20 nail art γιατί είναι Κυριακή και πρέπει να ξεκινήσει όμορφα

…αφού δεν μπορούμε να πάμε πουθενά!

Αν ήταν μία οποιαδήποτε Κυριακή η σημερινή, θα είχαμε ήδη στείλει μηνύματα και θα ετοιμαζόμασταν για βόλτες, brunch με φίλους και γενικές δραστηριότητες εκτός σπιτιού. Δεν είναι ωστόσο μία Κυριακή σαν τις άλλες. Είναι η δεύτερη Κυριακή, του δεύτερου lockdown και –αν και ηλιόλουστη- πρέπει να την περάσουμε στο σπίτι. Δεν γκρινιάζουμε. Κάνουμε υπομονή και υπακούμε στις οδηγίες των αρχών γιατί δεν θέλουμε να περάσουμε πολλές ακόμα Κυριακές μέσα στο σπίτι…

Ονειροπολούμε όμως παράλληλα και λίγο στεναχωριόμαστε γι᾽αυτό, στραφήκαμε στο Instagram και τα nail art για να μας φτιάξουν λίγο τη διάθεση. Η ώρα άλλωστε περνά γρηγορότερα όταν βλέπεις όμορφα σχέδια να περνούν από την οθόνη σου, έτσι δεν είναι; Μην απαντήσεις, έτσι είναι.

Για το σημερινό daily nailspiration λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε πιο «χορταστικό» το ποτ πουρί της Κυριακής και δεν περιοριστήκαμε σε 10 nail art. Βρήκαμε 20! Θα μπορούσαμε να έχουμε βρει 30 και 40 και 50 καθώς οι artists εκμεταλλεύονται το lockdown σε όλο τον κόσμο και δημιουργούν αριστουργήματα. Δεν θέλαμε όμως να σε κουράσουμε.

Θέλουμε να πιείς έναν ακόμα καφέ απολαμβάνοντας τη gallery μας και μετά να βάλεις την αγαπημένη σου σειρά ή να κάνεις λίγο beaute τώρα που έχεις ευκαιρία. Για τώρα κάνε ένα ακόμα scroll kαι υπομονή, όπως όλοι μας.

Διάβασε ακόμα: Τα λευκά nail art δεν είναι προβλέψιμα και έχουμε τις αποδείξεις

 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss