20 nail art για να χαζέψεις όσο χουζουρεύεις

Σήμερα ας τεμπελιάσεις, το χρειάζεσαι

Μία ακόμα Κυριακή ξημέρωσε και μας βρίσκει σε… καραντίνα. Δεν πειράζει! Αφού αυτό πρέπει να κάνουμε για να προφυλάξουμε τους αγαπημένους μας και τους εαυτούς μας, θα το κάνουμε χωρίς γκρίνια. Οι Κυριακές άλλωστε είναι για cozy καταστάσεις και ξέρουμε πως θα χουζουρέψεις όμορφα μιας που έχει κρυώσει και ο καιρός.

Σκεφτήκαμε λοιπόν, για το σημερινό nailspiration, nα ετοιμάσουμε μία απολαυστική gallery πoυ θα σε κρατήσει λίγο απασχολημένη μέχρι να το πάρεις απόφαση να σηκωθείς από τον καναπέ (ή το κρεββάτι, Κυριακή είναι). Tι κάναμε; Μα μπήκαμε στο Instagram φυσικά και διαλέξαμε τα πιο όμορφα nail art.

Βρήκαμε 20 σχέδια που μας άρεσαν πολύ και είμαστε σίγουρες πως θα αρέσουν και σε εσένα και τα συγκεντρώσαμε παρακάτω. Σε προσκαλούμε λοιπόν να φτιάξεις ένα ακόμα ζεστό ρόφημα ή και το πρώτο της ημέρας, δεν κρίνουμε και να σπεύσεις να τα δεις όλα προσεκτικά.

Μπορείς να κάνεις ένα κάθε μέρα που θα είμαστε σε καραντίνα αν το βάλεις σκοπό. Εμείς σίγουρα θα προσπαθήσουμε. Το αν θα τα καταφέρουμε είναι μία άλλη υπόθεση! Enjoy και μην ξεχνάς ότι όλα θα πάνε καλά!

Διάβασε ακόμα: Όχι, τα ματάκια στο μανικιούρ δεν είναι μόνο καλοκαιρινά… Τα φοράμε και τον χειμώνα!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss