19 Μαρτίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με τον Ήλιο στους Ιχθύς να «σκαλίζει» τις βρωμιές, φαίνεται ότι έχεις πολλά να ανακαλύψεις δουλεύοντας μόνος/η και μακριά από ανεπιθύμητες «παρεμβολές». Επιπλέον, όμως είναι σκόπιμο να αποφύγεις οτιδήποτε το ανθυγιεινό, είτε στην διατροφή σου, είτε στις… παρέες σου! Παράλληλα, μπορεί να αναδειχθεί ένα οικονομικό ζήτημα, που πρέπει να λυθεί άμεσα

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με τον Ήλιο στους Ιχθύς να «σκοτεινιάζει», φαίνεται ότι κάποιος/α φίλος/η θα αποπειραθεί να σε χειραγωγήσει ή να σε εκμεταλλευτεί, ίσως όμως να πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη φάση που περνά. Παράλληλα, μπορεί να αναδειχθούν έντονες ανταγωνιστικές τάσεις στις συναλλαγές σου κι ίσως κάποια στιγμή να ξεσπάσεις κατά… δικαίων και αδίκων!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στους Ιχθύς υποδηλώνει ένα «τέλος πραγμάτων» που μπορεί να αναφέρεται είτε στο κλείσιμο ενός κύκλου στην καριέρα σου, είτε στην αλλαγή «αφεντικού». Επιπλέον, σε φέρνει ενώπιον καταστάσεων που η αντιμετώπισή τους υπερβαίνει τις δυνατότητές σου, εκτός πια αν υιοθετήσεις κι εσύ πρακτικές υπονόμευσης και χειραγώγησης.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Ήλιος στους Ιχθύς πάει να σε μπλέξει σε περιπέτειες με άτομα του περιθωρίου, ενώ οφείλεις να είσαι πιο καχύποπτος/η σε σχέση με το τι υπογράφεις ή που κινείσαι. Επιπλέον, είναι πιθανό να αχρηστευτεί κάτι που χρησιμοποιείς στις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σου. Παράλληλα, «παίρνεις πάνω σου» ένα κοινωνικό ή συλλογικό ζήτημα, ωστόσο η πρωτοβουλία σου μπορεί να συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια πρόταση οικονομικού περιεχομένου, αφού είναι πιθανό να γίνεται εκ του πονηρού ή να κρύβει μελλοντικές παγίδες, ιδιαίτερα στην περίπτωση μιας χρηματοδότησης. Αν βέβαια είσαι τυχερός/η μπορεί να λάβεις και μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Ήλιος απέναντί σου, σου επισημαίνει ότι οι όροι μιας συνεργασίας αλλά και οι προθέσεις των άλλων απέναντι σου, θέλουν περισσότερο «ψάξιμο», αφού κανείς δεν είναι αυτό που δηλώνει ή φαίνεται. Επιπλέον σε φέρνει σε επαφή με άτομα που κυριαρχούνται από πάθη ή εμμονές, κάτι που σίγουρα δεν είναι… καλό σημάδι για την εξέλιξη μιας μεταξύ σας σχέσης.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Γίνονται παιχνίδια εξουσίας και υπόγειες διεργασίες στην δουλειά σου, όχι μόνο με επαγγελματικά κριτήρια αλλά και με προσωπικά. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις αλλά και οτιδήποτε ανθυγιεινό, τσεκάροντας τα είδη που καταναλώνεις. Παράλληλα, προσπάθησε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές αλλά και από έντονες δικές σου επιθυμίες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Ήλιος στους Ιχθύς επηρεάζεται από τον Πλούτωνα και σε ωθεί να κινηθείς στα όρια του απόλυτου, δραματοποιώντας στο έπακρο προσωπικές καταστάσεις κι ίσως κάποια στιγμή να χάσεις τον έλεγχο, προβαίνοντας σε ενέργειες που δεν σε… τιμούν! Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να πέσεις κι εσύ θύμα πρακτικών χειραγώγησης.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στον σπίτι σου, ίσως μάλιστα να ανακαλύψεις αντικείμενα που συνδέονται με ένα δυσάρεστο παρελθόν και ευκαιρίας δοθείσης να τα ξεφορτωθείς οριστικά. Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξει μια αρκετά δύσκολη εξέλιξη σε κάποιον οικείο σου ή να προκύψουν μίση και πάθη με αιτία τα περιουσιακά.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Μια είδηση μπορεί να επιβεβαιώσει τους φόβους σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να «ξεκόψεις» με ένα άτομο που σου παίζει παιχνίδια. Επιπλέον, ο Ήλιος στους Ιχθύς φέρνει αναζητήσεις στο άγνωστο, που… καλό είναι να εξαντληθούν σε πνευματικό επίπεδο, αφού στον έξω κόσμο θα ταλαιπωρηθείς!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Καλείσαι να κλείσεις έναν κύκλο στα οικονομικά σου κι είναι σκόπιμο να απαλλαγείς από ότι δεν χρειάζεσαι αλλά και να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές ή πολύ περισσότερο τις κακοτοπιές ενός δανεισμού, αφού δεν θα μπορέσεις να τον εξυπηρετήσεις μελλοντικά. Παράλληλα, μπορεί να προκληθεί μια αναστάτωση τόσο στην οικογενειακή, όσο και την επαγγελματική σου ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε φέρνει σε επαφή με την «σκοτεινή πλευρά» της ζωής, εκείνο όμως που δεν πρέπει να γίνει είναι το να παρασυρθείς σε αυτοκαταστροφικές επιλογές, που απορρέουν είτε από μια «απόγνωση», είτε από ένα ανεξέλεγκτο πάθος κι εδώ το μόνο αντίδοτο είναι το να κλείσεις εσπευσμένα τους λογαριασμούς σου με τον… κακό σου εαυτό!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss