19 Αυγούστου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και ταξιδιάρη/α ενώ μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση από μακριά. Επιπλέον, η Αφροδίτη απέναντί σου προσφέρει μερικές ακόμη ευκαιρίες για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, δέξου, λοιπόν, τις προτάσεις που σου γίνονται, πριν… εκπνεύσει η προθεσμία τους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου και σου επιτρέπει να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου υποστηρίζει τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για δουλειά ή σκοπεύεις να προσλάβεις προσωπικό. Ανάλογα θετικές είναι και οι προοπτικές σου για την απόκτηση ενός pet.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Τοξότη «αβγατίζει» τις δημόσιες σχέσεις σου, ίσως, μάλιστα, σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου προάγει τις δημιουργικές ενασχολήσεις σου, μπορείς ωστόσο να αρκεστείς στα υπέρ μιας ευχάριστης παρέας χωρίς να εγείρεις άλλες απαιτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας σου, κάνοντας πολύ πιο εύκολα κάποια πράγματα, ίσως, μάλιστα, επεκτείνεις τη δράση σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου διευκολύνει την εξέλιξη θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν σκέφτεσαι να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες, είσαι στο σωστό timing.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Τοξότη διανθίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες ευχάριστες ή χαρούμενες στιγμές και σε φέρνει κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε τροφοδοτεί με… κουτσομπολιά και πληροφορίες, ενώ σε καλεί να ξεσκάσεις με ένα ταξιδάκι ή μέσα από επαφές με φίλους/ες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός άνετου και πιο χαρούμενου οικογενειακού περιβάλλοντος, δεν αποκλείεται, ωστόσο, να μεταβείς προσωρινά σε έναν άλλο χώρο που θα σου προσφέρει όλα αυτά. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να «κυκλοφορήσεις» σε διάφορα στέκια ή να αλλάξεις παραστάσεις ταξιδεύοντας κι είναι σίγουρο πως θα βρεις πολλά κι ενδιαφέροντα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συμβάλλει με κάθε μέσο στην πρόοδο και την ανάδειξη των προσόντων σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Τοξότη σου αφήνει μια αίσθηση υλικής και συναισθηματικής πληρότητας, επιτρέποντάς σου να… ξοδέψεις κάτι παραπάνω και για πρόσωπα που αγαπάς ή εκτιμάς! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον ηλιακό 12ο οίκο σου σε βοηθά να διασαφηνίσεις καταστάσεις μέσω τρίτων, ίσως, μάλιστα, σου αποκαλυφθεί ένα προσωπικό μυστικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζει τις χαρούμενες στιγμές σου και σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα, με τα οποία μπορείς να μοιραστείς πολλά, είναι, μάλιστα, πιθανό να ταξιδέψεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον ηλιακό 11ο οίκο σου σε φέρνει κοντά σε άτομα ή φορείς που θα συμβάλλουν θετικά στα σχέδιά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς στο δικό σου «μυστικό μέρος», ώστε να ισορροπήσεις και να «γιατρευτείς» από ό,τι σε βασανίζει. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον ηλιακό 10ο οίκο σου ευνοεί τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς στόχους σου, οπότε άρπαξε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Τοξότη εμπλουτίζει τις παρέες και τις φιλίες σου με νέα πρόσωπα, που με τη σειρά τους σε βάζουν σε μια νέα διαδικασία πνευματικών αναζητήσεων. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου πιθανόν να συμβάλλει σε ένα διασκεδαστικό ταξίδι ή να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει τα «κλειδιά» πρόσβασης σε κέντρα ή πρόσωπα εξουσίας, κάτι που φυσικά μπορείς να εκμεταλλευτείς για να υλοποιήσεις πολύ πιο εύκολα τα σχέδιά σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου στηρίζει τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss