20 Αυγούστου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με τον ορθόδρομο Ερμή στον Λέοντα μπορείς πλέον απρόσκοπτα να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και να εκφράσεις τα δημιουργικά ταλέντα σου. Ίσως, μάλιστα, σου δοθεί πρωταγωνιστικός ρόλος σε μια εκδήλωση ή συμβεί κάτι που θα ανεβάσει τις προσωπικές «μετοχές» σου στα ύψη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο ορθόδρομος Ερμής στον Λέοντα ξεμπλοκάρει τις εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα που σε απασχολούσε το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Επιπλέον, ενδέχεται να φιλοξενήσεις μια γιορτή-μάζωξη στο σπίτι ή το γραφείο αλλά και να κάνεις τον χώρο σου πιο λειτουργικό, εμπλουτίζοντάς τον με εργαλεία ή συσκευές που λύνουν προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Λέοντα παύει να είναι… αναποδιασμένος και θα σε φέρει πιο κοντά με άτομα συμβατά με τις αντιλήψεις σου, αλλά και πρόθυμα να σε βοηθήσουν, φρόντισε, λοιπόν, να πάρεις τη ρεβάνς για όλα εκείνα που σε ταλαιπώρησαν πρόσφατα. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο ορθόδρομος Ερμής στον Λέοντα αίρει τους όποιους περιορισμούς και αλλάζει υπέρ σου τις οικονομικές ισορροπίες, δίνοντάς σου το δικαίωμα να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για πράγματα που σε ευχαριστούν, αλλά και για την απόκτηση χρήσιμων αξεσουάρ. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε ευνοεί σε εργασιακά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Ερμής είναι πλέον ορθόδρομος στο ζώδιό σου και σε θέλει πιο πρακτικό/η και προσανατολισμένο/η σε λύσεις ουσίας, που το αμέσως προηγούμενο διάστημα είχαν μπλοκάρει. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα σημαίνον πρόσωπο, προσπάθησε, ωστόσο, να αποκομίσεις κάτι συγκεκριμένο κι όχι μόνο υποσχέσεις και κερδισμένες εντυπώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με τον Ερμή να «γυρίζει» ορθόδρομος στον 12ο ηλιακό οίκο σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δικτυωθείς στα… κρυφά, προωθώντας τα επαγγελματικά σου σχέδια με την βοήθεια προσώπων που είτε γνωρίζουν καλά το θέμα σου είτε κατέχουν «θέσεις κλειδιά». Επιπλέον, μπορεί να κλείσει μια αρνητική παρένθεση στην υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο ορθόδρομος Ερμής στον Λέοντα δίνει έναν νέο ρυθμό στις φιλίες και την κοινωνική ζωή σου, ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις ένα σημαίνον άτομο που θα σε εμπνεύσει και με τις «άκρες» που διαθέτει θα σου ανοίξει νέους δρόμους. Επιπλέον, είναι πιθανό να ενταχθείς σε έναν σύλλογο ή να συνάψεις μια συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο ορθόδρομος Ερμής στον Λέοντα «λύνει τα μάγια» μιας σχετικής κακοδαιμονίας στην καριέρα σου και πλέον σου ανοίγει νέες «πόρτες». Επιπλέον, αν ψάχνεις για δουλειά, δεν έχεις παρά να κινηθείς άμεσα, στέλνοντας αιτήσεις και βιογραφικό, ενώ μπορείς να απευθυνθείς για βοήθεια και σε ένα ισχυρό πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με τον Ερμή να «γυρίζει» ορθόδρομος στον Λέοντα, αρχίζουν να ξεμπλοκάρουν μια σειρά από διαδικασίες που σε ταλαιπώρησαν στο πρόσφατο παρελθόν, «απαιτώντας» διορθωτικές ή συμπληρωματικές ενέργειες από την πλευρά σου. Έτσι, λοιπόν, ευνοούνται τα ταξίδια σε νέους τόπους, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Λέοντα επανέρχεται σε ορθή φορά, παύοντας να σου βάζει… τρικλοποδιές στις οικονομικές υποθέσεις σου, έχεις το ελεύθερο, λοιπόν, να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Επιπλέον, ένα σημαίνον άτομο θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο και τις κινήσεις σου, στέλνοντάς σε… συστημένο/η εκεί που πρέπει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο ορθόδρομος Ερμής στον Λέοντα κλείνει μια παρένθεση αναβίωσης καταστάσεων στη ζωή σου και ευνοεί πλέον τις νέες συνεργασίες σου, ενώ σηματοδοτεί και μια διάκριση στη ζωή ενός δικού σου προσώπου. Επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείς με άτομα που έχουν ένα ιδιαίτερο κοινωνικό πρεστίζ.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Λέοντα, «γυρίζοντας» σε ορθή φορά, σου επιτρέπει πλέον να βελτιώσεις τις συνθήκες στα εργασιακά σου, αλλά και να προμηθευτείς όσα σου έλειψαν, ύστερα από την άρση κάποιων περιορισμών. Κι αν βέβαια ψάχνεις για δουλειά, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις τις κινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss