24 Απριλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η δράση αλλά και η ένταση σε… ακολουθούν πιστά κι εκείνο που επείγει να κάνεις είναι να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργειά σου μέσα από κατασκευές, δουλειές και αθλητικές δράσεις. Κατά τα άλλα βέβαια θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή απέναντι σε άτομα που φέρονται εγωιστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε χρίζει πρωταγωνιστή στις εξελίξεις, αν όμως δεν αλλάξεις τακτική και δεν μπεις στην διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, τότε κινδυνεύεις να γίνεις «βορά» μιας δυσάρεστης έκπληξης! Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό παράγει διεργασίες στο παρασκήνιο και καλό είναι να φυλάξεις τα νώτα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Μπορεί εύκολα να προκύψουν εντάσεις και διαφωνίες, επιβάλλεται όμως να βάλεις στην άκρη την όποια οργή σου, ώστε τουλάχιστον να μην χάσεις το δίκιο σου ένεκα της συμπεριφοράς σου ή τον σεβασμό των άλλων στο πρόσωπο σου. Επειδή όμως θα βρεις και κάποιους «φανατικούς» συνοδοιπόρους, οφείλεις να τους συγκρατήσεις και αυτούς!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Σε περιόδους εντάσεων, η… αγκαλιά και το παράπονό σου γίνονται τα βασικά «όπλα» σου και όσα «αγύριστα κεφάλια» κι αν φέρει στο διάβα σου ο Ερμής στον Κριό, έχεις την δυνατότητα να τους «τουμπάρεις» όλους, ακόμη κι εκείνους/ες που επιμένουν επιθετικά! Ίσως μάλιστα να βρεθείς τελικά κι «από πάνω» πετυχαίνοντας «με ένα σμπάρο, δυό τρυγόνια».

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε θέλει ανοικτό/η στις προκλήσεις της ζωής και χωρίς «ταμπού», αφού θα υπάρξουν απρόσμενες βοήθειες από «ισχυρά» πρόσωπα αλλά και από «ετερόκλητες» συμμαχίες που θα κτίσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε ωθεί να ανανεώσεις το πνευματικό σου οπλοστάσιο μέσα από προκλήσεις και ανταγωνισμούς που θα σε κάνουν καλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με τον Ερμή στον Κριό διαφωνίες γύρω από επαγγελματικά και οικονομικά θέματα απειλούν να ταράξουν την ηρεμία σου, όμως «ουδέν κακόν αμιγές καλού»! Ίσως μάλιστα να κερδίσεις πολλά στην προσπάθειά σου να «ισοφαρίσεις» κάποιες απώλειες, πρόσεξε όμως μην χάσεις το δίκιο σου ένεκα της συμπεριφοράς σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Αν ο Ερμής στον Κριό αρέσκεται στο να δοκιμάζει την υπομονή σου ή τα νεύρα σου, έχεις το κατάλληλο «αντίδοτο», που δεν είναι άλλο από την διπλωματία σου και την στρατηγική των ίσων αποστάσεων. Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να γίνεις «μπαλάκι» των ανταγωνισμών, ίσως μάλιστα να μπλέξεις και νομικά, είτε ως μάρτυρας, είτε ως κατηγορούμενος/η!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Ήλιος στον Ταύρο χρίζει τους «άλλους», ως κομβικό παράγοντα στις εξελίξεις, αλλά από αλλού το περιμένεις το… καλό κι από αλλού θα σου έρθει ίσως μάλιστα να τα βρεις με κάποιον θεωρητικά ανταγωνιστή σου. Την ίδια στιγμή όμως μια υπάρχουσα σχέση σου θα «κάνει νερά». Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό φέρνει προστριβές και εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Ερμής στον Κριό σε κάνει λιγότερο υπομονετικό απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα που θέλουν «να γίνει το δικό τους», αδιαφορώντας για τις συνέπειες των επιλογών τους. Κι επειδή μια κόντρα εγωισμών θα ρίξει κι άλλο λάδι στην φωτιά, δεν έχεις παρά να ποντάρεις στο φιλότιμό τους. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον σου και σε εργασιακά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Πολλά είναι τα προς επίλυση ζητήματα, με τις δουλειές σου να σου απορροφούν αρκετό χρόνο, φαίνεται όμως να σε… τσιγκλάνε και τα οικογενειακά σου ή οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι. Κι αν ο Ερμής στον Κριό εντείνει τον εκνευρισμό σου, αυτό που χρειάζεσαι είναι στοχευμένη δράση και άμεσες λύσεις, χωρίς να χάνεις τον χρόνο σου με διαμάχες που δεν οδηγούν πουθενά.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να ασχοληθείς με το σπίτι σου ή τα περιουσιακά σου, δρομολογώντας αλλαγές εκεί όπου «κάτι» δεν σου αρέσει. Επιπλέον είναι πιθανό να δεχθείς μια απρόσμενη επίσκεψη με εξ ίσου απρόσμενη εξέλιξη! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Κριό η καθημερινότητα σου δοκιμάζεται από εντάσεις ή διεκδικήσεις, συχνά «για ψύλλου πήδημα».

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Κριό αναδεικνύει οικονομικά θέματα τα οποία όμως γίνονται αιτία κι αφορμή έντονων αντιπαραθέσεων. Επειδή όμως τίποτε σπουδαίο δεν κερδίζεται χωρίς «μάχη», ενδέχεται τελικά να βγεις κι… από πάνω, εφαρμόζοντας μια δυναμική διπλωματία, ενώ μια έμπνευση της στιγμής θα σου αποφέρει επιπλέον κέρδη.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss