20 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο..

Πρώτα οι χαρές!

Κριός

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε αυτό αφορά κάτι προσωπικό-οικογενειακό σου είτε αναφέρεται σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Κι επειδή το πιθανότερο είναι να φορτιστείς συναισθηματικά, σίγουρα χρειάζεσαι μια πιο «ψυχρή» κι επιστημονική ματιά, ώστε τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι δημιουργικά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κι ο Δίας απέναντί σου εξακολουθούν να σε στηρίζουν σε όλα τα μέτωπα, ας μη χάσεις, λοιπόν, τις διευκολύνσεις που σου προσφέρονται και τις ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα, μακριά από έγνοιες και σκοτούρες. Παράλληλα, τείνει να επανέλθει στο προσκήνιο ένα παλαιότερο εργασιακό μοντέλο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Μέχρι και το απόγευμα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να μην εφησυχάσεις, αφού μπορεί να προκύψει οτιδήποτε ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σου δώσει τη δυνατότητα να «κλέψεις» χρόνο και για την ξεκούρασή σου. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό ενδέχεται να αναβιώσει ενδιαφέροντα του παρελθόντος!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Χείρωνας στον Κριό σου ζητά να διαμορφώσεις τον χώρο σου, αξιοποιώντας παλαιά αντικείμενα και υλικά ή στα πρότυπα ενός παραδοσιακού μοντέλου. Ίσως, μάλιστα, σε επισκεφθούν κάποια άτομα που έχεις να δεις καιρό τα οποία θα σου θυμίσουν πολλά. Επιπλέον, μια επαγγελματική υπόθεση γίνεται και οικογενειακή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου προσδίδει προσωπική λάμψη, αλλά και μπόλικη τύχη, διευκολύνοντας ένα σημαντικό εγχείρημά σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο, που σε συμπαθεί ιδιαίτερα. Ωστόσο, ο Χείρωνας στον Κριό αυξάνει την ευαισθησία σου, όσο και την τάση σου να παρελθοντολογείς και πιθανόν να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Χείρωνας στον Κριό επαναφέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, με σκοπό να διαλυθούν οι όποιες «σκιές» υπάρχουν, αλλά και να αξιοποιηθούν ανενεργές προοπτικές. Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για κάτι που έχει σχέση με ακίνητα, παραδοσιακές καλλιέργειες ή αντίκες. Επιπλέον, μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Χείρωνας απέναντί σου ορίζει μια νέα φάση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και σε καλεί να συνθέσεις τη λογική και το συναίσθημά σου, με επιλογές ή αποφάσεις που ισορροπούν ανάμεσά τους! Ίσως, μάλιστα, αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου, ενώ μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο σχέδια ή προτάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να διεκπεραιώσεις εύκολα και απλά τις υποθέσεις σου. Επειδή όμως, ανάμεσα σε αυτούς/ες που απευθύνεσαι, υπάρχουν και πρόσωπα ευαίσθητα και «παλιομοδίτικα», καλό είναι να «πας με τα νερά τους».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Χείρωνας στον Κριό σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και υποκειμενικό/η στις προσεγγίσεις σου, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Αν, μάλιστα, σου «βγουν» φοβίες ή εμμονές, να ξέρεις ότι η αφετηρία τους βρίσκεται σε μια πρότερη κατάσταση, που έχει αφήσει σημάδια στην ψυχή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς στο παρελθόν σου, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα, που συνδέεται με αυτό, είτε για μια οικογενειακή υπόθεση, που «κουβαλάς» μέχρι σήμερα. Ίσως, μάλιστα, συνειδητοποιήσεις την αφετηρία μιας «ανεξήγητης» κακοδαιμονίας που σε «κυνηγά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ενθαρρύνει να κάνεις αισθητικές παρεμβάσεις στον χώρο σου, ενώ βελτιώνει και τις σχέσεις με τους οικείους σου, χωρίς να αποκλείονται και έξτρα παροχές! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να εντρυφήσεις σε θέματα σχετικά με το παρελθόν, αναζητώντας λογικές απαντήσεις μεταξύ θρύλου και πραγματικότητας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να διερευνήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση που μπορεί να κρύβει για σένα μια ευχάριστη έκπληξη. Ίσως, μάλιστα, βρεις ή αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας. Επιπλέον, καλείσαι να αξιοποιήσεις την όποια ευκαιρία σου παρουσιαστεί σε σχέση με ακίνητα (μισθώσεις, μεσιτείες κλπ) ή μια αποδοτική καλλιέργεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss