20 Μαρτίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Καλείσαι να μην αφήσεις στην τύχη τους τα εργασιακά σου, αντίθετα οφείλεις να προβείς σε πρακτικές λύσεις, έστω κι αν κάποιες «λεπτοδουλειές» δοκιμάσουν την υπομονή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα τσεκ απ στην υγεία σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει… γλέντια και χαρές, ιδιαίτερα στα πλαίσια μιας παρέας ή μιας συλλογικής προσπάθειας.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Προωθείται το πρακτικό πνεύμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όποιος/α δεν είναι χρήσιμος/η σε κάτι, αναγκαστικά θα μπει στο περιθώριο. Αντίθετα, η αμοιβαία παροχή υπηρεσιών θα σε φέρει πιο κοντά με τους άλλους. Παράλληλα, σου δίνεται η ευκαιρία να διακριθείς ή να πετύχεις έναν από τους βασικούς σου στόχους, ίσως μάλιστα να λάβεις και την στήριξη ενός ισχυρού προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη το σπίτι ή το γραφείο σου, ξεκινώντας από την… φασίνα και φτάνοντας μέχρι τον εξοπλισμό σου με μικρές λειτουργικές συσκευές, που απλουστεύουν την ζωή σου. Κατά τα άλλα βέβαια είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να μεταβείς εσύ σε μια άλλη «έδρα», εμπλουτίζοντας τις παραστάσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο σε βάζει να ασχοληθείς με λεπτομέρειες γύρω από τεχνικά ζητήματα, ξεκινώντας ίσως από τα ψηφιακά και το διαδίκτυο. Έχεις ωστόσο και την εναλλακτική να ενημερωθείς για δουλειές και άλλα ζητήματα, που άπτονται του… κουτσομπολιού! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημα σου και να αποκτήσεις κάτι που θέλεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Τείνεις να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα κι εδώ είναι που θα «μετρήσει» θετικά η επιμονή σου σε λεπτομέρειες, ιδιαίτερα σε σχέση με αγορές χρήσιμων συσκευών ή εργαλείων. Κατά τα άλλα βέβαια,, διαμορφώνεται ένα θετικό κλίμα για σένα και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να πετύχεις έναν τουλάχιστον από τους σημαντικούς στόχους σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Καλείσαι να ασχοληθείς με τεχνικά και μικρά αλλά κομβικά ζητήματα, σχετικά με την δουλειά ή την καθημερινότητά σου. Ίσως μάλιστα να φροντίσεις σχολαστικά και την εξωτερική εμφάνισή σου, καλό είναι όμως να μην γίνεις «δούλος» της λεπτομέρειας και χάσεις τελικά την ουσία! Επιπλέον, σε θέματα υγείας και διατροφής, η ημέρα δεν συστήνεται για δίαιτες και περιορισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στην Παρθένο ανακινεί εργασιακά ζητήματα, όπου κάποιες λεπτομέρειες θα «μετρήσουν», ενώ σε θέματα υγείας και διατροφής καθιστά απαραίτητη την συνδρομή ενός ειδικού, που θα σου δώσει την κατάλληλη συνταγή, εκτός πια κι αν εμπιστεύεσαι τον… ονειροκρίτη! Παράλληλα, σου δίνεται το κίνητρο για να κάνεις το κάτι παραπάνω, προκειμένου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Υπάρχει ένας «χρησιμοθηρικός» χαρακτήρας στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι από αυτήν την άποψη θα χρειαστούν περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια. Επιπλέον ενδέχεται να σου ασκηθεί «εποικοδομητική» κριτική από έναν φίλο ή μια φίλη, η οποία όμως θα σε κάνει να «στραβώσεις» και να απομακρυνθείς προσωρινά. Ανάλογες «σκηνές» μπορεί να υπάρξουν και μ’ έναν συνεργάτη σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Καλείσαι να ασχοληθείς λεπτομερώς με ζητήματα σχετικά με την καριέρα σου και δεν αποκλείεται κάποιες λύσεις να έρθουν με την βοήθεια της τεχνολογίας ή κάποιου ειδικού. Σε κάθε περίπτωση όμως καλό είναι να μην ξανοιχτείς σε πολλά μέτωπα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δεν μένει παρά να αξιοποιήσεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν για ταξίδια κι εκδρομές.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Μπορεί να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να φτιάξεις «τα χαρτιά σου» για μια υπόθεση, ενώ όσον αφορά τις πνευματικές αναζητήσεις σου, προηγούνται τα επιστημονικά θέματα. Παράλληλα, μπορεί να βελτιωθούν τα οικονομικά σου, όχι όμως μέσα από προσπάθεια αλλά από καθαρή τύχη, καλό είναι λοιπόν να μην βάζεις αυστηρές προϋποθέσεις ή προαπαιτούμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Καλείσαι να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες μιας οικονομικής υπόθεσης κι αν το να μετράς τα «κουκιά» σου φαίνεται… βαρετό, απευθύνσου σε άτομα που ειδικεύονται σε αυτό, με την προϋπόθεση βέβαια πως δεν θα παρασυρθείς σε αχρείαστες αγορές. Κατά τα άλλα βέβαια, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου πιστοποιεί ότι βρίσκεσαι σε μια φάση προσωπικής απελευθέρωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Καλείσαι να ρυθμίσεις τις λεπτομέρειες μιας συνεργασίας ή σύμβασης αλλά και να βάλεις σ’ ένα πρόγραμμα την ζωή σου, αφού η εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την οργάνωση και την ιεράρχησή τους. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε προστατεύει μέσα από συμπτώσεις που σε ευνοούν, ενώ αναμένονται και αποκαλύψεις παρασκηνιακών κινήσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss