22 Μαρτίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Άνω-κάτω!

Κριός

Ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε σχέση με το οικονομικό και επαγγελματικό σου status, αρκεί κι εσύ να τολμήσεις, ξεπερνώντας ενδοιασμούς και ανασφάλειες. Επιπλέον, είναι πιθανό «να δεις καλό» από άτομα που δεν περιμένεις. Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιό σου εντείνει την πειραματική σου διάθεση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να επεκταθείς και πέραν των ορίων σου, το πιθανότερο όμως είναι να σου βγει αυτό το ρίσκο, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου. Επιπλέον, μπορεί να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο στις σπουδές σου ή να βιώσεις μια μοναδική εμπειρία σε ένα ταξίδι σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Αιγόκερω πιθανόν να σου προσφέρει την «μια και μοναδική» ευκαιρία που αναζητούσες για να «αλλάξεις επίπεδο» στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει όμως κι εσύ να μη δειλιάσεις μπροστά σε καινοφανείς ή πρωτοποριακές πρακτικές, αφού σήμερα κάθε τι το παράδοξο μπορεί να δικαιωθεί!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να αλλάξεις ρότα, αλλά και το πλαίσιο των συνεργασιών σου, επιλέγοντας πρόσωπα που έχουν το τσαγανό για να σε ακολουθήσουν σε ένα σχετικά ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Ίσως όμως και να διακοπεί μια τρέχουσα σχέση σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να κάνεις ένα επαγγελματικό άλμα που, παρά το ρίσκο του, θα αποδειχθεί τελικά μια «κίνηση ματ» έναντι των ανταγωνιστών σου. Ίσως, μάλιστα, εκσυγχρονίσεις ριζικά τον εξοπλισμό σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε βοηθά να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο τα πνευματικά ενδιαφέροντά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ουρανός σε κάνει πιο ανικανοποίητο/η κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις κάποιες «κουτουράδες» στον οικονομικό τομέα. Από την άλλη πλευρά όμως, αναμένονται και κάποια απρόσμενα έσοδα που θα ισοφαρίσουν τις όποιες απώλειες. Αν, μάλιστα, κυνηγήσεις την έκπληξη ή κινηθείς αντισυμβατικά, τότε η τύχη σου θα είναι καλύτερη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον Άρη στον Αιγόκερω, ο κόσμος σου μπορεί να χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα» με τους «ξένους» μεν να σε υποστηρίζουν αναφανδόν και με τους… δικούς σου να σε μάχονται ή να σε αμφισβητούν, θεωρώντας ότι θίγονται από τις επιλογές σου! Επιπλέον, φαίνεται να προκύπτουν τεχνικές εργασίες που θα σε ξεβολέψουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ουρανός στον 6ο ηλιακό «οίκο» σου σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική και να αλλάξεις τα δεδομένα στη δουλειά σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να πέσεις εσύ θύμα μιας ανεπιθύμητης ανατροπής. Επιπλέον, σε σχέση με την υγεία και τη διατροφή σου, καλό είναι να ακολουθήσεις μια πρωτοποριακή συνταγή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης στον Αιγόκερω αυξάνει τις πιθανότητες ενός σημαντικού κέρδους, αρκεί να ρισκάρεις ή να «κυνηγήσεις» την έκπληξη. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν θεωρείς κάτι ως δεδομένο, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς, ενώ δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς από κάποιο «αρπακτικό».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις ποικίλες πρωτοβουλίες και να ηγηθείς μιας αναθεωρητικής ή «επαναστατικής» προσπάθειας, με τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι μάλλον νικηφόρα! Στον αντίποδα όμως, ενδέχεται να υποστείς εσύ τις συνέπειες ενός «αντάρτικου».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ουρανός στον 3ο ηλιακό «οίκο» σου προσδίδει μια σπανιότητα ή ιδιαιτερότητα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, είτε αυτό αφορά στα μέσα που χρησιμοποιείς είτε στον προορισμό σου. Αν όμως δε συμβεί αυτό, τότε έχε τον νου σου για απρόσμενες καταστάσεις και απρόοπτα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ουρανός στον 2ο ηλιακό «οίκο» σου ενδέχεται να συμβάλλει σε απρόσμενες καταστάσεις στα οικονομικά σου, με τα θεωρητικά σίγουρα να μη λειτουργούν και τις εκπλήξεις να γεμίζουν την τσέπη σου! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή εξεζητημένο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss