21 Μαρτίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Με το μαλακό…

Κριός

Η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Κρόνου σηματοδοτεί μια φάση αβεβαιότητας ή κρίσης στα επαγγελματικά σου, αντί όμως να κυριευτείς από ανυπομονησία και να «κτυπήσεις τη γροθιά στο μαχαίρι», είναι προτιμότερο να περιμένεις, μέχρι να λάβεις τους «οιωνούς» για να προχωρήσεις. Ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να έρθεις σε φέρει σε επαφή με «τεχνοκράτες»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει έτοιμο για να αντεπεξέλθεις σε ποικίλα ζητήματα, τηρώντας μια μάλλον συμβιβαστική στάση. Παράλληλα, η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Κρόνου θέτει κυρίως επαγγελματικές προτεραιότητες, ζητώντας σου να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, δίνοντας σημασία σε κάποιες «κρίσιμες», όσο και τυπικές λεπτομέρειες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου να κάνει αισθητή την παρουσία της, ίσως νοιώσεις εγκλωβισμένος/η σε μια κατάσταση του τύπου «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Αυτό μπορεί να αναφέρεται τόσο στα εργασιακά, όσο και στα οικονομικά σου και εκείνο που επιβάλλεται είναι να κινηθείς στρατηγικά και να κάνεις μια «στάση»!    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Κρόνου μπορεί να σε φέρει ενώπιον διλημμάτων ή καταστάσεων που ίσως και να αντιβαίνουν τα «θέλω» σου, σε αυτήν τη φάση όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις και να τις παραπέμψεις στο εγγύς μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει στις «επάλξεις» κι έτοιμο/η να διαχειριστείς σύνθετα προβλήματα στην καριέρα σου. Ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε δίλημμα σχετικά με τις επιλογές σου και, με τον Άρη και τον Κρόνο να «μονομαχούν» στον Αιγόκερω, η ανεύρεση μιας επαρκούς ή οριστικής λύσης δείχνει σχεδόν ανέφικτη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, οφείλεις, ωστόσο, να είσαι προσεκτικός/η στις κινήσεις σου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος. Αντίθετα, σε πιο εσωστρεφείς δράσεις (διαβάσματα, μελέτες κλπ) έχεις το «πάνω χέρι». Παράλληλα, η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Κρόνου μπορεί να σε «φορτώσει» με επιπλέον άγχος.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Φαίνεται πως ένα οικογενειακό θέμα «κολλάει», αλλά με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου στον 4ο ηλιακό «οίκο» σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δε γίνεται να υπάρξει άμεση λύση, παρά μόνο ένας προσωρινός συμβιβασμός, που θα κρατήσει τις ισορροπίες ως έχουν. Επιπλέον και σε μια ρεαλιστική βάση, δώσε προτεραιότητα σε όσα ελέγχεις εσύ.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αλλά αν δεις ότι τα πράγματα παίρνουν μια τροπή που δε σε συμφέρει, κάνε πίσω. Παράλληλα, η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Κρόνου σε θέλει προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό μηχανημάτων που θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις εργασίες που πρέπει να γίνουν, αφήνοντας ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για τα υπόλοιπα! Καλό είναι όμως να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Παράλληλα, η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Κρόνου σε καλεί να κατανείμεις αρμοδιότητες, ώστε να μη «φορτωθείς» με ευθύνες άλλων.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου «στα σκαριά», η άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών δεν αποκλείεται να αποδειχθεί μια σπατάλη χρόνου, αφού το timing δεν είναι καλό. Ίσως, μάλιστα, διαπιστώσεις ότι ένα ισχυρό πρόσωπο δε συμφωνεί με τα σχέδιά σου. Μπορείς, ωστόσο, να επωφεληθείς και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο αλλάζει τα δεδομένα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και είτε θα δεχθείς επισκέψεις είτε θα βρεθείς προσωρινά σε μια άλλη «έδρα». Παράλληλα, η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Κρόνου σε καλεί μεν να καταγράψεις τα πεπραγμένα σου και να οργανωθείς, χωρίς, ωστόσο, να προβείς σε άμεσες κινήσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο αναδεικνύει ζητήματα που σχετίζονται με την επιμόρφωση ή την κατάρτισή σου, ενώ ίσως αποκτήσεις και κάποιο μέσο που θα κάνει ευκολότερη την καθημερινότητά σου. Παράλληλα βέβαια, η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Κρόνου σε καλεί να μην αγνοήσεις τις τυπικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να προχωρήσουν τα σχέδιά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss