23 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με «τυράκι» την κοινωνική ή επαγγελματική σου ανέλιξη, μπαίνεις σε δίλημμα για το αν θα ενδώσεις σε μια κατάσταση που ναι μεν σου υπόσχεται πολλά, από την άλλη πλευρά όμως, στερεί αρκετές από τις ελευθερίες σου, αφού θα πρέπει να «ταχθείς» ολοκληρωτικά κάπου. Επιπλέον, ίσως σου προταθεί να υιοθετήσεις μεθόδους, που θεωρείς επιλήψιμες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα σε βάζει σε… βαθιές σκέψεις, καλό είναι όμως να μην εξαντλήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο στα προσωπικά σου, υποκινούμενος/η από αρνητικές σκέψεις και να στραφείς σε πιο πνευματικούς ορίζοντες. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο, που όμως θα σε λυτρώσει συναισθηματικά.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στους Ιχθύς έχει… κέφια, πέρα όμως από τις ευχάριστες στιγμές που θα σου φέρει καλό είναι να αναδείξεις το έργο και την προσωπικότητά σου. Επιπλέον έχεις ανοικτή πρόσβαση σε άτομα με ισχύ, αν είναι όμως να ζητήσεις και να σου δοθεί κάτι, παρ’ το άμεσα γιατί αύριο το «πουλάκι» θα έχει πετάξει! Παράλληλα, διαμορφώνεται μια νέα οικονομική πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει μάρτυρα ενός δυσάρεστου συμβάντος ή να σου προκαλέσει μια αίσθηση «απόγνωσης». Ίσως μάλιστα να διακοπεί οριστικά μια σχέση ή συνεργασία, που έκλεισε τον κύκλο της και μόνον εσύ δεν το βλέπεις. Από την άλλη πλευρά, αν ξεκινήσεις κάτι σήμερα, είναι βέβαιο πως θα κρατήσει… αιώνες!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Θα υπάρξει μια «συνωμοσία» στην δουλειά σου, η οποία μάλιστα έχει ερωτικό ή… σεξουαλικό κίνητρο και μένει να διαπιστωθεί το αν θα είσαι ο θύτης ή το θύμα! Επιπλέον, είναι πιθανό να συμβεί κάτι άσχημο σε ένα pet. Επίσης, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από δερματικά προβλήματα, αλλά σε κάθε περίπτωση μπες σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Καλείσαι να δεις θετικά μια πρόταση συνεργασίας, έστω κι αν δεν συγκεντρώνει κάποια δικά σου προαπαιτούμενα, αφού σε μερικά πράγματα τον πρώτο λόγο έχει η τύχη κι όχι τόσο οι τυπικές προδιαγραφές. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί μεν να σου προσφέρει τον «παράδεισο» στο… πιάτο, την ίδια στιγμή όμως βάζει σε πρώτο πλάνο τα συναισθηματικά «κολλήματα» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα, αν μάλιστα δεν πρόκειται για κάτι γενικά δυσάρεστο, ίσως να ανακαλύψεις ότι κάποιος/α «έχει λερωμένη την φωλιά του». Σε κάθε περίπτωση πάντως, από την στιγμή που τα πράγματα «πάνε χάλια», κλείσε οριστικά αυτό το κεφάλαιο της ζωής σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι πιθανό να σου εκμυστηρευτούν ένα «καυτό» προσωπικό μυστικό. Επιπλέον όμως καλείσαι να αντισταθείς σε… κατά συρροή αμαρτωλά «νυχτοπερπατήματα» ή ανάλογες αναζητήσεις στο διαδίκτυο! Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που τονώνουν το ενδιαφέρον σου για την ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Σε… συμφέρει να ποντάρεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, αφού από εκεί θα λάβεις βοήθειες, ενώ δεν αποκλείεται να ρυθμιστεί υπέρ σου ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον μπορεί να φιλοξενήσεις μια εκδήλωση, που θα «τα σπάσει»! Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα διεγείρει τα πάθη σου, κάτι που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες στην τσέπη σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα σε πιέζει να «χρησιμοποιήσεις» την θέση σου προκειμένου να επιβληθείς σε κάποιον/α «ψυχή τε σώματι», κάτι ανάλογο όμως μπορεί να συμβεί και σε βάρος σου και πρόσεξε μήπως τελικά εμπλακείς σε μια υπόθεση «σεξ και εξουσίας» που θα έχει κακά ξεμπερδέματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να βιώσεις κάτι δυσάρεστο ή να υποκύψεις σε ένα πάθος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Οι εξελίξεις στα εργασιακά σου θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να ενδώσεις σε μια «πονηρή» πρόταση, αφού η απόρριψή της θα βγάλει στην επιφάνεια μίση και πάθη! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να «τρομάξεις» με την εκδήλωση κάποιων απωθημένων σου αλλά και να στενοχωρηθείς από την απώλεια ενός αγαπημένου σου pet.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ανεβαίνει η ψυχολογία σου και προσεγγίζεις πρόσωπα «κλειδιά», πολλαπλασιάζοντας τις επιλογές σου, κι αν τυχόν βρεθείς σε δίλημμα, άφησε την τύχη να αποφασίσει για σένα, αφού το σύμπαν «σε πάει»! Παράλληλα βέβαια, μπορεί να συμβεί ένα μάλλον δυσάρεστο περιστατικό σε έναν φίλο ή μια φίλη ή να σημάνει το τέλος της συμμετοχής σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss