2 Αυγούστου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

«Μοιραίες» καταστάσεις

 

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει «αρχηγόπουλο», ανεξάρτητα με το αν κάποιες από τις επιλογές σου… εκνευρίζουν τους άλλους! Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στην Παρθένο τείνει να κλείσει έναν κύκλο στα εργασιακά σου, ορίζοντας μια νέα πορεία και το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν να την αποδεχθείς… πειθήνια και να πας παρακάτω!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα, θα χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο. Και μη δειλιάσεις, αφού είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική που θα σε μπλέξει χειρότερα στην συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Καλείσαι να κλείσεις οριστικά μια οικογενειακή υπόθεση, ώστε να απελευθερωθείς από εξαρτήσεις, ακόμη κι αν το συναισθηματικό κόστος δείχνει υψηλό. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσεις ότι προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του, κάποιος/α «της οικογενείας», δεν διστάζει τελικά μπροστά σε τίποτα, και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να τον/την κάνεις πέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό ορίζει την έναρξη ενός νέου κύκλου στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή. Παράλληλα, καλείσαι να διαλευκάνεις μια σειρά από «μυστήριες» υποθέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για «θεωρίες συνωμοσίας». Επιπλέον, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου είναι πιθανό να γίνει μια σοβαρή ζημιά, με συνέπεια να «πάει πίσω» ο προγραμματισμός σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου προς… κάθε κατεύθυνση! Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στην Παρθένο δεν ευνοεί τα οικονομικά σου, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή. Αν λοιπόν θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ρίχνει «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου «κολλημάτων», είτε για την εμπλοκή σου σε μια υπόθεση που αργά ή γρήγορα θα σε φέρει στα πρόθυρα της… απόγνωσης! Επιπλέον, ένα αγαπημένο πρόσωπο περνά δύσκολα και ίσως χρειαστεί να δώσεις προτεραιότητα στην υπόθεσή του, αφήνοντας όλα τα άλλα στην τύχη τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Αλλάζουν οι ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ μάλλον ισχύει το «όστις θέλει οπίσω μου ελθείν», αφού το να ζορίσεις πρόσωπα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Παράλληλα, ωθείσαι να ανακαλύψεις… διάφορα, ίσως όμως να μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιων, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη ή αξιοπιστία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στα εργασιακά σου, στα πλαίσια ενός νέου ξεκινήματος. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να αναδείξει μια κρίσιμη καμπή στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, από την άλλη πλευρά όμως σου ζητά να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όποιον/α αποδείχτηκε «λίγος/η» για σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν και αποκαλύπτοντας τον ύποπτο ρόλο που έχει παίξει κάποιος/α σε μια υπόθεση που σε «καίει», όσο ψηλά κι αν βρίσκεται. Κι αν η πολιτική του «φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια» σου μοιάζει ακραία, ίσως σε αυτήν την φάση να είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Δημιουργούνται νέα δεδομένα στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά ακόμα κι αν ενοχληθείς ή αναστατωθείς, όλα θα περάσουν σύντομα. Κατά τα άλλα, αν επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, τότε μπορεί να φτάσεις στην ουσία της υπόθεσης. Αντίθετα, σε θέματα καθημερινότητας, η διάθεση σου ενδέχεται να «μαυρίσει», ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Κριό σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες, καθιστώντας την καθημερινότητά σου αρκετά ζωηρή κι ενδιαφέρουσα. Παράλληλα, βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο θέτει οικονομικά διλήμματα αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «λύνουν και δένουν».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου ή μια συνεργασία. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με το «παλιό», αφού αν επιμείνεις στα ίδια το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss