2 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει μάλλον στενόχωρες καταστάσεις και «τελειώματα» στις φιλικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθεί ένα μεγάλο «φάουλ» που έγινε από κάποιον/α που υποτίθεται πως θα σε στήριζε. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει δυναμικό/η αλλά και με γνώση των ενδεχόμενων κινδύνων, ώστε να πετύχεις έναν πολύ σημαντικό στόχο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει μια εξέλιξη που μπορεί μεν να είναι δυσάρεστη ή ανεπιθύμητη, ορίζει όμως την ολική επανεκκίνησή σου! Ίσως μάλιστα να προκύψει και κάτι «καταλυτικό», σε σχέση με τα μέσα που τίθενται στην διάθεσή σου, και το οποίο θα σε ωθήσει να πάρεις τις αποφάσεις σου μια ώρα αρχύτερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει μια δυσάρεστη εμπειρία ή ένα «κακό συναπάντημα» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησής σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει απώλεια εγγράφων ή αρχείων, ενώ μπορεί να έρθεις προ τετελεσμένων σε μια νομική υπόθεσή σου. Παράλληλα, αυτήν την περίοδο είναι πιθανό να αναλάβεις μια κοινωνική ή πολιτική δράση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον Ερμή στον Υδροχόο να κινείται «κάτω από το τραπέζι» αν ενδιαφέρεσαι για μια χρηματοδότηση, το πιθανότερο είναι μεν να πετύχεις τον στόχο σου «στα μουλωχτά», όχι όμως χωρίς να κάνεις μια σοβαρή παραχώρηση. Αν βέβαια δεις ότι δεν «σε παίρνει», μην ματαιοπονείς και απλά άλλαξε «ρότα». Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό «απαιτεί» να φορτσάρεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής απέναντί σου σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κρατώντας μόνον εκείνες που πραγματικά σε εκφράζουν. Αν δε, σου προταθεί μια συμφωνία –ιδίως επαγγελματική- είναι βέβαιο ότι υπάρχουν κάποια «σκοτεινά» σημεία που χρήζουν διευκρινίσεων. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σου δίνει την ώθηση για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Καλείσαι να απαλλαγείς οριστικά από κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες αλλά και να πάρεις τις αποφάσεις σου σε σχέση με καταστάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον που σε κρατούν δέσμιο/α ή απλά «βρωμάνε» και βέβαια σε καμία περίπτωση μην μπλέξεις τα προσωπικά με τις δουλειές σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», σε οικονομικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Υδροχόο δίνει έναν πιο «απόλυτο» τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με υπαρκτό τον κίνδυνο να εγκλωβιστείς σε αρνητικά συναισθήματα, οπότε παρ’ το πιο ανάλαφρα και προσπάθησε να μην κυριαρχηθείς από τα πάθη σου, ό,τι κι αν δεις ή μάθεις. Παράλληλα, απειλούνται οι ισορροπίες στην ζωή σου, όμως ο θυμός είναι κακός σύμβουλος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε ωθεί να αποδεσμευτείς οριστικά από οικογενειακές δεσμεύσεις και περιουσιακά βάρη αλλά και να «φωτίσεις» ύποπτες συναλλαγές. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι σου, ιδιαίτερα σε αποθηκευτικούς ή υπόγειους χώρους. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό φέρνει πιεστικές αναγκαιότητες στην δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με τον Ερμή στον Υδροχόο είναι πιθανό να λάβεις μια δυσάρεστη είδηση ή να έχεις ένα «κακό συναπάντημα». Επιπλέον πρόσεξε μήπως σε κατασκοπεύουν αλλά κι εσύ μην ψάχνεις τα «προσωπικά δεδομένα» των άλλων, αφού αυτά που θα βρεις θα δημιουργήσουν, παρά θα λύσουν προβλήματα. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε πιέζει να αναλάβεις δράση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Υδροχόο είναι πιθανό να σε φέρει ενώπιον φαινομένων απληστίας ή οικονομικής «διαπλοκής» και βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση οφείλεις να κρατήσεις αποστάσεις και να μην υποκύψεις σε κάποιον εκβιασμό. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό φέρνει πιέσεις και έκτακτες αναγκαιότητες στο σπίτι ή την οικογένειά σου, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να δράσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου όλα στην ζωή σου γίνονται πιο… απόλυτα και η άρνησή σου να αποδεχθείς κάποια «ημίμετρα» θα σε οδηγήσει σε μια επανεκκίνηση και βέβαια μην διαστάσεις να κόψεις συνήθειες και δεσμούς με «τοξικά» άτομα που επιδιώκουν να σε χειραγωγήσουν. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε παραπέμπει σε δράσεις σχετικές με την επιμόρφωσή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να αλλάξεις ριζικά την διατροφή σου, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες καταλυτικές εξελίξεις στην δουλειά σου, με το πρόσημό τους να εξαρτάται από τις «άκρες» που διαθέτεις. Επιπλέον μπορεί να «φρίξεις» με τεκταινόμενα του παρασκηνίου. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις την οικονομική σου πολιτική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss