23ες Νύχτες Πρεμιέρας “After Hours”: Μεταμεσονύκτιες ανατριχίλες… για ξενύχτηδες

Η επιστροφή του Pennywise η φονική Σουκ-χι και η 100η ταινία του θρυλικού Takashi Miike, είναι μια μικρή γεύση απο τις εννέα ταινίες του φετινού After Hours.

Εννέα ταινίες με κοινό παρανομαστή τις μοναδικές… εμπειρίες που προσφέρουν και που αποτελούν το μεταμεσονύκτιο πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ.

Η Λεπίδα του Αθανάτου

H 100ή ταινία του θρυλικού Τακάσι Μίικε έχει όσες μάχες έχουν οι προηγούμενες 99 μαζί. Καταραμένος αθάνατος σαμουράι περιπλανιέται και συναντά κοπέλα της οποίας οι γονείς σφαγιάστηκαν από συμμορία ξιφομάχων. Για να σώσει την ψυχή του, ορκίζεται να τη βοηθήσει να πάρει εκδίκηση. Το μεταμεσονύκτιο δώρο του φετινού Φεστιβάλ Καννών, βασισμένο σε διάσημο manga.

23/9/2017, 23:30, Odeon Όπερα 1

Μπούσγουϊκ / Bushwick

Σε μια Νέα Υόρκη που φλέγεται, καθώς το Τέξας αποφάσισε να αποσχιστεί από τις ΗΠΑ εισβάλλοντας στην αμερικανική μεγαλούπολη, μια 20άχρονη και ένας βετεράνος κομάντο καλούνται να μείνουν ζωντανοί με κάθε τρόπο. Καταιγιστικά μονοπλάνα που καθηλώνουν και άγρια δράση σε αληθινό χρόνο, στην πιο αιματηρή μετα-αποκαλυπτική κινηματογραφική κόλαση της χρονιάς.

22/9/2017, 23:45, Odeon Όπερα 1
25/9/2017, 21:30, Odeon Όπερα 2

Double Date

Ο Τζιμ θα ήθελε πολύ να χάσει την παρθενιά του πριν τα τριάντα. Όμως στο ραντεβού που κανονίζει ο κολλητός του με την Κίτι και τη Λούλου, το μόνο που θα εύχεται είναι να μη χάσει τη ζωή του. Σπαρταριστές δόσεις μαύρου χιούμορ, αποκρυφισμός και κοφτερά μαχαίρια στο πιο διασκεδαστικό, αντι-ρομαντικό φιλμ. Το ‘Superbad’ συναντά το slasher αδερφάκι του υπό τους ήχους των Goat.

24/9/2017, 22:30, Odeon Opera 1

Καλοί Τρόποι / Good Manners

Μια μοναχική νοσοκόμα από τις φτωχογειτονιές του Σάο Πάολο προσλαμβάνεται από τη μυστηριώδη και πλούσια Άννα για να γίνει νταντά στο αγέννητο παιδί της. Ό,τι ακολουθεί και δύσκολα μπορεί κανείς να συνοψίσει, είναι μια άγρια επιμειξία κινηματογραφικών ειδών που ξεκινά από τον κοινωνικό ρεαλισμό για να καταλήξει στον λυκανθρωπισμό, περνώντας μέσα από το λεσβιακό ρομάντζο, το σινεμά φρίκης, το γοτθικό παραμύθι και το μιούζικαλ. Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο.

21/9/2017, 22:30, Odeon Όπερα 1

Το Αυτό / It

Λίγους μήνες μετά την εξαφάνιση ενός φίλου τους, μια ομάδα παιδιών ενώνονται εναντίον ενός προαιώνιου τέρατος που στοιχειώνει τα όνειρα μικρών και μεγάλων με τη μορφή ενός φρικιαστικού κλόουν. Ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα του Στίβεν Κινγκ ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη και το αποτέλεσμα είναι η πλέον προσδοκώμενη ταινία τρόμου της χρονιάς.

22/9/2017, 22:00, Δαναός 1

Τα Παιδιά της Λίμνης Μπόντομ / Lake Bodom

Δύο αγόρια και δύο κορίτσια κατασκηνώνουν για ένα βράδυ στην καταραμένη λίμνη Μπόντομ, εκεί όπου 50 χρόνια πριν εκτυλίχθηκε ένα από τα πλέον φρικαλέα και ανεξιχνίαστα εγκλήματα στα αστυνομικά χρονικά. Απόψε, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το ‘Lake Bodom’ επαναδιατυπώνει μερικά από τα βασικότερα κεφάλαια της μυθολογίας τρόμου σε ένα χορταστικό και ασταμάτητα αγωνιώδες αιματοκύλισμα.

30/9/2017, 00:00, Δαναός 1

Μακελειό / Mayhem

Στελέχη κορυφαίου δικηγορικού γραφείου μεταμορφώνονται σε σαδιστικά κτήνη που διψούν για αίμα και σπέρμα, εξαιτίας ενός ιού που απελευθερώνει τις πιο βίαιες παρορμήσεις τους. Σπλάτερ αντικαπιταλιστική σάτιρα με στοιχεία ζόμπι πανδημίας, σε ένα αδιανόητο b-movie με χαρτογιακάδες που λύνουν γραβάτες και βγάζουν τα μαχαίρια, κυριολεκτικά. Πρωταγωνιστεί ο Γκλεν του ‘Walking Dead’.

29/9/2017, 00:00, Ιντεάλ

Χωρίς Τέλος / The Endless

Δύο αδέρφια επιστρέφουν στην αλλόκοτη σέχτα από την οποία είχαν ξεφύγει δέκα χρόνια πριν, όταν είχαν πειστεί πως τα μέλη της επρόκειτο να αυτοκτονήσουν ομαδικά. Τα μυστικά που κρύβει η παλιά τους ‘οικογένεια’ ωστόσο, αποδεικνύονται πολύ πιο εφιαλτικά από όσο είχαν ποτέ φανταστεί. Η παράνοια των αιρέσεων συναντά την επιστημονική φαντασία σε ένα μαγνητικό φιλμ μυστηρίου που δε σταματά λεπτό να παίζει με το μυαλό μας.

26/9/2017, 22:45, Odeon Όπερα 1

Γεννημένη Δολοφόνος / The Villainess

Η Σουκ-χι είναι μια φονική μηχανή που μετά από δέκα χρόνια δράσης ως μυστική πράκτορας έχει την ευκαιρία να αλλάξει ζωή. Όμως δύο άντρες θα κάνουν το μοιραίο λάθος να την τραβήξουν πίσω στο σκοτεινό παρελθόν της. Ντελιριακή δράση, απίστευτες κασκάντες και γαλόνια αίματος, σε μια επίδειξη σκηνοθετικής βιρτουοζιτέ που απαγορεύεται να μη δει κάποιος στη μεγάλη οθόνη.

29/9/2017, 23:00, Δαναός 1

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss