σε επαφή με ένα «ιδιόμορφο» άτομο, που σε καταλαβαίνει. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε εκπλήξει ευχάριστα ή να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στον 2ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συμβάλλει σε μια θετική έκπληξη στα οικονομικά σου κι ίσως κάτι που μέχρι χθες έμοιαζε με «βουνό» να γίνει «παιχνιδάκι»! Παράλληλα, με τη συνδρομή της Αφροδίτης στον Ταύρο, η ημέρα αναμένεται να είναι πλούσια σε επαφές και μετακινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss