22 Αυγούστου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την Σελήνη στον Ταύρο το ενδιαφέρον σου περιστρέφεται γύρω από οικονομικά θέματα, όπου όμως δεν είναι σκόπιμο να τα πάρεις και πολύ «ζεστά», ούτε να αγχωθείς με κάτι που αύριο μπορεί να μην ισχύει. Απλά κάλυψε τις τρέχουσες ανάγκες σου, ξέροντας πως ακόμη κι αν βρεθείς στο μείον, σύντομα θα ανακάμψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέτει ενώπιον προκλήσεων, κάποια πράγματα για τα οποία μέχρι πρότινος ήσουν σίγουρος/η, σου δημιουργούν ανησυχία, κάτι που μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις σπασμωδικά ή «ατσούμπαλα» απέναντι σε ανθρώπους ή καταστάσεις. Επιπλέον, η ανασφάλειά σου σε κάνει πιο πλεονέκτη, ενώ μπορεί να προβείς και σε διατροφικές «ατασθαλίες»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν είτε στην εργασία σου, είτε στην υγεία και την διατροφή σου, δίνοντας όμως σημασία και στην ψυχολογική σου κατάσταση, αφού από αυτήν ξεκινούν τα καλά και τα άσχημα. Επιπλέον, αν δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο, δώσε του την σημασία που πρέπει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Ταύρο μια νέα γνωριμία μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλα εκείνα που θα ήθελες να βρεις σε αυτήν, τόσο σε σχέση με τα αγνά αισθήματα και την καλοσύνη που διέπουν κάποιον/α, όσο και ως προς την ασφάλεια που σου παρέχει. Από την άλλη πλευρά ένας φίλος ή μια φίλη θα ζητήσει την οικονομική σου στήριξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με την Σελήνη στον Ταύρο να «πειράζει» τις ισορροπίες στην ζωή και την καριέρα σου, οφείλεις να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε η κάθε πρόκληση που θα σου τύχει να γίνει η απόδειξη του ταλέντου και των ικανοτήτων σου κι όχι βέβαια ένας «λεκές» στην σταδιοδρομία σου. Παράλληλα, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο ριψοκίνδυνο/η στην οικονομική πολιτική σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει ένα «μπαράζ» επαφών ή μετακινήσεων, με συνέπεια να «μαζέψεις» πλήθος πληροφοριών, ενώ πολύ δημιουργική θα είναι η συνεισφορά της σε διαβάσματα ή μελέτες, γύρω από οικονομικά αλλά και μεταφυσικά θέματα. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», είτε στην προσωπική σου ζωή, είτε στις συνεργασίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Μπορεί να χάσεις τον «μπούσουλα» ως προς το τι δίνεις και τι παίρνεις, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς και σε καταναλωτικές υπερβολές, τελικά όμως όπως θα διαπιστώσεις ο ισολογισμός σου θα έρθει «στα ίσα του», οπότε «don’t worry, be happy»! Παράλληλα βέβαια, μπορεί να ταλαιπωρηθείς με ένα θέμα υγείας που ναι μεν είναι περαστικό αλλά με πολύ έντονα συμπτώματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου σε βάζει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης ή συνεργασίας, επιδιώκοντας μια κάλυψη σε όλα τα επίπεδα και όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρεις, παρά την προσωρινή αβεβαιότητα που υπάρχει. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με θέματα των άλλων, παρέχοντας με τον τρόπο σου την ασφάλεια που επιζητούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Τα εργασιακά σου είναι «στο μάτι του κυκλώνα» και με αυτά οφείλεις να ασχοληθείς. Κατ’ αρχάς, με την Σελήνη στον Ταύρο σε περιμένουν αρκετές έξτρα εργασίες και εκτός από την σπουδή σου να τις ολοκληρώσεις, θα χρειαστείς και έναν στοιχειώδη καταμερισμό για να μην «παλαβώσεις». Επιπλέον σε θέλει πιο προσεκτικό με την υγεία και την διατροφή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», έστω και με κάποιες «γαλιφιές», προκειμένου να μην φανερωθούν τα «φάουλ» που έχεις κάνει! Επειδή όμως… όλα «τα παιδία παίζει», ανάλογη τακτική μπορεί να ακολουθήσει και η άλλη πλευρά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για οικογενειακές υποθέσεις, που όμως έχουν αρκετές μεταβλητές. Έτσι λοιπόν δείξε ευελιξία απέναντι στις καταστάσεις αλλάζοντας την στάση σου όπου χρειάζεται. Επιπλέον είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να μετακομίσεις εσύ προσωρινά σε μια άλλη «έδρα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ σε τροφοδοτεί με σχόλια και πληροφορίες που καλείσαι να αξιολογήσεις ή να «φιλτράρεις», ώστε να ασχοληθείς με εκείνα που έχουν πραγματικά σημασία κι όχι βέβαια με τα «καπρίτσια» ή τις παλινωδίες κάποιων. Παράλληλα, ο Άρης στον 7ο ηλιακό οίκο σου προσδίδει στις εξελίξεις μια ανταγωνιστική χροιά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss