20 Αυγούστου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Τείνεις να διεκδικήσεις τα δίκια σου με μεγαλύτερη έμφαση, ρισκάροντας θεωρητικά κάποιες από τις ισορροπίες της ζωής σου, αλλά μάλλον σε καλό θα σου βγει, αφού θα δώσεις ένα σαφές «στίγμα» για το τι επιδιώκεις και κυρίως το τι δε θέλεις! Παράλληλα, καλείσαι να κάνεις μια ορθή διαχείριση του χρόνου και των δυνάμεών σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Κριό είναι πιθανό να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές καταστάσεις, που θα σε κάνουν «να πέσεις από τα σύννεφα», αν όμως «ακούσεις» την διαίσθησή σου, θα προλάβεις τα χειρότερα. Επιπλέον μπορεί να σου προκύψει ένα έντονο αλλά περαστικό θέμα υγείας. Παράλληλα, είναι πιθανό να πετύχεις πράγματα που θα σε κάνουν να καμαρώνεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Κριό η ημέρα προσφέρεται για «μαχητικές» κοινωνικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες, χωρίς να αποκλείεται και η πολιτική σου «στράτευση». Από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται να διακοπεί μια τρέχουσα φιλία σου, εξ αιτίας μιας ολότελα διαφορετικής αντίληψης των πραγμάτων, από ηθική και πολιτισμική άποψη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Στα επαγγελματικά σου, οι εξελίξεις τρέχουν ίσως γρηγορότερα από όσο θα επιθυμούσες, ίσως μάλιστα ενοχληθείς από την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι/ες τις καταστάσεις, με συνέπεια να τα «τσουγκρίσεις» μαζί τους. Έτσι κι αλλιώς όμως, με την Σελήνη στον Κριό η αμεσότητα είναι που δίνει λύσεις, οπότε πάρε εσύ την πρωτοβουλία για να τους/τις προλάβεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό τείνει να σε ανακατέψει με τις ζωές γνωστών ή συγγενών και μπορεί τελικά να βρεθείς εν μέσω «πυρών» που ανταλλάσουν μεταξύ τους, με προοπτική μάλιστα να δοθεί συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν προσανατολιστείς σε πεδία γνώσης ή την εκμάθηση μιας τεχνικής θα έχεις λαμπρά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Κριό μπορείς να κερδίσεις περισσότερα λειτουργώντας με το ένστικτό σου και παίρνοντας ένα σχετικό ρίσκο. Επιπλέον μπορεί να ωφεληθείς από ένα «παράθυρο» και να προβείς σε μια σημαντική ρύθμιση. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχε τον νου σου και στα «αρπακτικά», ειδικά αν βρεθείς σε πολυσύχναστα μέρη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Κριό θα πρέπει να υπολογίσεις και τους άλλους, είτε ως πιθανούς συμμάχους, είτε όμως και ως αντιπάλους κι επειδή σε αυτήν την φάση τα πράγματα είναι το ίδιο κοντά σε έναν «γάμο» και σε ένα «διαζύγιο», φρόντισε τουλάχιστον να πάρεις την… ισοπαλία στις σχετικές διαπραγματεύσεις! Από εκεί και ύστερα μην θεωρήσεις τίποτε ως οριστικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά εργασιών κι εδώ θα «μετρήσουν» τόσο η εμπειρία σου, όσο και η αποφασιστικότητά σου, αφού σίγουρα θα χρειαστεί να επιδείξεις πυγμή απέναντί σε αυθαιρεσίες άλλων κι αν δεν… καταλαβαίνουν με το καλό υπάρχει πάντα και η άλλη οδός! Επιπλέον βέβαια, μια ενόχληση στην υγεία σου μπορεί να πάρει διαστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό αναδεικνύει ζητήματα σχετικά με αγαπημένα σου πρόσωπα, όχι όμως απαραίτητα με… ήπιο τρόπο! Και βέβαια η ένταση έχει τις καλή πλευρά της, ιδιαίτερα σε σχέση με την από κοινού συμπόρευση για την επίτευξη ενός σκοπού, έχει όμως και την… κακή, αφού μπορεί να γίνει «χαμός» από μια ασήμαντη αφορμή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε «ξεβολέψει», δημιουργώντας νέα- ίσως κι ενοχλητικά- δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν δεν έχεις στον νου σου ένα συγκεκριμένο διοικητικό πλάνο, μπορεί να χάσεις την μέρα σου προσπαθώντας να αντεπεξέλθεις στα καπρίτσια των άλλων. Επιπλέον, μπορεί να ξεσπάσει καβγάς για τα περιουσιακά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον Κριό οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα πολλαπλασιαστούν. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να μάθεις μια νέα τεχνική, ίσως μάλιστα ένας ανταγωνισμός να «θρέψει» και να φουντώσει το ενδιαφέρον σου. Από την άλλη πλευρά ωστόσο μια διαμάχη μπορεί εύκολα να πάρει διαστάσεις και μάλιστα νομικές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Κριό τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα αλλάζουν γρήγορα γι’ αυτό μην βραδυπορείς και κυρίως μην… χαζεύεις! Έτσι κι αλλιώς, αν ρισκάρεις λίγο παραπάνω θα δικαιωθείς, όσο κι αν διαμαρτύρονται κάποιοι/ες, χώρια που μια έντονη διαφωνία θα γίνει αφορμή κι αιτία για να παρθούν αποφάσεις που έχουν ήδη καθυστερήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss