2 Μαρτίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε πιέζει να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν, κάτι που θα περιορίσει τις βλέψεις σου για κάτι πιο… διασκεδαστικό! Επιπλέον, ίσως να προκύψει ένα σχετικά σοβαρό οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα, σε κάθε περίπτωση όμως, αρκέσου σε διορθωτικές κινήσεις και «μπαλώματα».

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε χρίζει «συμβουλάτορα» για τους άλλους, ενώ έχεις να κερδίσεις πολλά αν αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε διαβάσματα και μελέτες. Αντίθετα στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου αναμένονται καθυστερήσεις κι εμπόδια, ίσως μάλιστα να εγκλωβιστείς κάπου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς κλείνει έναν κύκλο σε μια συλλογική δράση.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Επηρεάζονται αρνητικά τα οικονομικά σου και οφείλεις να είσαι φειδωλός/η στην διαχείρισή τους αλλά και… λιτοδίαιτος/η!, αποφεύγοντας τα κάθε είδους «ανοίγματα». Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτες ανάγκες, όχι τόσο δικές σου, όσο ενός οικείου σου προσώπου. Παράλληλα, να ξέρεις ότι για να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο οι δικές σου δυνάμεις δεν αρκούν.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Θα παρουσιαστούν διλήμματα και δυσκολίες τόσο σε προσωπικά ζητήματα, όσο και στις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, να θυμάσαι ότι είναι προτιμότερο να επικοινωνήσεις τα θέματά σου, παρά να κλειστείς στο καβούκι σου, ενώ δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να ασχοληθείς με προβλήματα άλλων, ξεπερνώντας μέσα από αυτήν την διαδικασία και τα δικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διευθετήσεις εργασίες αλλά και εκκρεμότητες στην δουλειά σου, αφού αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους δεν θα σου βγει σε καλό. Επιπλέον, μέσα στις βασικές προτεραιότητές σου είναι και το να πάρεις μια διορθωτική απόφαση αναφορικά με την υγεία ή την διατροφή σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στο σπίτι, φρόντισε και για αυτά.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε στενοχωρήσει με μια εξέλιξη στην ζωή ενός προσώπου που αγαπάς κι εκτιμάς, ενώ αν συμμετέχεις σε μια συλλογική δράση, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια ανεπιθύμητη τροπή, που θα σε απογοητεύσει. Από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να προσφέρεις τις πολύτιμες υπηρεσίες σου ή να εμψυχώσεις πρόσωπα που περνούν δύσκολα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Υπάρχουν επιπλέον ευθύνες και πιέσεις, ιδιαίτερα σε οικογενειακό επίπεδο, και το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου και να μην αναλάβεις όλα αυτά που θα θελήσουν να σου «φορτώσουν», είτε πρόκειται για καθήκοντα, είτε για… ενοχές, που σε καθιστούν ένα εύκολο θύμα! Παράλληλα, καλείσαι να αποφεύγεις κάθε τι ανθυγιεινό, καθαρίζοντας το σώμα σου από τις τοξίνες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω καθιστά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου «της υπομονής», ίσως μάλιστα να εγκλωβιστείς σε μια κατάσταση, από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει και το έναυσμα για να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή μια τεχνική, κάτι που με τις παρούσες συνθήκες είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις! Παράλληλα, γίνεσαι πιο επιρρεπής σε πάθη κι εμμονές.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μια στενοχώρια οικονομικής φύσεως, ενώ αν δανείσεις σε κάποιον/α, θεώρησέ τα χρήματά σου εκ προοιμίου… χαμένα! Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αφού όσο «επαγγελματικά» κι αν κινηθείς τα αποτελέσματα θα είναι φτωχά.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο υπεύθυνο απέναντι στα προβλήματα των άλλων και είναι πιθανό να αναλάβεις μια «αποστολή» βοηθείας και συμπαράστασης. Ίσως μάλιστα αυτός να είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να ξεπεράσεις μια δική σου στενοχώρια, χωρίς να παρασυρθείς από παρορμήσεις της «σκοτεινής’ πλευράς του εαυτού σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ανακινούνται παρασκηνιακές διεργασίες κι από πλευράς σου καλό είναι να είσαι πιο καχύποπτος/η, αφού κάποιος/α, μπορεί να σου αποκαλύψει μυστικά μόνο και μόνο για να σε πάρει με το μέρος του/της. Επιπλέον, αν νοιώσεις μια αδιαθεσία μην την αγνοήσεις. Παράλληλα, επηρεάζονται αρνητικά τα οικονομικά σου κι αν δεν έχεις «άκρες», μην κάνεις καμία κίνηση.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Επηρεάζονται αρνητικά οι διαπροσωπικές σχέσεις σου και αν θες να γλιτώσεις από επιπρόσθετους μπελάδες, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στους χειρισμούς σου, τόσο στις φιλίες, όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα, τηρώντας τους τύπους και τις αποστάσεις! Παράλληλα, καλείσαι ν’ αφήσεις πίσω όλα εκείνα που σε πίκραναν ή αποδείχτηκαν ασύμφορα για τη ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss