23 Αυγούστου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Άρης στην Παρθένο φέρνει προστριβές και εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο, από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει την αφορμή για να διαπραγματευτείς και να διεκδικήσεις ότι το καλύτερο για σένα. Χρειάζεται βέβαια να προσέξεις και τις κινήσεις σου στον χώρο της εργασίας σου αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός ατυχήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στην Παρθένο σε κάνει λιγότερο υπομονετικό απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα που θέλουν «να γίνει το δικό τους», αδιαφορώντας για τις συνέπειες των επιλογών τους. Κι επειδή μια κόντρα εγωισμών θα ρίξει κι άλλο λάδι στην φωτιά, δεν έχεις παρά να ποντάρεις στο φιλότιμό τους, κερδίζοντας τελικά την συμπόρευσή τους με τα δικά σου «θέλω».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Πολλά είναι τα προς επίλυση ζητήματα, με τις δουλειές σου να σου απορροφούν αρκετό χρόνο, χωρίς μάλιστα να υπάρχει εκείνο το κλίμα ομοψυχίας, που θα σε βοηθήσει να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η στο έργο σου. Μάλιστα, τα οικογενειακά σου ή οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι τελούν σε «καθεστώς» Άρη, αντί όμως να εκνευρίζεσαι με διαμάχες, δώσε άμεσες λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον Άρη στην Παρθένο η καθημερινότητα σου δοκιμάζεται από εντάσεις ή διεκδικήσεις, συχνά «για ψύλλου πήδημα». Προσπάθησε λοιπόν να μείνεις «στο κέντρο σου» κι ασχολήσου μόνον με τα επείγοντα ή εκείνα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό συσκευών ή μηχανών.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στην Παρθένο αναδεικνύει οικονομικά θέματα τα οποία σε πρώτη φάση γίνονται αιτία κι αφορμή έντονων αντιπαραθέσεων. Επειδή όμως τίποτε σπουδαίο δεν κερδίζεται χωρίς «μάχη», ενδέχεται τελικά να βγεις κι… από πάνω, με κύριο όπλο το σεξ απήλ και την γενναιοδωρία σου, ενώ μια έμπνευση της στιγμής θα σου αποφέρει επιπλέον κέρδη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η δράση αλλά και η ένταση σε ακολουθούν πιστά κι εκείνο που επείγει να κάνεις είναι να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργειά σου μέσα από κατασκευές, δουλειές και αθλητικές δράσεις. Κατά τα άλλα βέβαια θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή απέναντι σε άτομα που φέρονται εγωιστικά αλλά να αρχίσουν να αυθαιρετούν σε βάρος σου, τότε σίγουρα θα χρειαστεί να επιβάλλεις την τάξη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης στην Παρθένο παράγει διεργασίες στο παρασκήνιο και καλό είναι να φυλάξεις τα νώτα σου από λόγια ή πράξεις που σε υπονομεύουν, πρόσεξε όμως μήπως κι εσύ από την βιασύνη σου αποκαλύψεις κάτι που δεν θα έπρεπε. Επιπλέον μπορεί να φέρει μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, ενώ πρόσεξε τους χειρισμούς σου με εύθραυστα αντικείμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με τον Άρη στην Παρθένο μπορεί εύκολα να προκύψουν εντάσεις και διαφωνίες, επιβάλλεται όμως να βάλεις στην άκρη την όποια οργή σου, ώστε τουλάχιστον να μην χάσεις το δίκιο σου ένεκα της συμπεριφοράς σου ή τον σεβασμό των άλλων στο πρόσωπο σου. Επειδή όμως θα βρεις και κάποιους «φανατικούς» συνοδοιπόρους, οφείλεις να τους συγκρατήσεις και αυτούς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Σε περιόδους εντάσεων, το χιούμορ σου γίνεται ένα από τα βασικά «όπλα» σου και όσα «αγύριστα κεφάλια» κι αν βρεθούν στο διάβα σου, έχεις την δυνατότητα να τους «τουμπάρεις» όλους, ακόμη και τους πιο… αγροίκους, ίσως μάλιστα να βρεθείς τελικά κι «από πάνω»! Παράλληλα, σε εργασιακά ζητήματα, κάποιες αλλαγές δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μεγάλα πράγματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να ανανεώσεις το πνευματικό σου οπλοστάσιο μέσα από προκλήσεις και ανταγωνισμούς που θα σε κάνουν καλύτερο. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να υπάρξουν και αχρείαστες εντάσεις ή διαφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, ενώ στις μετακινήσεις σου πρόσεξε εκείνους/ες που «πετάγονται» μπροστά σου στα ξαφνικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με τον Άρη στην Παρθένο πιεστικές επιθυμίες αλλά και διαφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα απειλούν να ταράξουν την ηρεμία σου, επειδή όμως το να έχεις κίνητρο είναι μια… σπουδαία υπόθεση, φαίνεται πως τελικά θα κερδίσεις πολλά περισσότερα στην προσπάθειά σου να πετύχεις τους στόχους σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Αν ο Άρης απέναντί σου δοκιμάζει την υπομονή σου ή τα νεύρα σου, έχεις το κατάλληλο «αντίδοτο», που δεν είναι άλλο από το «δεν είδα, δεν ξέρω, δεν άκουσα»! Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να γίνεις «μπαλάκι» των ανταγωνισμών, ίσως μάλιστα να μπλέξεις και σε πάθη ή ανταγωνισμούς που δεν έχουν τελειωμό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss