2 haircuts για να δείχνεις (εμφανώς!) νεότερη

Κάθε χρόνος που περνά δεν θα πρέπει να μας τρομάζει. Αντιθέτως, γινόμαστε πιο ώριμες, ξέρουμε τι μας ταιριάζει καλύτερα και αναπνέουμε περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, είναι λογικό να υπάρχουν και εκείνες οι στιγμές που νιώθουμε έντονη την ανάγκη να αισθανθούμε ανανεωμένες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επιλέγοντας μια συντομευμένη αλλαγή στο hairlook μας μπορούμε να χαρίσουμε extra πόντους στο στυλ μας και παράλληλα να νιώσουμε πιο φρέσκες από ποτέ.
Τα haircuts που αξίζει να υιοθετήσεις για να ανανεώσεις το look σου
Κι όμως υπάρχουν δύο super stylish, διαχρονικά και αγαπημένα κουρέματα που λειτουργούν άψογα σε πολλούς τύπους μαλλιών. Δώσε προσοχή!

Curtain bangs
Αν ψάχνετε για ένα κούρεμα που θα αναδείξει τη συμμετρία του προσώπου σας, θα τονίσει τα μάτια και τα ζυγωματικά σας και θα δώσει κίνηση και όγκο στα μαλλιά σας, μην ψάχνετε άλλο! Ο hair expert, Ghanima Abdullah, εξηγεί ότι τα curtain bangs δένουν αρμονικά με το υπόλοιπο hairlook. Συχνά χρησιμοποιούνται για να «πλαισιώσουν το πρόσωπο» και προσθέτει: «συγκεκριμένα, για να του δώσουν ένα πιο νεανικό ύφος στο look μας. Είναι ένα κλασικό «baby-doll look», αλλά φαίνονται υπέροχα και σε μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες». Από την Kirsten Dunst μέχρι τη Zooey Deschanel, την Kerry Washington και τη Naomi Campbell, υπάρχει ένας λόγος που τόσες πολλές διασημότητες έχουν πρόσφατα υιοθετήσει αυτό το στυλ, τονίζει ο Ghanima Abdullah.
«Το στυλ είναι εύκολο να επιτευχθεί και φαίνεται υπέροχο σε όλους και στους περισσότερους τύπους μαλλιών», λέει, προσθέτοντας, «αυτό το hairlook έχει εξελιχθεί από ίσια φράντζα σε κυματιστή και είναι πλέον σύνηθες να βλέπουμε γυναίκες με σγουρά μαλλιά να υιοθετούν αυτό το στυλ. Και το καλύτερο ο Ghanima Abdullah επισημαίνει ότι τα curtain bangs φτάνουν στο επίπεδο των ζυγωματικών κάνουν το πρόσωπό μας να φαίνεται μικρότερο και πιο αδύνατο, ενώ αν έχουμε μεγάλο μέτωπο αμέσως το κάνουν να δείχνει πιο μικρό. Τέλος, κάνοντας αυτή την επιλογή μπορούμε να χαρίσουμε extra όγκο στα μαλλιά μας.

@charlizeafriaca

Ασύμμετρος Bob
Όπως φαί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss