21 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε τροφοδοτεί με νέες γνωριμίες που σίγουρα μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο σε μια σειρά από υποθέσεις που σε απασχολούν. Ίσως, μάλιστα, συναντήσεις κάποιον/α ακριβώς τη στιγμή που τον/τη χρειάζεσαι. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από την επιπόλαιη συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αναλάβεις δράση, προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ημέρας, που δε θα είναι και λίγες. Ίσως, μάλιστα, «τριφτείς» και με πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν είναι του γούστου σου αλλά αν προσπεράσεις τα κολλήματά σου και συνθέσεις τις αντιθέσεις, η επιτυχία είναι δεδομένη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, γνωστοί και συγγενείς μπορούν να σου προσφέρουν βοήθειες και λύσεις για κάθε τι που σε απασχολεί, οπότε μη διστάσεις να ζητήσεις τη συνδρομή τους. Επιπλέον, θα πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες για μια νομική υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Αν σε απασχολεί η πορεία των οικονομικών σου, το βέβαιο είναι ότι με την Σελήνη στον Υδροχόο θα αποκτήσεις πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές, όλα αυτά όμως ενδεχομένως να είναι και δανεικά, οπότε πρόσεξε λίγο το πώς θα διαχειριστείς το πλεόνασμά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με την Σελήνη απέναντί σου, πολλά είναι εκείνα που εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι τόσο από τις δικές σου προσπάθειες, κάτι όμως που δε σε… χαλάει καθόλου, αφού οι εξελίξεις θα αποβούν υπέρ σου. Ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις κι ένα άτομο που σου προσφέρει έτοιμες τις λύσεις που ζητάς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, κάποια ζητήματα σχετικά με τα εργασιακά σου θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις πολύ. Αν όμως προτίθεσαι να βάλεις σε ένα πρόγραμμα τη διατροφή σου, είναι καλύτερα να το αφήσεις για αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σε ωθήσει σε μια δημιουργική δραστηριότητα, μέσα από την οποία θα βρεις τον εαυτό σου. Όσον αφορά δε στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» ή διλήμματα αλλά τελικά η… αλήθεια θα λάμψει, ανεξάρτητα με το αν «πονάει» ή όχι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Κάποιες ανακατατάξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου θα σου δημιουργήσουν μια προσωρινή ανησυχία, τελικά όμως θα διαπιστώσεις ότι όλα έγιναν για καλό. Ίσως, μάλιστα, δεχθείς επισκέψεις, που θα συντελέσουν σε αυτό. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να «τρέξεις» ένα περιουσιακό θέμα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο δρομολογεί κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια, ενώ μπορεί να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για συζητήσεις επί… παντός επιστητού, ενώ η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα συμβάλλει στην προώθηση των ιδεών και του έργου σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει να θέλεις να αποκτήσεις πράγματα που θεωρείς πως στερήθηκες το προηγούμενο διάστημα, με συνέπεια να εξανεμιστούν οι οικονομίες σου, από την άλλη πλευρά όμως, ενισχύει τις πιθανότητες για να έχεις κι ένα έξτρα έσοδο, οπότε τελικά θα σου έρθει «μια η άλλη»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα και, έχοντας μαζί σου την τύχη, αναμένεται να πετύχεις με σχετική ευκολία αυτό που θέλεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και σε προσωπικά θέματα είναι πιθανό να χάσεις κάποια στιγμή τον έλεγχο των πράξεών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου προσφέρει προστασία από κρυφούς εχθρούς, αποκαλύπτοντας τη δράση τους, ενώ γενικότερα είναι πιθανό να μάθεις αρκετά μυστικά. Επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις δημιουργικά το «μέσα» σου, αλλά και να εντοπίσεις απωθημένα που επηρεάζουν τη συμπεριφορά ή την υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss