22 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αντιπαράθεση ευαισθησίας και κυνισμού

 

Κριός

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και επιρρεπή σε εξαρτήσεις, η ουσία όμως είναι ότι χρειάζεσαι δίπλα σου κάποιον πολύ δικό σου άνθρωπο που να σε νιώθει. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με τη διαμόρφωση του χώρου σου, αλλά και με τη διευθέτηση περιουσιακών θεμάτων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Όσο κι αν σε… ξεβολεύει κάτι τέτοιο, ο Ουρανός στο ζώδιό σου «απαιτεί» πρωτοποριακές και ανατρεπτικές κινήσεις, που να εκφράζουν τον «επαναστάτη» εαυτό σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση το πιθανότερο είναι να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από ανατροπές που θα προκαλέσουν οι άλλοι στη ζωή σου.Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμο

Ο Ουρανός στον Ταύρο τείνει να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα εργασιακά και την υγεία σου κι ίσως «ενοχληθείς» από μια εξέλιξη που δεν περίμενες, την ίδια στιγμή όμως μπορεί και να εκπλαγείς ευχάριστα από μια… άλλη! Πιθανόν, βέβαια, το θέμα να μην είναι δικό σου, αλλά ατόμων του περιβάλλοντός σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σου ξυπνά μνήμες και σε κάνει… ακόμη πιο ευαίσθητο/η και συναισθηματικό/η. Επιπλέον όμως, σε φέρνει σε επαφή με παλαίμαχους της ζωής, που έχουν να σου πουν πολλά για θέματα της λαϊκής παράδοσης και του παρελθόντος. Ίσως, μάλιστα, να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση στη δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ουρανός στον Ταύρο μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στη ζωή και την καριέρα σου κι αν δε θες να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης, δεν έχεις παρά να αιφνιδιάσεις πρώτος/η με τις επιλογές σου! Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε καλεί να εντρυφήσεις σε μια παραδοσιακή τεχνική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε φέρνει μπροστά σε «ρετρό» καταστάσεις, είτε αυτές αφορούν σε πρόσωπα που σου… θυμίζουν πολλά είτε με τάσεις κι ενδιαφέροντα που αναβιώνουν μέσα από παρέες και συλλογικότητες. Αν όμως όλη αυτή η αναδρομή σχετίζεται με κάτι πιο προσωπικό σου, μάλλον κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς συναισθηματικά! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε κάνει πιο εσωστρεφή και… «παρελθοντολόγο» και η αλήθεια είναι ότι τίποτε πραγματικά νέο δεν μπορεί να προκύψει στις σχέσεις, αλλά και τα επαγγελματικά σου, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσεις οριστικά κάποιους παλιούς «λογαριασμούς» σου. Επιπλέον, οι οικογενειακοί σου δεσμοί αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να προωθήσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν τη ζωή σου πιο ελεύθερη, με δεδομένη όμως τη δυσκολία που έχεις να «αλλάζεις τρένο» στην πορεία σου, το πιθανότερο είναι να σου προκύψουν εκπλήξεις και ανατροπές από τους άλλους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε παραπέμπει σε οικονομικές και εργασιακές υποθέσεις του παρελθόντος, με σκοπό να διορθώσεις όσα «στράβωσαν», αλλά και να στοχαστείς για όλα όσα έχασες (;). Και… ευκαιρίας δοθείσης, αυτά μπορεί να συνδυαστούν με την «ολική επαναφορά» στη ζωή σου προσώπων ή καταστάσεων.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα απελευθερώνει μνήμες και δημιουργεί νοητικά και συναισθηματικά «κολλήματα»», κάτι που ίσως σε αποσυντονίσει και αναστείλει μια απόφαση που αφορά είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σου. Την ίδια στιγμή βέβαια, μπορεί να έρθεις ακόμη πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με τις «ευλογίες» του Ουρανού στον Ταύρο φαίνεται να δρομολογούνται ξαφνικές αλλαγές στην καριέρα σου, αλλά και στην οικογενειακή σου κατάσταση κι αν δεν «ξυπνήσεις» έγκαιρα, τελικά μπορεί να βρεθείς να τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις. Ενδέχεται, ωστόσο, να πρόκειται απλά για κάποιες αλλαγές που θα κάνεις στον χώρο σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε καλεί να διευθετήσεις μια οικονομική υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι εδώ ίσως δυσκολευτείς, έχοντας να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το συμφέρον σου, χωρίς, μάλιστα, να είναι κάτι ξεκάθαρο ως προς το αποτέλεσμα. Επιπλέον, πιθανόν να συναντηθείς με μια παλιά σου αγάπη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss