23 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Άρης στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή στην ζωή σου, συνυφασμένη με «άθλους» και κατακτήσεις. Μόνο πρόβλημά σου βέβαια είναι η βιασύνη αλλά και ένας «υφέρπων» φανατισμός, που σε κάποιες περιπτώσεις θα κάνει τους άλλους να απορούν. Σε κάθε περίπτωση βέβαια μπορείς να εργαστείς εντατικά ή να αθληθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Κριό σου συνιστά να «έχεις μάτια και στην πλάτη», αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και αν τα αφήσεις να εξελιχθούν, τότε σίγουρα θα τα βρεις μπροστά σου. Έχεις ωστόσο το momentum για να πετύχεις έναν μικρό θρίαμβο κινούμενος κι εσύ κρυφά. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Κριό «ανακατεύει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ αναφορικά με τις συλλογικές δράσεις σου, έχεις την τάση να «κάψεις τα χλωρά μαζί με τα ξερά», γι’ αυτό πριν δράσεις προσπάθησε να βάλεις το μυαλό σου σε μια τάξη και βέβαια μην παρασύρεσαι από κρίσεις, που μπορεί να είναι και… πρόωρες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης στον Κριό σε κάνει περισσότερο βιαστικό/η και απρόσεκτο/η, κάτι που μπορεί να θίξει την δημόσια εικόνα σου, αφού μπορεί να εκτεθείς απέναντι σε πρόσωπα που έχουν λόγο στην ζωή σου. Αν όμως κινηθείς σε τομείς που γνωρίζεις καλά, τότε η «εκκωφαντική» επιτυχία σου είναι θέμα χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στον Κριό αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, κατά τα άλλα όμως μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές στην συμπεριφορά ή τις επιλογές σου, δίνοντας τροφή για περαιτέρω σχόλια. Προσπάθησε λοιπόν να μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις και να κινηθείς με μέτρο και στρατηγική, θέτοντας έναν στόχο την φορά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Άρης στον Κριό δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, μπορεί μάλιστα να αποκομίσεις ένα μεγάλο κέρδος, αν ρισκάρεις. Από την άλλη πλευρά αν προκύψουν διαφωνίες και ανταγωνισμοί, είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις την οδό της συνεννόησης για να μην γίνουν όλα «γης μαδιάμ»! Παράλληλα, καλείσαι να επικεντρωθείς σε μια ιδιαίτερη αναζήτηση «για λίγους».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης απέναντί σου προσδίδει μια αστάθεια, τόσο στην δική σου διάθεση όσο και των άλλων κι ίσως κληθείς να διαχειριστείς «αλλοπρόσαλλες» ή αντιφατικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα αποκαλυφθούν ξεκάθαρα οι προθέσεις αλλά και τα δυνατά ή αδύνατα σημεία του καθενός..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης απέναντί σου προσδίδει μια αστάθεια, τόσο στην δική σου διάθεση όσο και των άλλων κι ίσως κληθείς να διαχειριστείς «αλλοπρόσαλλες» ή αντιφατικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα αποκαλυφθούν ξεκάθαρα οι προθέσεις αλλά και τα δυνατά ή αδύνατα σημεία του καθενός..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Προσανατολίζεσαι σε θέματα σχετικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν κάποιες προστριβές ή συμπεριφορές που θα σε προβληματίσουν αλλά τελικά όπως θα διαπιστώσεις γίνεται πολύ κακό για το τίποτα! Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή εξεζητημένο, ενώ επιδρά ανατρεπτικά και στην προσωπική σου ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με τον Άρη στον Κριό, κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου, είτε αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σου, είτε στη δουλειά σου. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις απερίσπαστος/η πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς αφεντικά πάνω από το κεφάλι σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης στον Κριό αναμένεται να σε… εκνευρίσει, «βγάζοντας» διαρκώς εντάσεις και ζητήματα από το πουθενά με άτομα του περιβάλλοντός σου και ιδιαίτερα με κάποιον/α που δεν «στροφάρει». Από την άλλη πλευρά βέβαια σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να φύγεις από τα συνηθισμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να δράσεις άμεσα ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά θέματα που «τρέχουν», έχοντας μάλιστα καλές πιθανότητες να πετύχεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες, αρκεί να θυμάσαι πως σήμερα οι κανόνες δεν ισχύουν και τον πρώτο λόγο έχουν οι εξαιρέσεις. Παράλληλα, μπορεί να αποκτήσεις νέους φίλους με «ανοιχτά μυαλά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss