21 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Πιέσεις αλλά και ευκαιρίες

Κριός

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου επαναφέρει στο προσκήνιο παλιές ευαισθησίες σου κι ίσως τελικά φανείς αρκετά «αδύναμος/η» στα μάτια των άλλων. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε ιστορικά θέματα ή την λαϊκή παράδοση. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξει μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ασχοληθείς με κάτι σημαντικό. Ίσα-ίσα που μπορεί να αποσπάσαι διαρκώς από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό. Αν όμως δώσεις έμφαση στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου, θα αποζημιωθείς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα καταναλωτικό «ξέσπασμα» από πλευράς σου, που καλό είναι να «καταλαγιάσει», πριν ξοδέψεις εντελώς το αποθεματικό σου με αγορές που στην πραγματικότητα καλύπτουν ένα «καπρίτσιο» ή απωθημένο σου κι όχι βασικές ανάγκες σου..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να συμβούν πολλά και διάφορα, που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα και αποφασιστικά, αφού μετά θα είναι πολύ αργά. Ας είσαι, λοιπόν, σε πλήρη ετοιμότητα, έχοντας το «όπλο» σου παρά πόδα, ιδιαίτερα αν συνεργάζεσαι με κάποιον/α.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Χείρωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να αναβιώσεις ένα παλιό σου ενδιαφέρον ή μια σπουδή, αλλά και να επισκεφθείς ένα μέρος, με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Ίσως, μάλιστα, έχει και μια «μαγική» ατμόσφαιρα που σε αφήνει εκστασιασμένο/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Χείρωνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις ένα παλιό αντικείμενο αξίας, να πάρεις πίσω κάποια οφειλόμενα που κόντευες να… ξεχάσεις, αλλά και να ρυθμίσεις μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Καρκίνο είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις και προστριβές, που με τη σειρά τους θα οδηγήσουν σε διαβουλεύσεις ή διαπραγματεύσεις με άτομα που βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά από ό,τι εσύ. Κι εδώ σίγουρα θα κερδίσεις πολλά, αν κινηθείς με βάση τη λογική σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Χείρωνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει περισσότερο υποκειμενικό/η στις κρίσεις και τις αξιολογήσεις σου για επαγγελματικά θέματα, με συνέπεια να «κολλήσεις» σε πρόσωπα ή λύσεις που αντικειμενικά δε σου κάνουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πιθανό να αξιοποιήσεις παλιό ή αδιάθετο εξοπλισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Χείρωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε στρέφει προς το παρελθόν κι είναι πιθανό να ασχοληθείς ξανά με ένα παλιό σου ενδιαφέρον, αλλά και να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα που σου θυμίζουν πολλά, είτε ευχάριστα είτε όχι! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Καρκίνο προοιωνίζεται μια μάλλον «ακατάστατη», αλλά και ζωηρή ημέρα με πολλές διακυμάνσεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αφού οι ισορροπίες και τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Χείρωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν αυξημένες ευαισθησίες και δραματοποιούν καταστάσεις με υπερβολικό τρόπο, κάτι που εξ αιτίας του μπορεί να έρθεις σε δύσκολη ή αμήχανη θέση. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να συγκινηθείς κι εσύ από ένα πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου πιο δημιουργική, αλλά και… περιπετειώδη, εμπλουτίζοντάς την με διεκδικήσεις κι ερωτοτροπίες, άλλοτε γόνιμες κι άλλοτε όχι, σε κάθε περίπτωση όμως, θα βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον 2ο οίκο σου επηρεάζει τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss