23 Απριλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Χείρωνα στο ζώδιό σου να σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο και αναζητητή της… αγκαλιάς, ίσως μάλιστα να νιώσεις έτοιμος/η για να συνδέσεις την ζωή σου με κάποιον/α άλλον/η! Επιπλέον είναι πιθανό να ασχοληθείς με το παρελθόν και ζητήματα της Παράδοσης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Θα έχεις ευκολότερα πρόσβαση στα… λεφτά των άλλων ή σε πηγές χρηματοδότησης και με την τύχη που σε συνοδεύει μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις άμεσα και είδη ή αγαθά που σου λείπουν και πάντα ονειρευόσουν! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα σε οδηγεί σε μια… κρυφή αγκαλιά, πρόσεξε όμως μήπως «κολλήσεις» συναισθηματικά.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Τοξότη να σηματοδοτεί τον… πολλαπλασιασμό των διαθέσιμων επιλογών σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, φρόντισε ωστόσο να μην σπαταλήσεις το πλεονέκτημά σου σε επουσιώδη θέματα αλλά να… βγάλεις και κάτι από όλο αυτό!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα τονώνει τις επαγγελματικές προοπτικές σου, δρομολογώντας συναντήσεις κι επαφές με πρόσωπα που πέρα από τις δεξιότητές τους, διεκδικούν και μια… περίοπτη θέση στην καρδιά σου. Ίσως μάλιστα να συνεχίσετε μαζί κάτι που είχε μείνει ημιτελές στο παρελθόν, χτίζοντας μια νέα παράδοση.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Τοξότη σου προσφέρει ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα ως προς το «ευ ζην» αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά, ανεξάρτητα με το αν και πόσο θα… μείνουν! Επιπλέον, αναμένονται ευχάριστα στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει αρκετά νοσταλγικό και ευαίσθητο/η.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει καλά «μαντάτα» ως προς την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού ή της οικογένειας σου, ίσως μάλιστα να κάνεις μια νέα αρχή με την στήριξη των οικείων σου. Επιπλέον, είναι μια καλή συγκυρία για να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου, να αναμορφώσεις-εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να πετύχεις μια περιουσιακή ρύθμιση.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα ενισχύει την τάση σου για… ζευγάρωμα, ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια σχέση ή προοπτική του παρελθόντος, ύστερα από κάτι «ζεστό» που θα νοιώσεις. Όσο για τις συνεργασίες σου, προηγούνται εκείνες με «βετεράνους» ή πρεσβύτερους, αφού αυτοί/ες διαθέτουν την σοφία που αναζητάς!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Τοξότη ανοίγει τον δρόμο για την αύξηση των εισοδημάτων σου, κάτι που θα σου επιτρέψει να κάνεις και κάποιες έξτρα αγορές, καλύπτοντας ανάγκες και επιθυμίες, τόσο δικές σου, όσο και των αγαπημένων σου. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα διαμορφώνει ένα κλίμα ομοψυχίας στα εργασιακά σου κι από αυτό το πλησίασμα μπορεί να βγουν πολλά καλά για την συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αυξάνει ακόμη περισσότερο την τύχη σου και συμβάλλει θετικά στην προβολή σου, την οποία βέβαια μπορείς να την κερδίσεις τόσο με «χαζομάρες» που προκαλούν το γέλιο, όσο και λίγο πιο… σοβαρά πράγματα! Κατά τα άλλα η ημέρα προσφέρεται για ταξίδια, εκδρομές κι εξόδους. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο ευσυγκίνητο/η.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα σηματοδοτεί όμορφες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με την συναισθηματική επαφή και τα μοιράσματα να κυριαρχούν. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να «στήσεις» ένα σπιτικό αλλά και για να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη συμβάλλει σε αποκαλύψεις μυστικών.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να κάνεις νέες φιλίες και ανεξάρτητα με την ποιότητά τους, που δεν θα είναι πάντα η… καλύτερη, οι δημόσιες σχέσεις και οι παρέες σου γίνονται το «κλειδί» της προόδου σου, δες λοιπόν θετικά το ενδεχόμενο να λειτουργήσεις ομαδικά, συμμετέχοντας σε μια συλλογική προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Τοξότη καλείσαι να αξιοποιήσεις τα προσόντα αλλά και την καλή σου τύχη, όχι βέβαια για να απολαμβάνεις μόνον την ζωή σου αλλά και για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να «πλασάρεις» καλύτερα, τόσο τον εαυτό σου, όσο και την δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss