20 εκατομμύρια πωλήσεις για το PlayStation 5

20 εκατομμύρια πωλήσεις έχει σημειώσει το PlayStation 5 με δήλωσή της Sony στην ιστοσελίδα GamesIndustry.biz.

Το νέο PlayStation έχει τεράστια ζήτηση από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του το Νοέμβριο του 2020, και αν δεν υπήρχε η παγκόσμια έλλειψη εξαρτημάτων, θα είχε φτάσει αυτό το ορόσημο πολύ νωρίτερα. Η Sony αναφέρει ότι σχεδιάζει μια “σημαντική αύξηση” στην παραγωγής της κονσόλας κατά τη διάρκεια της χρονιάς χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Sony Interactive Entertainment (SIE) έχει πουλήσει περισσότερες από 20 εκατομμύρια κονσόλες PlayStation 5 παγκοσμίως», δήλωσε η Veronica Rogers, SVP, Head of Global Sales and Business Operations της Sony Interactive Entertainment.
«Από το λανσάρισμα του PS5, οι ομάδες μας εργάστηκαν ακούραστα για να κυκλοφορήσουν μια πραγματικά νέας γενιάς κονσόλα παιχνιδιών που έχει κερδίσει τον κόσμο και θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη στιγμή για να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας για την υποστήριξή τους. Το πάθος σας για το PlayStation είναι αυτό που μας ωθεί και μας εμπνέει να καινοτομούμε σε νέες τεχνολογίες, να σχεδιάζουμε το μέλλον του gaming και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε το καλύτερο μέρος για παιχνίδι. Όσοι δεν έχουν πάρει ακόμα στα χέρια τους την κονσόλα, να ξέρετε ότι σχεδιάζουμε μια σημαντική αύξηση της παραγωγής του PS5 φέτο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.