23 Μαρτίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Ακραίες καταστάσεις

Κριός

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου επιμένει να υιοθετήσεις νέες μεθόδους και πολιτικές, αφού μια «by the book» ή πιο συμβατική προσέγγιση θα σε κάνει πιθανότατα θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης ή ανατροπής. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει κάτι για το οποίο θα έπρεπε όντως να ανησυχείς, αφού μετά από διαδοχικά έξοδα αλλά και έσοδα, ο ισολογισμός σου θα έρθει στα «ίσα» του!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν αμφίσημες καταστάσεις που θα πρέπει να διαχειριστείς. Επιπλέον, η διάθεσή σου θα είναι κυμαινόμενη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει προσωρινά τις σχέσεις σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Μακάρι να πήγαιναν όλα όπως τα έχεις στο μυαλό σου, αφού η αλήθεια είναι πως δυσκολεύεσαι με τις απότομες αλλαγές, σήμερα, ωστόσο, θα χρειαστεί να «προσδεθείς», αφού με ένα μπαράζ ανατροπών και αλλόκοτων συμπεριφορών, ο ενεργός Ουρανός σου δίνει να καταλάβεις ότι το σύμπαν έχει τα δικά του σχέδια για σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, μην περιμένεις όμως να ικανοποιηθείς από κάθε νέα γνωριμία, αφού ανάμεσά τους υπάρχουν σίγουρα και κάποιες ανάξιες λόγου. Παράλληλα βέβαια, στην καθημερινότητά σου, οι καταστάσεις μπορεί να σε φτάσουν στο αμήν κι ίσως νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις την επανάστασή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να δημιουργήσει μια αβεβαιότητα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, εξ αιτίας κυρίως κάποιων συναλλαγών με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Αυτό όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τις ικανότητές σου! Παράλληλα βέβαια, στον οικονομικό τομέα δεν πρέπει να παίρνεις τίποτε ως δεδομένο

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον Ουρανό στις επάλξεις, μπορεί να σου τύχουν του κόσμου τα απίθανα κι αν τυχόν δε σου αρέσουν, δεν έχεις παρά να κάνεις υπομονή! Καλό είναι, επίσης, να μην πάρεις τοις μετρητοίς κάποιες ακραίες αντιδράσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού γίνονται για να σε προκαλέσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε διαρκείς εναλλαγές εσόδων-εξόδων και μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη δεν είναι σκόπιμο να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα ή να χαράξεις μια πολιτική, βασισμένη σε δεδομένα που αύριο ίσως δεν υπάρχουν. Παράλληλα βέβαια, στον χώρο της εργασίας σου κυριαρχούν οι προκλήσεις κι οι ανατροπές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να φανείς πιο ευέλικτος/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να μη δίνεις υπερβολική σημασία σε ενοχλητικά φαινόμενα ή συμπεριφορές που σύντομα θα πάψουν να υφίστανται. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς και να επικοινωνήσεις αρκετά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Μάλλον οφείλεις να επιδείξεις μεγαλύτερη ελαστικότητα σε θέματα «τάξεως και ηθικής», ιδιαίτερα απέναντι σε οικεία σου πρόσωπα κι αν τυχόν εμφανιστούν αποσχιστικές τάσεις, μην παρέμβεις άμεσα γιατί τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα! Επιπλέον, κάποιες εργασίες στον χώρο σου μπορεί να έχουν απροσδόκητη εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Διδύμους κάνει τα πάντα για να νιώσεις όμορφα και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, κερδίζοντας μάλιστα και αρκετούς «πόντους» στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός συνηγορεί σε μια διαφοροποίησή σου με τρέχουσες αντιλήψεις, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την πρωτοτυπία σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια στο οικογενειακό σου περιβάλλον, με διαδοχικές επισκέψεις και εναλλαγές καταστάσεων, αλλά η μεγάλη προσαρμοστικότητά σου θα σε βοηθήσει να αντεπεξέλθεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ανατροπής, με πρώτο «θύμα» τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss