Ξεκίνησε η επέλαση του “Τηλέμαχου” – Το στρώνει στα βόρεια προάστια της Αθήνας

Χιόνια ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να φέρει το νέο κύμα κακοκαιρίας. Ο “Τηλέμαχος” έκανε την εμφάνισή του ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας στα βόρεια προάστια της πρωτεύουσας.

Συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού και της Περιφέρειας είναι επί ποδός για να αντιμετωπίσουν την επέλαση του χιονιά.

Από το Κρυονέρι:

Χιόνια στο Κρυονέρι
Χιόνια στο Κρυονέρι
Χιόνια στο Κρυονέρι
Χιόνια στο Κρυονέρι
Χιόνια στο Κρυονέρι
Χιόνια στο Κρυονέρι
Ξεκίνησε η επέλαση του

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία βρίσκεται στους 0 βαθμούς και επικρατούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ υπάρχει πιθανότατα για πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις. Το χιόνι των τελευταίων ημερών και ο πάγος ταλαιπωρούν αρκετούς Θεσσαλονικείς κυρίως περιφερειακών δήμων, ενώ δρόμοι και πεζοδρόμια έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμια. Κλειστοί εξακολουθούν να είναι οι επαρχιακοί δρόμοι Αγίου Βασιλείου-Χορτιάτη και Μελισσοχωρίου-Ωραιοκάστρου. Αντίθετα, κανονικά λειτουργεί το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε η επέλαση του
MOTIONTEAM

Αισθητό είναι το κρύο και στις πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου σε πολλές ορεινές περιοχές η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονολάστιχα. Το ίδιο ισχύει σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας.

Άλλωστε η κατάσταση αυτή είναι αναμενόμενη καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο μας Θοδωρή Κολυδά, από το μεσημέρι της Δευτέρας και καθώς έρχονται νοτιότερα οι ξηρές και ψυχρές μάζες από τα βόρεια θα προκαλέσουν φαινόμενα υετού κυρίως πάνω από τα ανατολικά προσήνεμα και θα επηρεαστεί κυρίως η Χαλκιδική, οι βόρειες Σποράδες, η ανατολική Στερεά, η Εύβοια, η ανατολική και η κεντρική Πελοπόννησος καθώς επίσης και τα νησιά του Αιγαίου, οι Κυκλάδες, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Την Τρίτη 08/01 χιονοπτώσεις αναμένονται στη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Εύβοια, οι οποίες από το πρωί θα περιοριστούν στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια. Χιονόνερο ή χιόνι και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Παγετός αναμένεται τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής εντείνει τα μέτρα και τις δράσεις της, συντονίζοντας παράλληλα τη συνέργεια όλων των εμπλεκομένων, για την καλύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας, η οποία αυτή την ώρα βρίσκεται προ των πυλών της Αττικής.

Ήδη από νωρίς το πρωί η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, με επιστολή προς τους Δημάρχους της Περιφέρειας, ζητά ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, τονίζοντας την «ανάγκη λήψης προληπτικών μέτρων» καθώς είναι «δεδομένη η απόλυτη προτεραιότητα που δίνουμε όλοι μας στην ασφάλεια των μαθητών»

Η πρώτη ενημέρωση για τα σχολεία, το μεσημέρι, αφορούσε κυρίως στις Περιφερειακές Ενότητες : Ανατολικής και Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα τους δήμους : Αχαρνών, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα και για την Τετάρτη, Παιανίας, Σπάτων – Αρτέμιδας, Ωρωπού, Διονύσου, Σαρωνικού, Μεγαρέων, Ελευσίνας και από τα νησιά τις Σπέτσες.

Ωστόσο αυτή θα επικαιροποιείται, διαρκώς, ανάλογα με τη ροή της πληροφόρησης που θα λαμβάνεται από τους Δήμους, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής (www.patt.gov.gr), όπου έχει δημιουργηθεί ειδική σελίδα.

Λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας της Περιφέρειας Αττικής για την ενημέρωση γονέων και μαθητών, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να ενημερώνονται μέσω της σελίδας της Περιφέρειας στο Facebook (https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis/), που επίσης επικαιροποιείται ανάλογα με την ενημέρωση που λαμβάνει η Περιφέρεια από τους οικείους Δήμους, στους οποίους μπορούν, αν το επιθυμούν, να απευθύνονται απευθείας οι πολίτες.

Στην επιστολή της η περιφερειάρχης αφού εύχεται «για μια εποικοδομητική χρονιά στην Αττική και την πατρίδα μας», αναφέρεται στις προγνώσεις του Ενιαίου Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, περί «ακραίων καιρικών φαινομένων, με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες». Συγκεκριμένα ενημερώνει ότι αναμένονται χιονοπτώσεις και παγετός σε Δήμους της Περιφέρειας, που είναι πιθανό να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στη μετακίνηση, και των μαθητών από την κατοικία τους προς τα σχολεία τους. Υπογραμμίζει το ενδιαφέρον όλων «στην ασφάλεια των μαθητών» και στην «ανάγκη λήψης προληπτικών μέτρων, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά ατυχήματα». Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζει πως απαιτείται η ετοιμότητα των δήμων «όπου χρειαστεί, κατά την κρίση τους, να προβούν σε προληπτική διακοπή μαθημάτων αλλά και στους διευθυντές των σχολείων έγκαιρα να θερμάνουν τις σχολικές αίθουσες που θα υποδεχθούν τους μαθητές, μετά τις διακοπές των γιορτών».

Τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, καλό είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες, πριν οδηγήσετε με επικίνδυνες καιρικές συνθήκες.

Σε περίπτωση ανάγκης καλέστε εναλλακτικά: Αστυνομία 100, Πυροσβεστικό Σώμα 199, ΕΚΑΒ 166, τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112. Ανάλογα με τον προορισμό σας αναλογιστείτε το είδος των καιρικών φαινομένων που ενδέχεται να συναντήσετε (χιόνι, παγετός, χαλάζι, βροχόπτωση κλπ.).

Μεταβάλλετε το πρόγραμμα της μετακίνησής σας ώστε να αποφύγετε την αιχμή των καιρικών φαινομένων. Ταξιδέψτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, προτιμώντας τις κεντρικές αρτηρίες και όχι τους δυσπρόσιτους και ερημικούς δρόμους. Ελέγξτε την κατάσταση του αυτοκινήτου σας πριν από κάθε μετακίνηση. Εξοπλίστε το αυτοκίνητο με τα απαραίτητα μέσα αντιμετώπισης έντονων καιρικών φαινομένων (αντιολισθητικές αλυσίδες, αντιψυκτικά υγρά, ομπρέλες, αδιάβροχα, γαλότσες, φακό, κουτί πρώτων βοηθειών κλπ.).

Πού σημειώνονται διακοπές κυκλοφορίας

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

– Λεωφόρος Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ, ρεύμα προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

– Π.Ε.Ο. Θες/νίκης-Ευζώνων, από Βαθύλακκο έως Πρόχωμα,

– Επ. Ο. Αγ. Βασιλείου- Χορτιάτη (ενεργούνται έκτροπες από 07:40 της 3-1-2019).

– Επ. Ο. Ν. μεσημβρίας-Ξηροχωρίου, από το στρατόπεδο Ν. Μεσημβίας προς Ξηροχώρι

– Επ. Ο.Βαθύλακκου-Αγιονερίου, προς Ξηροχώρι και προς Αγιονέρι,

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Δ.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ

– Eπ. O. Χαλκερού – Παλαιάς Καβάλας.

– Eπ. O. Σιδηροχωρίου – Φωλιάς.

– Eπ. O. Φωλιάς – συμβολή με Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας. Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ

– Eπ. O. Βώλακα – Χ/Κ Φαλακρού, για όλα τα οχήματα.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Α. ΠΕΛΛΑΣ –

– Οδικό δίκτυο Άρνισσας – Χ.Κ «Βόρας» από το 17 χλμ.

– Οδικό δίκτυο Τ.Κ. Κερασιάς προς το Χ.Κ Βόρας από το 7 χλμ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

– Επ. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς, από 20 ο έως 30ο χλμ., (μέσω Βιτσίου).

Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επ. Ο. Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 18ο έως το 28ο χλμ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

– Επ. Ο. Ελάφου – Σκλήθρου.

– Επ. Ο. Μεγαλόβρυσου – Ανατολής.

Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

– Επ. Ο. Χανίων – Κισσού Μαγνησίας, από διασταύρωση Χιονοδρομικού Κέντρου ’’Αγριόλευκες Πηλίου’’ μέχρι τη διασταύρωση με την Επ.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος) – Κισσό Μαγνησίας.

– Ε.Ο Χανίων – Δρακείας.

– Eπ. O. Βόλου – Ζαγοράς (Άνω Κλάδος) από 13ο χλμ. (Πορταριά) έως 51ο χλμ (Ζαγορά), απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω 3,5 τόνων.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Δ.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

– Επ.Ο. Αρχάγγελου – Νεραΐδας, από την Μυρσίνη έως και το ύψος της περιοχής Μποντάρη.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Δ.Α.ΒΟΙΩΤΙΑΣ

– ΠΑΘΕ και στα δυο ρεύματα από 67,5ο έως 121,2 ο χλμ. έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων από 16:00 ώρα

– Επ. Ο. Αράχωβας – Επταλόφου, από 1ο έως 17ο χλμ (Θέση Σταυρός) έως Χ/Κ Παρνασσού έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων.

Δ.Α.ΕΥΒΟΙΑΣ

– Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού από 16ο χλμ έως 47 ο χλμ έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων.

– Επ.Ο δίκτυο αρμοδιότητας Α.Τ. Κύμης.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Δ.Α. AKAΡΝΑΝΙΑΣ

– Επαρχ. Οδός Θέρμου-Αργυρού Πηγαδίου από την Τ.Κ. Νεροχωρίου έως την Τ.Κ. Αργυρού Πηγαδίου.

– Τ.Κ. Αγ. Ιωάννη έως Τ.Κ. Διπλάτανου.

Δ.Α. AΙΤΩΛΙΑΣ – Επ. Ο. Ναυπάκτου – Άνω Χώρας – Κρυονερίων, από Τ.Κ. Κρυονερίων έως Τ.Κ. Περδικόβρυσης.

– Δημοτική οδό Ναυπάκτου – Βομβοκού, από δ/ση Λέυκας προς Τ.Κ. Βομβοκού. Δ.Α. ΑΧΑΙΑΣ

– Δημοτική οδός που συνδέει την Τ.Κ. Περιστέρας με το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ.Α. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

– Επ. Ο. Ελάτης – Χρυσοβιτσίου – Στεμνίτσας (οδικό δίκτυο Μαινάλου).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ Δ.Α. ΧΑΝΙΩΝ

– Διακοπής κυκλοφορίας στο τμήμα Χανίων – Κισάμου του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης και ειδικότερα από τον κόμβο Γαλατά (5,6 χλμ) έως τον κόμβο Πλατανιά (12,3 χλμ ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, προκειμένου αποφευχθούν τροχαία ατυχήματα ένεκα εκτεταμένης κατολίσθησης και πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης από την 05-01-2019 έως 07-01- 2019.

Πού είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ

– Από 15ο χλμ Νέας Σάντας προς όλο τον ορεινό όγκο.

– Από 12ο χλμ Δαρμένης –Ραγάδας — Εσοχής.

– Από Δρύμη προς όλους τους ορεινούς οικισμούς.

– Από το 1ο χλμ Ε.Ο. Νέας Σάντας Δερείου.

– Από οικισμό Μαρωνείας ως λιμάνι Αγ. Χαραλάμπους Μαρωνείας.

Δ.Α. ΞΑΝΘΗΣ

Δημ. οδός Καρυοφύτου – Λειβαδίτη – δασικού χωρίου αρμοδιότητας Α.Τ. Σταυρούπολης.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Α. ΗΜΑΘΙΑΣ

– Π. Ε. Ο. Θεσσαλονίκης-Βέροιας-Κοζάνης (μέσω Καστανιάς από 82ο χλμ έως όρια με Ν. Κοζάνης στο 97ο χλμ).

– Επ. οδός Βέροιας-Σελίου 14ο χλμ έως 26ο χλμ (Χιονοδρομικό κέντρο Σελίου)

– Επ. Οδός Βέροιας-Δασκίου από 21ο χλμ έως 39ο χλμ(Δάσκιο)

– Δ.Ο. Νάουσας – 3/5 Πηγάδια: από 3ο χλμ έως 17ο χλμ (Χιονοδρομικό Κέντρο)

-Δ.Ο. Νάουσας – Σελίου: : από 3ο χλμ έως 17ο χλμ (Χιονοδρομικό Κέντρο)

– Δ.Ο. Νάουσας – Ροδοχωρίου: από 3ο χλμ. έως Ροδοχώρι

– Δ.Ο. Νάουσας – Αρκοχωρίου: από 3ο χλμ έως Αρκοχώρι.

Δ.Α. ΚΙΛΚΙΣ

– Επ. οδικό δίκτυο των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου Κιλκίς και εντός της πόλεως.

– Από 5ο χλμ Επ. Ο. Γουμένισσας – Λιβαδίων.

– Επαρχιακό οδικό δίκτυο Αξιούπολης -Φανού- Σκρά

Δ.Α. ΠΕΛΛΑΣ

Όλο το Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο Π.Ε. Πέλλας.

Δ.Α. ΣΕΡΡΩΝ

Επ.Ο. Σερρών – Χιονοδρομικό Λαλιά, από το 18,5ο χλμ έως το 26,8ο χλμ.

Δ.Α. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

– Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη).

– Επ. Ο. Νεοχωρίου – Βαρβάρας – Ολυμπιάδας.

– Επ. Ο. Ν.Μουδανιών-Συκιάς από Πόρτο Κουφό έως θέση Πλατάνια Συκιάς

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

– Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Γρεβενών, (πλην της Εγνατίας Οδού).

Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επαρχιακή Οδό Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης) από το 30ο έως 43ο χλμ.

– Σε ολόκληρο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιφέρειας μας.

Δ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

– Ε.Ο. Κοζάνης – Βέροιας από το 29 ο έως το 39ο χλµ.

– Επαρχιακό και δημοτικό δίκτυο, (πλην Εγνατίας οδού και κάθετο άξονα Α29).

Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

– Σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο καθώς και στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού (Α-27) από Φλώρινα προς το τελωνείο Νίκης μήκους 14 χλμ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δ.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ  Επ. Ο. Ν Λούρου – Σκιαδά .

– Επ.Ο. Θεσπρωτικού – Πολυστάφυλλου.

Δ.Α. ΑΡΤΑΣ

– Ε.Ο. Άρτας – Τρικάλων, από 67ο χιλ έως 76ο χιλ.  Ε.Ο Άρτας – Καρδίτσας, από τη θέση Καλεντίνη έως τις Πηγές.

– Επ. Ο. Διασέλου – Σκουληκαριά.

– Επ.O. Άρτας – Δαφνωτής, από το ύψος του Κορφοβουνίου έως Δαφνωτή.

-Επ. O. Αθαμανίου Θεοδώριανων, από την τοποθεσία Σταυρός Αθαμανίου έως τα Θεοδώριανα.

– Επ. O. Βουλγαρελίου – Κυψέλης.

– Oδικό δίκτυο του Δήμου Κεντρικών Τζουρμέκων.

Δ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

– Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης από 70ο -105ο χλμ (από Κόνιτσα μέχρι Πυρσόγιαννη).

– Επαρχιακά τμήματα βόρειων Τζουμέρκων, Μετσόβου, Κονίτσης, Ζίτσας, Πωγωνίου, Πυρσογιάννης.

– Π.Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

– Επ. Ο. Δήμητρας-Ανατολής, από 3ο έως 18ο χλμ.

– Επ. Ο. Βελίκας – Κόκκινου Νερού.

– Επ.Ο. Σ.Σ. Ραψάνης – Ραψάνη.

– Επ. Ο. Στομίου – Καρίτσας.

– Δημ. Οδός Πυργετού – Κρανέας.

– Δημ. Οδός Κάτω Αιγάνης-Αιγάνης.

– Από 5ο χλμ. Επ. οδού Γόννων-Καλλιπεύκης.

– Από 1ο χλμ. Επ. Οδού Τεμπών-Αμπελακίων.

-Επ. οδού Συκουρίου-Σπηλιάς.

– Λοιπό Επαρχιακό Οδικό δίκτυο Τεμπών.

Δ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Επ.Ο. Τρικάλων- Άρτας 22ο χλμ με τη διασταύρωση της με επ. οδό Πύλης- Μεσοχώρας έως 55ο χλμ (Μεσοχώρα).

– Ε.Ο. Τρικάλων –Άρτας, από 32ο έως 75ο χλμ, (γέφυρα Αλεξίου).

– Λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Πύλης.

– Λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Μετεώρων.

Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Επ. Οδός Μουζακίου-Λίμνης Πλαστήρα από 8 ο χλμ. έως 13ο χλμ.

– Επ. Ο. Καρδίτσας – Άρτας, από 35ο έως 81ο χλμ.

– Επ. Ο. Μουζακίου – Στεφανιάδας, από 7 ο χλμ έως 56ο χλμ.

– Επ. Ο. Κέδρου-Ρεντίνας-Καρπενησίου, από 42 ο (Δ/νση Λουτροπηγής) έως 62ο χλμ. «Θέση Ζαχαράκη».

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Επ.Ο. Ναυπάκτου –Πλατάνου από Τ.Κ. Παλαιοπύργου – Τ.Κ. Πλατάνου.

– Επ.Ο. Ναυπάκτου-Άνω Χώρας πάνω από τα 400 μέτρα υψόμετρο.

– Επ. Ο. Ναυπάκτου –Πλατάνου, από το ύψος του Τ.Κ. Πλατάνου και άνω –Τ.Κ. Αγ. Δημητρίου – Τ.Κ. Κλεπάς Τ.Κ. Αράχωβας – Ψήλος Σταυρός.

-Επ. Ο. Ναυπάκτου-Άνω Χώρας-Κρυονερίων από Τ.Κ. Λιμνίτσας-Τ.Κ. Άνω Χώρας –Τ.Κ. Κρυονερίων Τ.Κ. Περδικόβρυσης Τ.Κ. Αμπελακιότησας.

– Επ. Ο. Ναυπάκτου- Γραμμένης Οξιάς-Τ.Κ. Ελατόβρυσης.

– Επ. Ο Ναυπάκτου – Γραμμένης Οξιάς, από Τ.Κ. Κλλονής, Τ.Κ. Κυδωνιάς, Τ.Κ. Λεύκας, Τ.Κ. Γραμμένης Οξιάς, Τ.Κ. Μανδρινής.

– Από Τ.Κ. Παλαιόπυργου προς Τ.Κ. Ελευθέριανης

– Από Τ.Κ. Αράχωβας προς Τ.Κ. Λιβαδακίου.

– Από Τ.Κ. Βομβοκούς προς Μοναστήρι Αγ. Ιωάννου.

– Από Τ.Κ Πιτσιναιικα προς Τ.Κ Ριγανίου.

Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

– Επ. Ο. Αμφιλοχίας –Εμπεσού, 10ο έως 25ο χλμ.

– Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, από 20ο έως 52ο χλμ (όρια με Δ.Α. Ευρυτανίας).

– Επ. Ο. Εμπεσού – Αυλάκι, από 2ο χλμ.

– Επ. Ο. Γέφυρα Βέργας-Πετρώνα-Αλευράδα-Γέφυρα Τατάρνας από (3 χλμ.) Γέφυρα Βέργας έως Γέφυρα Τατάρνας

– Επ. Ο. Αγρινίου-Εμπεσού από (55 χλμ.) οικισμό Ποταμιά Σταθά προς Παλαιό Σταθά.

– Επ. Ο. Αγρινίου- Εμπεσού-Άρτας από Πατιόπουλο (73 χλμ.) -Χρυσοπηγή (80 χλμ.) έως Καθαροβούνι (93 χλμ.).

– Επ. Ο. Εμπεσού-Περδικακίου-Αυλακίου, από 2χλμ. Εμπεσού έως 38 χλμ. (Αυλάκι).

– Επαρχ. Οδός Νέου Χαλκιόπουλου-Π. Χαλκιόπουλου-Τρικλίνου-Γέφυρας Τατάρνας από (3 χλμ.) Παλιό Χαλκιόπουλο έως (15 χλμ.) Τρίκλινο και (21χλμ.) Γέφυρα Τατάρνας.

– Ε.Ο. Καλλιθέας –Προυσού , 1 ο έως 18 χλμ .

– Επ.Ο. Δ. Θέρμου-Δρυμώνα.

– Επ. Ο. Θέρμου-Διασελάκι-Πέρκου, ειδικότερα από το 13ο χλμ έως και την Τ.Κ. Πέρκου.

-Επ. Ο. Θέρμου- Χαλικίου, από 13ο έως και Τ.Κ. Χαλικίου.

– Επ. Ο. Θέρμου- Κόνισκας, από 10ο έως και την Τ.Κ. Κόνισκας.

– Επ. Ο. Θέρμου-Ναυπάκτου, από 10ο Τ.Κ. Καημένα Αμπέλια έως 20ο χλμ. Τ.Κ. Καλουδίου.

Δ.Α. ΗΛΕΙΑΣ

– Επ. Ο. Ανδρίτσαινας – Επικούρειου Απόλλωνος, από το 5ο χλμ.

– Επ. Ο. Σκληρού – Αμπελώνας.

– Στο Δ.Δ. Λυνίτσαινας-Κουφόπουλο-Κράνα Δ. Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

– Επ.Ο. Ανδρίτσαινας έως Δ.Δ.Δραγόι – Δ.Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Δ.Α. ΑΧΑIΑΣ

-Ε.Ο. Καλαβρύτων – Διακοπτού (μέσω Ι.Μ.Μ.Σπηλαίου).

– Ε.Ο. Καλαβρύτων – Πατρών (μέσω Χαλανδρίτσας).

– Ε.Ο. Καλαβρύτων – Κλειτορίας (μέσω Πριόλιθου).

-Ε.Ο. Καλαβρύτων – Χιον. Κέντρου.

– Ε.Ο. Καλαβρύτων – Κλειτοίας (μέσω Λουσών).

– Ε.Ο. Καλαβρύτων-Αιγίου (μέσω Πτέρης).

– Τ.Κ. Περιστέρας με το Χ/Κ Καλαβρύτων.

– Ε.Ο. Πούντας- Καλαβρύτων από την 9ο έως 17ο χλμ.

– Ε.Ο. Ακράτας-Ζαρούχλας.

– Ε.Ο. Αιγείρας-Περιθωρίου

– Ε.Ο. Κλειτορίας–Αρόανιας έως και Ψωφίδα (μέσω αυχένα Πριόλιθου)

– Ε.Ο. Κλειτορίας–Γκούρας (μέσω Λυκουριάς)

– Δημοτικά διαμερίσματα Λεόντειου , Δεμέστιχα, Ρακίτα, Βετέικα, καθώς και Δ.Δ. Μίχα , Λακκώματα, Ελληνικό, Δροσιά, Καλέντζι

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Δ.Α.ΒΟΙΩΤΙΑΣ

– Επ. Ο. Αράχωβας – Επταλόφου, από 1ο έως 17ο χλμ (Θέση Σταυρός) έως Χ/Κ Παρνασσού.

– Ορεινό επαρχιακό δίκτυο νομού Βοιωτίας (Επαρχιακές οδοί Αναλήψεως – Κυριακίου- Αγίας Άννας).

Δ.Α.ΕΥΒΟΙΑΣ

– Ε.Ο Χαλκίδας – Αιδηψού από 16ο χλμ έως 47 ο χλμ.

– Επ. O. Οδού Λέπουρων – Καρύστου από 15 ο χλμ έως 20 ο χλμ.

-Επ. Ο. Βουτά – Κοκκινομηλιά – Μηλιές & Βουτά Λίμνης.

– Επ. Ο. Άγιος Αθανασίος-Γλυφάδα.

-Επ. Ο. Κύμης-Μετοχίου,

– Επαρχιακή οδός Κύμης-Βιτάλου,

-Τ.Κ.Βρύσης,

-Τ.Κ.Κρεμαστού,

-Τ.Κ.Μακρυχωρίου.

Δ.Α.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

– Παλαιά Εθνική Οδός Καρπενησίου – Λαμίας από 8ο έως 12ο χλμ (Ράχη Τυμφρηστού).

– Επ. Ο. Δομνίστρας – Μεσοκώμης.

– Επ. Ο. Σαρκίνης – Καταβόθρας.

– Επ. Ο. Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας από 12ο έως 40ο χλμ.

– Επ. Ο. Καρπενησίου – Φούρνα από 12ο έως 12ο χλμ (Θέση Βράχος).

– Επ. Ο. Καρπενησίου – Στενώματος από 3ο έως 19ο χλμ.

– Επ. Ο. Καρπενησίου – Προυσού – Αγρινίου από 35ο έως 45ο χλμ (Θέση Αραποκέφαλα).

-Επ. Ο. Καρπενησίου – Φιδακίων από 8ο έως 25ο χλμ.

– Επ. Ο. Καρπενησίου – Καρδίτσας από 35ο έως 40ο χλμ (Θέση Ζαχαράκη).

– Επ. Ο. Ραπτοπούλου – Πρασιάς – Κέδρων.

– Επ. Ο. Τσούκας – Τριποτάμου.

– Επ. Ο. Αγράφων – Τροβάτου – Βραγγιανών.

– Επ. Ο. Αγράφων – Επινιανών.

-Επ. Ο. Δάφνη – Μαυρομάτα.

– Επ. Ο. Δάφνη – Χρύσω – Άγιο Δημήτριο.

Δ.Α.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Διάφορες περιοχές ορεινού επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Δ.Α.ΦΩΚΙΔΑΣ

-Π.Ε.Ο Αντιρρίου – Λιδορικίου, από 30ο χλμ. έως χάνι ‘’ΡΕΡΕΣΗ’’.

– Ορεινό επαρχιακό οδικού δικτύου Φωκίδας.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ.Α. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Στην Επ. Ο. Άστρους – Καστρίου (θέση Δραγούνι).

– Στην Επ. Ο. Αγίου Πέτρου – Καστρίου (διασταύρωση Βουρβούρων).

– Επ. Ο. Άστρους – Αγίου Πέτρου από 39ο χλμ.

– Επ. Ο. Αγίου Ανδρέα – Καστάνιτσας από 16ο χλμ .

– Επ.Ο. Λεωνιδίου – Κοσμά – Γερακιού από 15ο έως 45ο χλμ.

Δ.Α. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

– Επ. Ο. Δερβενίου – Γκούρας, από 10ο χλμ και άνω.

– Επ. Ο. Τρικάλων – Καρυάς, από 1 ο χλμ και άνω.

– Επ. Ο. Ξυλοκάστρου -Τρικάλων, από 14ο και άνω.

Δ.Α. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

– Ε.Ο. Καλαμάτας – Σπάρτης (μέσω Ταϋγέτου), από 40ο έως 46ο χλμ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss