21 Αυγούστου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Ερμής στον Λέοντα σε θέλει πιο καχύποπτο/η σε προσωπικά ζητήματα, αφού στο παρασκήνιο γίνονται πολλά που δεν γνωρίζεις, χώρια που μπορεί να σε «καρφώσουν»! Αντίστοιχα, επιβάλλεται να είσαι εχέμυθος/η σε σχέση με ένα ευαίσθητο θέμα που απασχολεί έναν «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, να ξέρεις πως, αν «αφεθείς» σε ένα πάθος σου, θα έχεις… κακά ξεμπερδέματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής στον Λέοντα «γκριζάρει» την οικογενειακή ατμόσφαιρα, εξ αιτίας ενός περιουσιακού θέματος ή μιας άλλης στενόχωρης εξέλιξης με οικείο σου πρόσωπο. Επιπλέον ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με τις αποχετεύσεις και με ό,τι… ζει σε αυτές, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία για να ανακαλύψεις κάτι κρυμμένο στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανό να χρησιμοποιηθείς ή να πέσεις θύμα μιας «στημένης» κατάστασης στο περιβάλλον σου, δεν αποκλείεται όμως να σου γίνει και μια σημαντική εκμυστήρευση. Επιπλέον, θα σου δοθεί η δυνατότητα να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια και να λάβεις μια «εσωτερική» πληροφόρηση, ωστόσο είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς βαδίζοντας στο άγνωστο ή από ένα «μπλακ άουτ».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Λέοντα σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις οικονομικές συναλλαγές, αφού κάποιος/α επιδιώκει να σε «δέσει» χειροπόδαρα, ποντάροντας κυρίως στους φόβους σου για το αύριο ή μια πιεστική ανάγκη σου. Επιπλέον, ένα είδος εκβιασμού μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Αν πάντως ανήκεις στους τυχερούς, τότε μάλλον θα ωφεληθείς από την ζημιά κάποιου άλλου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής στο ζώδιό σου φέρνει «τελειώματα» και ξεκαθαρίσματα, ίσως όμως όλα αυτά να λειτουργήσουν υπέρ σου, υπό την έννοια της απαλλαγής σου από «τοξικές» καταστάσεις. Επιπλέον κάποιος/α σε έχει «βάλει στο μάτι» κι αν συνεχίσεις να κινείσαι ανυποψίαστα, θα αποκτήσεις σοβαρό πρόβλημα, γι’ αυτό ενεργοποίησε άμεσα την… αντικατασκοπία σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στον Λέοντα κινείται σε Πλουτώνιους ρυθμούς και σου φέρνει εκμυστηρεύσεις που θα σε κάνουν πιο… σοφό/η, μπορεί ωστόσο να μάθεις και κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου, αφού σχετίζεται με τον «βρώμικο» ρόλο που παίζει κάποιος/α στην ζωή σου. Επιπλέον, πρόσεξε το τι τρως και πίνεις, ενώ προφυλάξου και από το… κακό μάτι!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Λέοντα σε ωθεί να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια και ίσως σου ζητηθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο, σίγουρα όμως υπάρχουν και κάποιες κρυφές παράμετροι που θα έπρεπε να γνωρίζεις, είτε για να ενδυναμώσεις την θέση σου, είτε για να προστατευθείς από τους «κακούς». Επιπλέον, είναι πιθανό να διακοπεί οριστικά μια φιλία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Λέοντα σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου και αν πρόκειται για ένα «τέλος των πραγμάτων», εκείνο που οφείλεις να πράξεις είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία κι όχι βέβαια να χωθείς πιο βαθιά στο πρόβλημα, προσπαθώντας να «γυρίσεις» μια χαμένη υπόθεση. Είναι ακόμη πιθανό να γνωρίσεις άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής στον Λέοντα σε ωθεί να διερευνήσεις το άγνωστο, κάτι όμως που ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου δεν είναι και τόσο ασφαλές, αφού ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν είναι ορατοί με μια πρώτη ματιά, πρόσεξε λοιπόν μήπως «πέσεις στην λούμπα». Επιπλέον, σε νομικά ζητήματα μπορεί να ληφθεί μια «τελειωτική» απόφαση, που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα, είτε σου αρέσει, είτε όχι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο χρηματοπιστωτικά θέματα κι από την μια πλευρά μπορείς να εκμεταλλευτείς ένα «παράθυρο» ή μια πληροφορία, από την άλλη όμως πρόσεξε μήπως μπλέξεις με παράνομα κυκλώματα, προκειμένου να παρακάμψεις τυπικά εμπόδια, αφού αν πέσεις στα «νύχια» τους, η εξυπηρέτηση του σήμερα, θα γίνει ο «βραχνάς» του αύριο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Δρομολογούνται υπόγειες διεργασίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθεί κάτι δυσάρεστο ή να επέλθει το τέλος ενός κύκλου σε αυτές. Από την άλλη πλευρά μπορείς να εξυπηρετηθείς από μια κρυφή συμμαχία με άτομα που γνωρίζουν πολλά κι έχουν «άκρες», πρόσεξε ωστόσο μήπως τα ανταλλάγματα που θα δώσεις είναι τελικά πολύ «βαριά» για το «στομάχι» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς πιο σοβαρά με θέματα υγείας και διατροφής, κόβοντας «μαχαίρι» μια συνήθεια που επιβαρύνει τον οργανισμό σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς στα εργασιακά σου, όπου γίνεται της… συνωμοσίας και θα πρέπει να φυλάξεις τα νώτα σου από κακόβουλες πρακτικές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss