23 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Όσο επιμένεις να νομίζεις ότι δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων, εξασφαλίζεις και την αποδοχή ή την υποστήριξή τους, δεν πρόκειται να δικαιωθείς. Αντίθετα, θα καταλάβεις ότι αν δε βάλεις έγκαιρα τα όριά σου στις απαιτήσεις τους, τότε όσο «χώρο» κι αν τους δώσεις, απλά θα τους ανοίξεις την όρεξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Χείρωνας στον Κριό σε στρέφει σε παραδοσιακές θεραπείες. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου δυσκολεύει τις εργασιακές σου σχέσεις, προσπάθησε όμως να μην φορτωθείς με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφήνοντας την εντύπωση ότι είσαι ένα πρόθυμο «θύμα». Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεκινήσεις μια δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Χείρωνας στον Κριό αναβιώνει παρέες του παρελθόντος. Παράλληλα όμως, με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου να «πλήττει» την ψυχαγωγία σου, είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα στα δέοντα και στην κάλυψη των όποιων κενών σου. Και βέβαια, αν «ξανοιχτείς» χωρίς να έχεις την κατάλληλη προετοιμασία, θα τα βρεις «μπαστούνια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Χείρωνας στον Κριό διογκώνει τον συναισθηματισμό σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για τα όσα συμβαίνουν στο επαγγελματικό, αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον, ούτε όμως και να βιαστείς, αφού πρέπει πρώτα να διασφαλιστούν κάποια πράγματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Σήμερα, οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο το να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις, αλλά και τα πράγματα γύρω σου, όπως επίσης να τσεκάρεις την επάρκεια του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς είτε στην δουλειά σου είτε στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να καλύψεις κενά ή τυπικές προϋποθέσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Χείρωνας στον Κριό δε σε βοηθά να δεις καθαρά τι είναι αυτό που σε συμφέρει. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σου φέρνει έξτρα έξοδα, ίσως, μάλιστα, ένας «δικός σου» άνθρωπος να σου ζητήσει οικονομική βοήθεια, εδώ είναι όμως που θα σου δοθεί η ευκαιρία να θέσεις τα όριά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Χείρωνας απέναντί σου σε καθιστά δέσμιο παρωχημένων ή συντηρητικών αντιλήψεων. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε θέλει πιο «μετρημένο/η» και συμβιβαστικό/η γιατί αλλιώς θα βρεθείς σε αδιέξοδο. Επιπλέον, σε καλεί να περιορίσεις, προς το παρόν, τις φιλοδοξίες σου, φροντίζοντας πρωτίστως να καλύψεις τα όποια κενά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα σε φορτώσει με περισσότερη δουλειά, ωστόσο, θα σου δώσει και τη δυνατότητα να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου, αφήνοντας στην άκρη εκείνα που δεν επείγουν ή, στην παρούσα φάση, φαντάζουν ως πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Χείρωνας στον Κριό σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η και συναισθηματικό/η, κάτι που τελικά μπορεί να λειτουργήσει σε βάρος σου. Παράλληλα, δείχνεις έτοιμος/η να επωμιστείς τα βάρη μιας προσπάθειας για το κοινό καλό, είναι όμως σκόπιμο να περιμένεις, αφού, στην παρούσα φάση, το πιθανότερο είναι να πασχίσεις χωρίς να δικαιωθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Χείρωνας στον Κριό σε στρέφει σε οικογενειακές υποθέσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου πολλαπλασιάζει τις ευθύνες σου και σε καλεί να φερθείς με τον δέοντα επαγγελματισμό, περιορίζοντας το ενδεχόμενο ενός λάθους που μπορεί να σου στοιχίσει. Ίσως, μάλιστα, κριθείς αυστηρά για μια ανεπάρκειά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να ψάξεις στο παρελθόν για «δοκιμασμένες» λύσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου «απαιτεί» να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Ίσως, μάλιστα, έρθεις σε επαφή με μια «αυθεντία» του τομέα που σε ενδιαφέρει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να αποταμιεύσεις ή να αποθηκεύσεις προμήθειες για μια ώρα ανάγκης. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου λειτουργεί απαγορευτικά σε σχέση με μια σημαντική αγορά ή επένδυση που θέλεις να κάνεις, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθεί «λίγη» σε σχέση με τις απαιτήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss