2 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Ανάγκη συμβιβασμών

Κριός

Με την σύνοδο Άρη-Κρόνου καλείσαι να κάνεις σημαντικές υποχωρήσεις και σε προσωπικά ζητήματα και στην καριέρα σου, όσο δυσάρεστο όμως κι αν είναι αυτό το καθήκον σου, αποτελεί για την ώρα, τη μόνη βιώσιμη λύση, αφού σε διαφορετική περίπτωση, τα προβλήματα, αντί να λυθούν, θα πολλαπλασιαστούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου σε καλεί να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες της καθημερινότητάς σου, ώστε να μη χάσεις χρόνο με υποθέσεις που δεν αξίζουν τον κόπο σου. Κι αυτό γιατί αναμένεται να ενταθούν οι επαφές κι οι μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια είδηση που θα σε κάνει να «τρέχεις».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα, όπου δυστυχώς αναμένονται «εμπλοκές» και καθυστερήσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια σύγκρουση-διαφωνία ή να αναγκαστείς να αμυνθείς απέναντι σε απαιτήσεις κάποιων «κακομαθημένων» ή τις επιβουλές «αρπακτικών» για τα κεκτημένα σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου ενδέχεται να σε εμπλέξει σε καταστάσεις όπου κινδυνεύεις είτε να «τα πάρεις στο κρανίο» είτε να πληγωθείς από τη συμπεριφορά των άλλων. Ακόμη, είναι πιθανόν να προκύψει μια έντονη διαφωνία με έναν συνεργάτη σου ή με ένα ισχυρό πρόσωπο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, οφείλεις, ωστόσο, να ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μαστορέματα, ενώ οι συνθήκες παραπέμπουν και στην άθλησή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό σε παραπέμπει σε μια οικονομική πολιτική πρόνοιας και πρόληψης, αφού μπορεί να «μπλοκάρει» προσωρινά μια πηγή εσόδων. Επιπλέον, είναι πιθανό να μην μπορέσεις να καλύψεις κάποιες από τις βασικές ανάγκες σου. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Κρόνου απειλεί να διαταράξει τις συναισθηματικές ισορροπίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, είναι πιθανό να «ανακρούσεις πρύμναν» σε μια σειρά από δραστηριότητες, ξεκινώντας ίσως από την επανεξέταση των όρων μιας συμφωνίας, αφού όπως σου παρουσιάζεται τώρα έχει κενά και ατέλειες. Παράλληλα, μια οικογενειακή ένταση ή μια σοβαρή ζημιά μπορεί να ταράξει την καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με την σύνοδο Άρη-Κρόνου είναι πιθανό να «φορτσάρεις», προκειμένου να διεκπεραιώσεις μια σειρά από τεχνικά θέματα, καλό είναι, ωστόσο, να μη βιαστείς, ούτε να αγνοήσεις αντικειμενικούς περιορισμούς, αλλά να κινηθείς μέχρι εκεί που σε παίρνει! Επιπλέον, αν οδηγήσεις ή ταξιδέψεις, να θυμάσαι ότι κάποιος/α μπορεί να «σκοντάψει» επάνω σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα, αν όμως πάρεις κάποιο ρίσκο, το πιθανότερο είναι να μη σου «βγει». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σύγκρουση συμφερόντων και σε μια τέτοια περίπτωση οφείλεις να ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική, αφού αν κοντράρεις «στα ίσα», τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στο ζώδιό σου μπορεί να σε μπλοκάρει ψυχολογικά και ενεργειακά, ίσως όμως είναι προτιμότερο να παραμείνεις αδρανής, παρά να «λουστείς» τις συνέπειες μιας δράσης σε λάθος στιγμή. Επειδή, μάλιστα, ελλοχεύει κι ο κίνδυνος ενός ατυχήματος, μην πιέζεσαι να κάνεις κάτι που δε σου βγαίνει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να σου προκύψουν δουλειές και υποχρεώσεις «από το πουθενά», ωστόσο, η αίσθηση που έχεις ότι γίνεσαι «πιόνι» άλλων δεν είναι της φαντασίας σου! Πέρα όμως από τις ίντριγκες, η σύνοδος Άρη-Κρόνου ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια κι ένα θέμα υγείας στην περίπτωση που καταπονήσεις υπερβολικά τον εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις που σε προβληματίζουν, το ένα «μέτωπο», μάλιστα, έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου είναι πιθανό να τα «τσουγκρίσεις» με ένα πρόσωπο που μέχρι σήμερα συμπορευόσασταν, επειδή θα γίνουν κάποια «φάουλ» από πλευράς του!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss