20 Μαρτίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Ανάλαφρο κλίμα

Κριός

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στο ζώδιό σου εξυπηρετεί άριστα κάθε είδους δραστηριότητα και μπορεί να σου εξασφαλίσει ποικίλα πλεονεκτήματα, γι’ αυτό μη διστάσεις να κοινοποιήσεις τα θέλω σου, προς πάσα κατεύθυνση! Επιπλέον, καλά θα κάνεις να «ξεπορτίσεις» ή να επικοινωνήσεις προς τα έξω με κάθε μέσο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό μπορεί να συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου, αρκεί να επικοινωνήσεις το όποιο θέμα σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να εξυπηρετηθείς από κάποιον/α άλλον/η εν τη απουσία σου, ώστε να επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και ευνοεί τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως, μάλιστα, μια νέα γνωριμία να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου. Παράλληλα, αναδεικνύεται ο διαμεσολαβητικός ρόλος σου σε ποικίλες υποθέσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Σήμερα, μπορείς να βγεις κατά πολύ ωφελημένος/η από τη συμμετοχή σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα ταλέντα σου αλλά και τις διαπραγματευτικές ικανότητές σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό θα σε βοηθήσει να επικυρώσεις μια συμφωνία, αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό σε βοηθά να επεκτείνεις τον κύκλο των επαφών σου και να δικτυωθείς όσο γίνεται περισσότερο, ίσως, μάλιστα, η χάρη σου να φτάσει μέχρι το εξωτερικό! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να συνάψεις μια συμφωνία που θα σε ξεμπλοκάρει και θα διευρύνει τις προοπτικές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό, τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια νέα φάση, όπου, εκτός από την τύχη και τις ικανότητές σου, θα «μετρήσουν» πολύ και οι δημόσιες σχέσεις σου. Εξέτασε, λοιπόν, το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες και τις επαφές σου, αναθέτοντας τα δύσκολα ζητήματα σε κάποιον/α άλλο/η

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης, αρκεί βέβαια να «δεις» τις λύσεις που σου προσφέρονται από τους άλλους ή τους συνεργάτες σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, αλλά και να προβάλλεις τον εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά και εργασιακά ζητήματα, έχοντας πολύ καλές πιθανότητες για να τα διευθετήσεις, μέσα από ένα συνεργατικό πνεύμα. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκπαιδευτείς και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, η ημέρα είναι ιδανική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό σε κάνει πολύ πιο κοινωνικό/η και σε καλεί να αξιοποιήσεις τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας. Επιπλέον, μην παραλείψεις να επιχειρήσεις και κάτι που θα αναδείξει τις δημιουργικές σου δυνατότητες, αφού η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι πέραν κάθε προσδοκίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό σε ευνοεί στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου και η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή ως προς τις επιδιώξεις σου. Επιπλέον, συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, στον εμπλουτισμό του χώρου σου με νέο εξοπλισμό, αλλά και σε μια σημαντική βοήθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό κομίζει ενδιαφέρουσες ειδήσεις και εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με διάφορα περιστατικά, ζητώντας σου απλά να μη χάσεις χρόνο με επουσιώδη ζητήματα. Επιπλέον, ευνοεί ταξίδια κι εκδρομές, ενώ συμβάλλει στην δικτύωσή σου με άτομα που «ξέρουν τα κατατόπια» και μπορούν να σε βοηθήσουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή βοήθειες μέσω τρίτων. Ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις ένα άτομο πρόθυμο να σε χρηματοδοτήσει. Επιπλέον, στη δουλειά σου είναι «στα σκαριά» μια νομική ρύθμιση ή συμφωνία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss