24 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Ερμής στους Ιχθύς άλλαξε… τροπάριο και κάποια από τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου που θα μάθεις, μπορεί να μην σου αρέσουν ή να σε στενοχωρήσουν. Επιπλέον, αναμένεται φόρτος εργασιών, συνάμα ωστόσο οφείλεις να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου, τηρώντας κατά γράμμα τις όποιες οδηγίες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να φέρει αναταράξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου είναι μάλιστα εύκολο η κατάσταση να «ξεφύγει» εξ αιτίας μιας αντιζηλίας. Στον αντίποδα βέβαια, δεν αποκλείεται να λάβεις εμφατική στήριξη από ένα πρόσωπο, που όμως έχει… κι άλλου είδους βλέψεις για σένα και το ερώτημα είναι αν θα «του κάτσεις»!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Έρχεσαι σε μια μάλλον δύσκολη θέση, αφού θα πρέπει να περιορίσεις τις βλέψεις σου και να προσαρμοστείς σε αντικειμενικούς περιορισμούς. Επιπλέον, μπορεί να εισπράξεις μια άρνηση από ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί σε… ποικίλες καταχρήσεις, μπορείς όμως να επικεντρωθείς σε ένα εντατικό πρόγραμμα διατροφής.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ευνοούνται οι μελέτες και οι πνευματικές αναζητήσεις σου, όχι όμως και οι πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, όπου αναμένονται καθυστερήσεις και εμπόδια, γι’ αυτό περιόρισε τις κινήσεις και τις εξόδους σου. Επιπλέον, μπορεί να χαλάσει κάτι, «δένοντάς» σου τα χέρια. Παράλληλα, η Σελήνη, συμβάλλει σε συναισθηματικά «πάνω- κάτω», δραματοποιήσεις και… ζήλιες

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με την Σελήνη στον Σκορπιό καλείσαι να επικεντρωθείς τόσο στα του οίκου σου, όσο και στην καριέρα ή την διατήρηση ενός επιθυμητού κοινωνικού προφίλ, αφού ενδέχεται να προκύψουν ποικίλες εντάσεις και επείγοντα περιστατικά. Είναι μάλιστα πιθανό να υπάρξει μια ρήξη με έναν δικό σου άνθρωπο, κάτι που θα αλλάξει το status στην ζωή σου, ορίζοντας μια νέα πορεία.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Ερμής απέναντί σου μπορεί να φέρει μια «αναγκαστική» συνεργασία όπου θα χρειαστεί να «κάνεις σκόντο» σε μερικά από τα προαπαιτούμενα σου. Θα ήταν ωστόσο πολύ πιο λειτουργικό για σένα το να δράσεις υπολογίζοντας μόνον στις δικές σου δυνάμεις, όσο κι αν αυτό σου στοιχίσει σε χρόνο. Παράλληλα, η καθημερινότητά σου αποκτά έναν πιο παθιασμένο χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Ερμής στους Ιχθύς δεν καταλαβαίνει από αργίες και σου επιφυλάσσει αρκετές δουλειές που έπρεπε να έχουν γίνει… χθες και δεν υπάρχει κανείς άλλος για να τις κάνει! Κι όλα αυτά σε μια στιγμή που η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Παράλληλα, δημιουργούνται νέα δεδομένα στα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναμένεται να σε ρίξει εμφατικά στον «στίβο» της ζωής, προκειμένου να πετύχεις άμεσα και γρήγορα τους στόχους σου, να θυμάσαι όμως ότι γίνεσαι πιο επιρρεπής σε προσωπικά πάθη και καβγάδες με οικεία πρόσωπα, γι’ αυτό προσπάθησε να αποσυμπιέσεις την κατάσταση και μην κάνεις «την τρίχα, τριχιά»!.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε αναγκάζει να ασχοληθείς με την διευθέτηση θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου το κλίμα μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας κάποιων άτυχων συγκυριών. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου, πετώντας εκείνα που δεν χρειάζεσαι, όχι όμως για αγορές οικοσκευής.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Ερμής στους Ιχθύς θα σε δικαιώσει σε σχέση με επιφυλάξεις που είχες εγείρει για πρόσωπα και πράγματα, ενώ στα τρέχοντα ζητήματα δεν έχεις παρά να κινηθείς με την συνήθη προνοητικότητά σου, τηρώντας τα δέοντα και αποφεύγοντας να αναλάβεις ευθύνες που δεν είναι δικές σου. Παράλληλα, αναμένονται έντονες καταστάσεις στις σχέσεις σου, ανεξάρτητα με το αν σου αρέσουν!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Σκορπιό δίνει νέα ώθηση στις φιλοδοξίες σου, φαίνεται μάλιστα να διέπεσαι από ένα πάθος για το καλύτερο, κάτι όμως που μπορεί να εκμεταλλευτεί κι ένα ισχυρό πρόσωπο που «σε παίζει», ποντάροντας στις συναισθηματικές αδυναμίες σου, ίσως και στην… σεξουαλική σου εύνοια! Παράλληλα, καλείσαι να βάλεις… φερμουάρ στην τσέπη σου, αφού αναμένονται έκτακτα έξοδα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ρίχνει σε μελαγχολικές σκέψεις, αφού κάποια πράγματα που είχαν ξεκινήσει καλά, φαίνεται να σκοντάφτουν, ενώ δεν αποκλείεται να στερηθείς κάποιων μέσων, που υπολόγιζες. Επιπλέον, θα χρειαστεί «να πάρεις επάνω σου» ευθύνες που δεν σου αναλογούν, προκειμένου να «σπάσεις» την κακή εικόνα που αποκόμισε για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss