18 Μαρτίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Λέοντα σου προσδίδει μεν μια συναισθηματική αστάθεια, από την άλλη πλευρά όμως θα σου προσφέρει απλόχερα μια αίσθηση ζωντάνιας κι έναν ενθουσιασμό, ικανό να ακυρώσει κάθε «ενοχλητική» στιγμή στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, μέσα από το παιχνίδι και τις παρέες δεν θα περάσεις απλά όμορφα αλλά θα μάθεις και αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις τον χώρο σου, αφού πέρα από την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του, μπορεί να δεχθείς και έκτακτες επισκέψεις. Ενδέχεται βέβαια να μετακομίσεις κι εσύ σε μια άλλη έδρα, ύστερα μάλιστα από έναν «τρικούβερτο» καβγά, αφού ο Άρης στο ζώδιό σου «πετάει την σκούφια του» για εντάσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Λέοντα πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προσδίδοντας έναν αρκετά ζωηρό χαρακτήρα στην καθημερινότητά σου και ικανοποιώντας πλήρως την περιέργειά σου για σοβαρά και… όχι ζητήματα! Αν βέβαια θεωρείς πως έχεις κάποιο έλλειμμα στις γνώσεις σου δεν έχεις παρά να καλύψεις το κενό συμμετέχοντας σε μια επιμορφωτική διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Λέοντα τα έξοδα αλλά και τα αποκτήματά σου σχετίζονται με αγαπημένα σου πρόσωπα κι είναι το ίδιο πιθανό να χαρίσεις κάτι που θεωρείς πολύτιμο αλλά και να σου δωρίσουν κάτι… εφάμιλλο! Επιπλέον μπορεί να έχεις κι ένα αξιοσημείωτο κέρδος από τυχερό παιχνίδι. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να «ξεπορτίσεις» και να μιλήσεις με κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με την Σελήνη στον Λέοντα τα έξοδα αλλά και τα αποκτήματά σου σχετίζονται με αγαπημένα σου πρόσωπα κι είναι το ίδιο πιθανό να χαρίσεις κάτι που θεωρείς πολύτιμο αλλά και να σου δωρίσουν κάτι… εφάμιλλο! Επιπλέον μπορεί να έχεις κι ένα αξιοσημείωτο κέρδος από τυχερό παιχνίδι. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να «ξεπορτίσεις» και να μιλήσεις με κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία και να ξεκουραστείς, αποφεύγοντας να ξανοιχτείς σε δουλειές, που δεν επείγουν. Ίσως μάλιστα να σου δοθεί η ευκαιρία να απολαύσεις παρεχόμενες υπηρεσίες. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη διευρύνει την κοινωνική σου ζωή μέσα μάλιστα από… πράξεις αποδοχής από άτομα που αρχικά είχαν τις επιφυλάξεις τους.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, με μοναδικό «μείον» της την ενδεχόμενη συναναστροφή σου με άτομα που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να επιδείξουν πέραν του… εγώ τους κι εδώ είναι που χρειάζεται ένα «φιλτράρισμα» στις γνωριμίες σου, ώστε να μην χάνεις τον χρόνο σου με «κούφιες» περιπτώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας που αρχικά ίσως και να σου φανούν «αχώνευτα» ή «ψωνισμένα», στην συνέχεια όμως θα καταλάβεις πως ο καθένας έχει τον… τρόπο του και όταν πρόκειται για δουλειά, μπροστά στην αποτελεσματικότητα, οι συμπάθειες έρχονται δεύτερες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις,, ίσως όμως να σου δώσει και το έναυσμα για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου σε ποικίλα ζητήματα, συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις με άτομα που κατέχουν μια ξεχωριστή θέση ή ιδιότητα. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε βοηθά να «σπάσεις τον πάγο» και να πάρεις τις αποφάσεις σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Λέοντα αναδεικνύει τις πιο «high class» ανάγκες και επιθυμίες σου, με συνέπεια να μπουν στο περιθώριο τα είδη βασικής ανάγκης και να κινηθείς για την απόκτηση ειδών πολυτελείας αλλά αν αυτό σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν! Αν όμως δωρίσεις κάτι ακριβό, είναι πιθανό να φέρεις την άλλη πλευρά σε αμηχανία.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει ακόμη πιο αποδεκτό/η και σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, φαίνεται πως θα τύχεις αρκετών εξυπηρετήσεων που θα κάνουν την ζωή σου ευκολότερη. Επιπλέον, θα συναντήσεις αξιοσημείωτα πρόσωπα, θέτοντας τις βάσεις μιας γόνιμης συνεργασίας. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Άρη είναι πιθανό να ξοδέψεις κάτι παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει εργασίες που δεν είναι «πρώτης γραμμής» αλλά που αν δεν γίνουν δεν θα νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου. Σε αυτές, πέρα από τα καθαρά εργασιακά και τα οικοκυρικά, περιλαμβάνεται και οτιδήποτε έχει να κάνει με την φροντίδα ζώων και φυτών. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει αρκετά δραστήριο/α και πιο επικοινωνιακό/η.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss