23 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Χαράς ευαγγέλια!

Κριός

Η αντίθεση Ερμή-Δία θα σε βοηθήσει είτε να αυξήσεις το εισόδημά σου είτε να λάβεις βοήθειες σε είδος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να προβείς σε σπατάλες ή να δανειστείς χρήματα που στην πραγματικότητα δε χρειάζεσαι, αλλά αν είναι να περάσεις καλά, τότε… χαλάλι σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η αντίθεση Ερμή-Δία σε βοηθά να περάσεις όμορφα, αλλά και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, φθάνοντας τελικά σε ένα αίσθημα ικανοποίησης και πληρότητας. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, που θα σου λύσει τα χέρια. Από την άλλη, μπορεί να ενοχληθείς από την επιπόλαιη συμπεριφορά κάποιων!Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η αντίθεση Ερμή-Δία σου παρέχει την αναγκαία προστασία από ενδεχόμενους κινδύνους και σε κάνει γνώστη κάποιων «πικάντικων» μυστικών, αν όμως έχεις κάτι να κρύψεις, μπορεί να δημοσιοποιηθεί, φέρνοντάς σε τελικά σε αμηχανία. Επιπλέον, ευνοείσαι στα εργασιακά σου κι αν ψάχνεις για δουλειά, ίσως βρεθείς σε πόστο που σου αρέσει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με την αντίθεση Ερμή-Δία, αναμένονται… χαρές και πανηγύρια στην καθημερινότητά σου, ενώ μπορεί να πάρεις μια μεγάλη ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Καλό είναι όμως να «παίξεις» και πιο ομαδικά, αφού ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον πιθανόν να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η αντίθεση Ερμή-Δία σε προικίζει με τύχη και συμβάλλει σε «υψηλές» γνωριμίες, κάνοντας αρκετά πράγματα πολύ πιο εύκολα! Μάλιστα, δεν αποκλείεται να συναντηθείς με ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σου προσφέρει απλόχερα την εύνοιά του. Επιπλέον, όλα συνηγορούν στο να κάνεις πολύ πιο άνετο και «luxury» τον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η αντίθεση Ερμή-Δία συμβάλλει θετικά στη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και ανοίγει «πόρτες», τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Πέρα όμως από τα τυχερά συναπαντήματα, είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να κάνεις ένα διασκεδαστικό ταξίδι

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η αντίθεση Ερμή-Δία σου δίνει την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου κι ίσως να εξασφαλίσεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες αρχικά, αν κινηθείς ποντάροντας περισσότερο στην τύχη σου, παρά στις ικανότητές σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «τερματίσεις» τον καταναλωτισμό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η αντίθεση Ερμή-Δία σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια συμφωνία ή να βάλεις τα θεμέλια μιας συνεργασίας, που έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει. Κι εδώ θα χρειαστεί να προσπεράσεις τη συνήθη καχυποψία σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η αντίθεση Ερμή-Δία ευνοεί τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις γνωριμίες και επαφές, πρόθυμες να σε βοηθήσουν, χωρίς μάλιστα να ζητήσουν σπουδαία ανταλλάγματα. Μπορεί όμως απλά να χαρείς τα καλά μιας άδειας, που θα σου δώσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον κάνεις ό,τι θέλεις.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η αντίθεση Ερμή-Δία σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς κι αυτό μάλλον σου αρκεί για να νοιώσεις ευτυχής! Ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε μια διασκεδαστική παρέα, μην χαλάσεις όμως το καλό κλίμα με μια κακώς εννοούμενη σοβαροφάνεια και κριτικές, που στην παρούσα φάση δε χρειάζονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Τέρμα οι σκοτούρες, για σήμερα τουλάχιστον! Αν, μάλιστα, σε δυσκολεύει ή σε προβληματίζει κάτι, το πιθανότερο είναι να σου δοθεί η λύση «στο πιάτο», είτε από ένα οικείο σου πρόσωπο είτε από κάποιον «ισχυρό». Επιπλέον, η αντίθεση Ερμή-Δία ευνοεί κάθε δραστηριότητα που αφορά στο σπίτι και την οικογένειά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η αντίθεση Ερμή-Δία σε βοηθά να «κερδίσεις» τους άλλους με τη φυσική σου παρουσία ή τον τρόπο που επικοινωνείς. Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση ή να συμβάλλει σε ένα ευχάριστο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι «σούπερ» που θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss