«200 χρόνια Λευτεριάς και Ελληνισμού»: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής έργων για τον 4ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 

Παρατείνεται μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 η προθεσμία υποβολής έργων για τον 4ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό «200 χρόνια Λευτεριάς και Ελληνισμού».
Ενήλικες κάθε εθνικότητας καλούνται να εκφράσουν σε ένα ποίημα ή δοκίμιο τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους γύρω από την Ελληνική Επανάσταση στο πλαίσιο του 4ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού «200 χρόνια Λευτεριάς και Ελληνισμού» που διοργανώνεται από την Ελληνική Πολιτιστική Οργάνωση «Νόστος».
Η διεξαγωγή του διαγωνισμού σε συνεργασία με την Ένωση Λογοτεχνών της Αργεντινής (SADE) και την Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΛ) εξαπλώνει τα σύνορα της Ελληνικής ιστορίας σε Φιλέλληνες που γράφουν σε μία από τις πέντε γλώσσες: ελληνική, ισπανική, ιταλική, πορτογαλική ή αγγλική.
Τον Νοέμβριο του 2021 θα ανακοινωθούν τρία βραβεία, τρεις έπαινοι και τέσσερις τιμητικές διακρίσεις, ενώ οι βραβευμένες εργασίες θα συμπεριληφθούν σε μία ψηφιακή Ανθολογία. Όροι και προϋποθέσεις του διαγωνισμού αποδίδονται λεπτομερώς στην ιστοσελίδα του Νόστου.

Η Ελληνική Πολιτιστική Οργάνωση «Νόστος» είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, που ιδρύθηκε το 2006 στο Μπουένος Άιρες από την ομογενή γιατρό Χριστίνα Τσαρδίκου, αποσκοπώντας στην ανάδειξη, διάδοση και διατήρηση του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ελληνικής Παιδείας στην Αργεντινή, την Λατινική Αμερική και όπου αλλού υπάρχει δυνατότητα ή ζήτηση.

Χορηγός επικοινωνίας στον διαγωνισμό είναι και το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!
Photo of Best News Author

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss