24 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κάτι κρύβεται από πίσω…

Κριός

Με την σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στον 10ο ηλιακό οίκο σου, ενδέχεται να βρεθείς προ τετελεσμένων, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σου και ίσως αναγκαστείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον σου. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις άγνωστες «ατραπούς», αφού μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Δίας απέναντί σου αλλά και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (έστω και στα… τελευταία της) χαλαρώνουν πολλές από τις πιέσεις που δέχεσαι, επιτρέποντάς σου να δεις τη ζωή πιο αισιόδοξα. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η και με δυσάρεστες καταστάσεις που δεν… ξεγίνονται!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα στα χρήματα και τα περιουσιακά σου στοιχεία, ώστε να μην πέσεις θύμα μιας οικονομικής υπονόμευσης ή της δράσης παρανόμων. Ίσως, μάλιστα, να είσαι εσύ αυτός/η που θα αποκαλύψει μια τέτοια δράση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με την σύνοδο Άρη-Πλούτωνα, αυτά που σου ζητούνται στα πλαίσια μιας συνεργασίας είναι «too much», αφού περιορίζουν ασφυκτικά την ελευθερία των κινήσεών σου. Ίσως, μάλιστα, βρεθείς προ τετελεσμένων, έχοντας -και σωστά- την αίσθηση πως σε εκβιάζουν. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό σε καλεί να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, ξεπερνώντας όλα αυτά που έχουν δυσκολέψει τις σχέσεις σας το τελευταίο διάστημα. Ακόμη, σε καλεί να διαμορφώσεις ένα ευχάριστο και… πλούσιο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η σύνοδος Άρη-Πλούτων μπορεί να σε «σπρώξει» σε μια επιλογή που σε «δένει» στο άρμα ατόμων, που μπροστά στο κέρδος ή το συμφέρον τους δεν έχουν «μπέσα», ούτε ανθρωπιά. Επιπλέον, ίσως υπάρξει μια άσχημη εξέλιξη στα προσωπικά σου. Παράλληλα όμως, ο Δίας στον Σκορπιό ίσως ικανοποιήσει απόλυτα τις κοινωνικές ανάγκες σου

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την σύνοδο Άρη-Πλούτωνα, πρέπει να κλείσεις ένα κεφάλαιο οριστικά και χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι δυσάρεστο, που θα σε αναγκάσει να το πράξεις. Παράλληλα όμως, ο Δίας στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια σχετική οικονομική άνεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Δίας στο ζώδιό σου ανοίγει τις προοπτικές σου και βελτιώνει την ψυχολογία σου, αλλά δεν είναι δυνατό να εκπληρωθούν μονομιάς όλες σου οι επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για καιρό. Εξ άλλου, η πορεία των πραγμάτων εξαρτάται κυρίως από την πολιτική σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την σύνοδο Άρη-Πλούτωνα καλείσαι να επανεξετάσεις οικονομικές επιλογές και πολιτικές που δεν απέδωσαν ή σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Μάλιστα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια «τελεσίδικη», όσο και δυσάρεστη απόφαση, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να πέσεις στα «δίχτυα» κυκλωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα στο ζώδιό σου «απαιτεί» να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, μαζί με τις κακές στιγμές του και να επικεντρωθείς σε μια νέα και αναγεννητική πορεία. Κι αν το πράξεις, τότε πραγματικά θα «αναστηθείς», ακόμη κι αν σε πρώτη φάση όλα τα προγνωστικά είναι σε βάρος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Δίας στον Σκορπιό αναδεικνύει τα προτερήματά σου και αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως, μάλιστα, πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, με την υποστήριξη κάποιου «ισχυρού». Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα αναδεικνύει μεν το ερευνητικό σου δαιμόνιο, όμως πρόσεξε, μήπως βρεθείς μπλεγμένος/η σε «σκοτεινά» κυκλώματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στον 11ο ηλιακό οίκο σου, ίσως μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί όμως και να τον/την βγάλεις από τη ζωή σου, ύστερα από όσα θα υποπέσουν στην αντίληψή σου για τον τρόπο που κινείται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss