2 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Συζητήσεις και μετακινήσεις

 

Κριός

Ο Ήλιος στον Καρκίνο ρίχνει «ομίχλη» στα περιουσιακά σου, οπότε δε συνιστάται να προχωρήσεις σε μια ρύθμιση ή συμφωνία. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να προσδώσεις έναν «ατμοσφαιρικό χαρακτήρα στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα συμβάλλει στη διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να αναδείξει κάποια οικογενειακά ζητήματα, κάτι που θα σου δώσει την αφορμή για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με τις λειτουργικές ανάγκες ή την τακτοποίηση του χώρου σου, αλλάζοντας ότι δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Λέοντα θα αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως, μάλιστα, πάρουν «φωτιά» τα τηλέφωνα, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις και κάποια αξεσουάρ ή εργαλεία, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, μπορεί να «καπαρώσεις» κάτι, αλλά εδώ ξεκινούν τα… προβλήματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε… παραπέμπει στο να «κλείσεις τα μάτια» σε ανομίες και πονηριές, προκειμένου να εξασφαλίσεις όσα χρειάζεσαι ή να παρουσιάσεις στους άλλους αυτό που θέλουν να δουν, κερδίζοντας έτσι την υποστήριξή τους. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα ανανεώνει το ενδιαφέρον σου για την απόκτηση κάποιων πραγμάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, έστω και ως… θεατρίνος/α! Επιπλέον, αναμένεται να μάθεις πολλά, ιδιαίτερα σε σχέση με παρασκηνιακές ενέργειες. Φαίνεται μάλιστα πως κάποιος/α σε υπονομεύει ή προσπαθεί να σε κατευθύνει κατά εκεί που υπαγορεύει το συμφέρον του/της.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, καλό είναι να ξέρεις ότι πίσω από την «βιτρίνα», εξυπηρετούνται άλλοι σκοποί. Αλλά κι ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να αναδείξει το «δράμα» ενός φίλου ή μιας φίλης, που όμως είναι «φουσκωμένο» σε σχέση με τις πραγματικές διαστάσεις του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε «μπολιάζει» με όραμα για την συνέχεια, το έργο σου, ωστόσο, δε θα είναι εύκολο στην πράξη, αφού «υποφέρεις» από ένα έλλειμμα ρεαλισμού. Επιπλέον, στην πορεία μπορεί να προκύψουν και «τρικλοποδιές» από κάποιον/α που εκπροσωπεί ισχυρά συμφέροντα ή απλά δεν πηγαίνει «με τον σταυρό στο χέρι».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Λέοντα πιθανόν να ανοίξει έναν νέο κύκλο επαγγελματικών ή κοινωνικών επαφών, που με τη σειρά τους θα σου ανοίξουν κι άλλες «πόρτες». Παράλληλα βέβαια, η «σιγουριά» σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις ενδεχομένως να κλονιστεί, διαπιστώνοντας πως τελικά έχεις πέσει θύμα εκμετάλλευσης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής στον Λέοντα διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των αναζητήσεών σου κι είναι πιθανό να δρομολογηθεί ένα ταξίδι ή να ανοίξει ένας νέος κύκλος σε σχέση με την επιμόρφωσή σου. Επιπλέον, η επαφή σου με άτομα ή φορείς του εξωτερικού μπορεί να είναι ιδιαίτερα γόνιμη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σου δίνει να καταλάβεις ότι στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου οφείλεις να είσαι πιο διπλωματικός/η κι αν χρειαστεί, να πεις και κάποιο ψέμα, που θα απαλύνει τις ανησυχίες των άλλων. Επιπλέον όμως, σε συμφέρει να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ή ανθρωπιστικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ερμής στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου προσφέρει αρκετές εναλλακτικές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς μόνο σε συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων». Επειδή, μάλιστα, θα γνωρίσεις άτομα, με ιδιαίτερες κλίσεις και στιλ, μπορείς να δρομολογήσεις κάτι «σούπερ»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον Καρκίνο αναμένεται να «βγάλει στον αφρό» κάποιες παρασπονδίες ή «ενοχλητικά» μυστικά ατόμων που κατά τα άλλα αγαπάς και εκτιμάς. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, πρόσεξε, μήπως μπλέξουν ή εξαπατηθούν, από την άλλη πλευρά βέβαια, η δημιουργικότητά σου «πιάνει ταβάνι»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss