21 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σε ωθήσει σε μια δημιουργική δραστηριότητα, μέσα από την οποία θα βρεις τον εαυτό σου ή θα ανακαλύψεις νέες δυνατότητες. Όσον αφορά δε τις διαπροσωπικές σχέσεις σου το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» ή διλήμματα αλλά τελικά η… αλήθεια θα λάμψει, ανεξάρτητα με το αν «πονάει» ή όχι!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Κάποιες ανακατατάξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου θα σου δημιουργήσουν μια προσωρινή ανησυχία, ίσως μάλιστα να δεχθείς απρόσκλητους επισκέπτες, που θα συντελέσουν σε αυτό. Επιπλέον, η Σεληνιακή έκλειψη σε φέρνει πιο κοντά με τα «μαύρα πρόβατα» της οικογένειας! Παράλληλα, γίνεσαι πιο ευαίσθητος/η στον πόνο και τα προβλήματα των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη δρομολογεί κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια, ενώ μπορεί να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για συζητήσεις επί παντός επιστητού, ενώ η δικτύωση σου με πρόσωπα και πράγματα θα συμβάλλει στην προώθηση των ιδεών και του έργου σου. Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για μια δημιουργική φυγή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη σε κάνει να θέλεις να αποκτήσεις πράγματα που θεωρείς πως στερήθηκες το προηγούμενο διάστημα, με συνέπεια να εξανεμιστούν οι οικονομίες σου, από την άλλη πλευρά όμως ενισχύει τις πιθανότητες για να έχεις κι ένα έξτρα έσοδο ή να αποκτήσεις κάτι που φαντάζει μεν σαν πολυτέλεια αλλά ανεβάζει το πρεστίζ σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα και «ευφάνταστες» δράσεις, με κύριο χαρακτηριστικό την πρωτοτυπία τους. Από την άλλη, σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και είναι πιθανό να χάσεις κάποια στιγμή τον έλεγχο των πράξεών σου, εξ αιτίας μιας «ακατανίκητης» προδιάθεσης ή μιας γλυκιάς μέθης ύστερα από την κατανάλωσης αλκοόλ!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σου προσφέρει προστασία από κρυφούς εχθρούς, αποκαλύπτοντας την δράση τους, ενώ γενικότερα είναι πιθανό να μάθεις αρκετά μυστικά. Επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις δημιουργικά το «μέσα» σου αλλά και να εντοπίσεις απωθημένα που επηρεάζουν την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη σε τροφοδοτεί με νέες γνωριμίες που σίγουρα θα αλλάξουν τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να γίνουν και κάποιες ενδιαφέρουσες «καραμπόλες»! Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από την επιπόλαιη συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης που δείχνει να «το ‘χει χάσει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ημέρας, που δεν θα είναι και λίγες, ίσως μάλιστα να «τριφτείς» και με πρόσωπα ή καταστάσεις που σε ξενίζουν αλλά αν προσπεράσεις τις ιδεοληψίες ή τα κολλήματά σου θα διαπιστώσεις πως κάποιες αλλαγές έχουν τελικά το… γούστο τους, χώρια που σε συμφέρουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Οι γνωστοί και οι συγγενείς που σε περιτριγυρίζουν αυξάνονται και πληθύνονται, ενώ θα πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Και παρότι εσύ τα καταφέρνεις μια χαρά σε ένα «χαοτικό» περιβάλλον, η όλη υπόθεση δεν παύει να θυμίζει το «χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα»! Παράλληλα, θα εξωραΐσεις την εικόνα σου, δείχνοντας μόνον αυτά που θέλεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το βέβαιο είναι ότι με την Σεληνιακή έκλειψη θα αποκτήσεις πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές, όλα αυτά όμως μπορεί να είναι και δανεικά, οπότε πρόσεξε λίγο το πώς θα διαχειριστείς το πλεόνασμα σου. Ακόμη, πριν κάνεις κάποια σημαντική αγορά, δες μήπως μπορείς να ζητήσεις και να λάβεις αυτό που θέλεις υπό την μορφή ενός δώρου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με την Σεληνιακή έκλειψη, πολλά είναι εκείνα που εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι τόσο από τις δικές σου προσπάθειες, κάτι όμως που δεν σε… χαλάει καθόλου, αφού οι εξελίξεις θα κινηθούν σε μια οικεία για σένα κατεύθυνση, όσο κι αν ξενίζουν κάποιους/ες άλλους/ες. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα άτομο που «κουβαλάει» μπόλικη… τρέλα, αντάξια της δικής σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την Σεληνιακή έκλειψη κάποια ζητήματα σχετικά με τα εργασιακά σου, θα λάβουν μια απροσδόκητη τροπή, που μάλλον σε ευνοεί. Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ενοχλήσεις στην υγεία σου, ενώ αν προτίθεσαι να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την διατροφή σου, είναι καλύτερα να το αφήσεις για μετά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss