18 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Στοιχεία της φύσης και… στοιχειά!

 

Κριός

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε βοηθά να διαμορφώσεις ένα «ατμοσφαιρικό» περιβάλλον στον χώρο σου, ωστόσο σε πρακτικά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή τα περιουσιακά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Υπάρχουν βέβαια και άλλα ενδεχόμενα προβλήματα, αφού πιθανόν να πέσεις θύμα μιας «στημένης» κατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί σε λάθη, ενώ μπορεί να «μπερδέψει» την καθημερινότητά σου, καθιστώντας άκυρες ή αναποτελεσματικές κάποιες από τις προσπάθειές σου, γι’ αυτό καλό είναι να κάνεις μια προσωρινή παύση στις εξωστρεφείς δραστηριότητες σου. Παράλληλα ο Ήλιος στους Διδύμους σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις οικονομικές συναλλαγές σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις όχι μόνο του «επίγειου» κόσμου, αλλά και του… υπόγειου, αφού ο Πλούτωνας διεκδικεί σημαντικό μερίδιο από τις εξελίξεις! Και το πρώτο που πρέπει να «υποτάξεις» είναι η περιέργειά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας προς τα έξω μια «ιδανική» εικόνα. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, είναι εύκολο να πέσεις θύμα μιας παραπλανητικής πρακτικής άλλου/ης κι αν θες πραγματικά να προστατευτείς από ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οφείλεις να «ακούσεις» την διαίσθησή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να ξεχάσεις τις σκοτούρες και τα βάσανα, δίνοντας προτεραιότητα στα όνειρα και τις ευχές σου. Ίσως, μάλιστα, έχεις μια «μεταφυσική» εμπειρία ή μια υπέροχη έμπνευση στα πλαίσια μιας δημιουργικής μοναχικότητας. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σε ωθεί να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο και εκείνο που οφείλεις να πράξεις είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία. Επιπλέον, είναι πιθανό να γνωρίσεις άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε στρέφει σε μη ρεαλιστικές πρακτικές, ενώ σε φέρνει και πιο κοντά με άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις. Όλα αυτά όμως δεν ισχύουν, αν πρόκειται για καλλιτεχνικές δράσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σε ωθεί να διερευνήσεις το άγνωστο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Καρκίνο σου ανοίγει νέους πνευματικούς δρόμους, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις και τις επαφές σου μπορεί να ακυρώσει κάποιες από αυτές ή να σε ρίξει σε μια άσκοπη περιπλάνηση. Επιπλέον, στο περιβάλλον σου λέγονται πάρα πολλά ψέματα! Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ήλιος στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε υπόγειες διεργασίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, εμπλακείς σε έναν κύκλο «συνωμοσίας», χωρίς να μπορείς να βγάλεις άκρη με τα τεκταινόμενα. Το σοφότερο, ωστόσο, από πλευράς σου θα ήταν να αναζητήσεις μια κρυφή συμμαχία με άτομα που γνωρίζουν πολλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε κάθε είδους συνεργασίες, αφού στην καλύτερη περίπτωση υπάρχει ένα έλλειμμα ρεαλισμού, ενώ στην χειρότερη ένα «άρωμα απάτης». Παράλληλα, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείς πιο σοβαρά με θέματα υγείας και διατροφής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε θέλει πιο υποψιασμένο/η, ώστε να αντιμετωπίσεις επιτυχώς κάποια κρούσματα απάτης στο εργασιακό σου περιβάλλον. Μπορείς, ωστόσο, να προσδώσεις και μια καλλιτεχνική ή ανθρωπιστική διάσταση στις δραστηριότητές σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σε θέλει πιο καχύποπτο/η σε προσωπικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ήλιος στους Διδύμους ενδέχεται να «γκριζάρει» την οικογενειακή ατμόσφαιρα, εξ αιτίας ενός περιουσιακού θέματος ή μιας άλλης στενόχωρης εξέλιξης με οικείο σου πρόσωπο. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με την αποχέτευση ή να δεχθείς την ανεπιθύμητη επίσκεψη οργανισμών που συνήθως ζουν στα… σκοτάδια!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss